- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Sağlıcakla kucağınıza alin insallahEşim kriptozspermi dogall yolla imkansız malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağınıza alin insallahEşim kriptozspermi dogall yolla imkansız malesef
Amin inşallah kimsenin eli boş kalmazSağlıcakla kucağınıza alin insallah
Kuzum adetin kaçıncı günü oldu transferin. Bende adet olmayı bekliyorum sonra gün verecek nasipse insalalh da merak ediyorum ortalama ne zaman olur diyeBenimde 25 haziranda transfer oldu ikinci transfer bugün 5.gunumuz insAllah hepimiz güzel bol pozitifli haberler aliriz:))))
Adetin 2 günü gidiyorsun doktor bı 10 günlük ilaç veriyor sonrasında kontrole gidiyoidiyorsyn eğer güzel kalınlaşma varsa rahminde sana gün veriyor iğneler ekliyor ilaçlarına ilaveten. Eğer kalınlaşma istenilen kalınlıkta değilse doktor uzatabiliyor. Benim toplam 18. Gün transferim olacakKuzum adetin kaçıncı günü oldu transferin. Bende adet olmayı bekliyorum sonra gün verecek nasipse insalalh da merak ediyorum ortalama ne zaman olur diye
5. GünHayırlısi olsun kaçınci gün embriyosu
18.gün yapıldı transfer bugün 6.günümüz transfer gününü saymadan bakalım çok heycanlı bir bekleyiş gerçekten:) benim öndeki transferimde 24.gün de olmuştu rahim içine göre gün veriyorlar rahim duvarı ne zaman istenen kalınlığa ulaşıp embriyo için hazır olursa o güne planlıyorlar hadi hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun:)Kuzum adetin kaçıncı günü oldu transferin. Bende adet olmayı bekliyorum sonra gün verecek nasipse insalalh da merak ediyorum ortalama ne zaman olur diye
İnşallah canım inşallah güzel haberler duyalım hiç test yaptın mı ben herhalde 7. Günden itibaren yapardım yaa dayanamazdim18.gün yapıldı transfer bugün 6.günümüz transfer gününü saymadan bakalım çok heycanlı bir bekleyiş gerçekten:) benim öndeki transferimde 24.gün de olmuştu rahim içine göre gün veriyorlar rahim duvarı ne zaman istenen kalınlığa ulaşıp embriyo için hazır olursa o güne planlıyorlar hadi hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun:)
slm canım:)Merhabalar benim de carsamba opu olucak cok heyecanliyim.yumurta sayim fazlaymis o yuzden dondurulmus transfer olacak.17-18 mmlere ulasmus yumurtalar doktor cok guzel oldugunu soyledi.E2 degerim 2624 iyi midir bu?
Ay supersin tesekkur ederim insallah bebisinde sana sımsıkı tutunur bu E2 degeri ne oluyor? Yuksek cikinca iyi mislm canım:)
çok iyi MaşAllah benimde öyle oldu donduruldu ilk nasip olmadı şuan ikinci transfer olduk bakalım son 4 gün:)
çok haklısın heycanlanmak konusunda zaten hiçbirşey hissetmiyorsun hiç korkma uyuyosun mışıl mışıl:) ağrın olursa da korkma çok yumurta olunca ağrı yapabiliyor endişen olmasın :)
E2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))Ay supersin tesekkur ederim insallah bebisinde sana sımsıkı tutunur bu E2 degeri ne oluyor? Yuksek cikinca iyi mi
Ayyy iyi bari aman yarabbi ne karisik surec,bu forumlari okudukca da kafayi yiyorum o ne bu ne ben neden bilmiyorum diyeE2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))
Ayyy iyi bari aman yarabbi ne karisik surec,bu forumlari okudukca da kafayi yiyorum o ne bu ne ben neden bilmiyorum diyeE2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))
sonucunu bize de haber verE2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))
Yaaaaa insAllah seve seve haber veririm burası cidden çok güzel bir yer bence ya kim ne biliyorsa paylaşıyor canın ne zaman ne isterse yaz sor :)) boll pozitif sonuc haberli sayfa olsun :)Ayyy iyi bari aman yarabbi ne karisik surec,bu forumlari okudukca da kafayi yiyorum o ne bu ne ben neden bilmiyorum diye
sonucunu bize de haber ver
Dün transferim oldu çok şükür,güzel geçti Artık beklemece başladıBugün transfer olan arkadaşlar nasıl geçti
Benim de bugün oldu hayırlısı olsunDün transferim oldu çok şükür,güzel geçti Artık beklemece başladı
Ayyy hayirli olsuunDün transferim oldu çok şükür,güzel geçti Artık beklemece başladı
Hayirli olsun saglikla tutunsun bebiskolarBenim de bugün oldu hayırlısı olsun