2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Kuzum adetin kaçıncı günü oldu transferin. Bende adet olmayı bekliyorum sonra gün verecek nasipse insalalh da merak ediyorum ortalama ne zaman olur diye🙏
Adetin 2 günü gidiyorsun doktor bı 10 günlük ilaç veriyor sonrasında kontrole gidiyoidiyorsyn eğer güzel kalınlaşma varsa rahminde sana gün veriyor iğneler ekliyor ilaçlarına ilaveten. Eğer kalınlaşma istenilen kalınlıkta değilse doktor uzatabiliyor. Benim toplam 18. Gün transferim olacak

Kuzum adetin kaçıncı günü oldu transferin. Bende adet olmayı bekliyorum sonra gün verecek nasipse insalalh da merak ediyorum ortalama ne zaman olur diye🙏
18.gün yapıldı transfer bugün 6.günümüz transfer gününü saymadan bakalım çok heycanlı bir bekleyiş gerçekten:) benim öndeki transferimde 24.gün de olmuştu rahim içine göre gün veriyorlar rahim duvarı ne zaman istenen kalınlığa ulaşıp embriyo için hazır olursa o güne planlıyorlar hadi hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun:)

18.gün yapıldı transfer bugün 6.günümüz transfer gününü saymadan bakalım çok heycanlı bir bekleyiş gerçekten:) benim öndeki transferimde 24.gün de olmuştu rahim içine göre gün veriyorlar rahim duvarı ne zaman istenen kalınlığa ulaşıp embriyo için hazır olursa o güne planlıyorlar hadi hayırlısı olsun güzel haberlerimiz olsun:)
İnşallah canım inşallah 🙏 güzel haberler duyalım hiç test yaptın mı ben herhalde 7. Günden itibaren yapardım yaa dayanamazdim

eheheh şuan kafamda deli sorular ama yok yapmicam ya diğerinde 8.gün yaptım moralimi bozdum olmadı da zaten nasip ama bu sefer beklicem şafak 4 :)

Merhabalar😍 benim de carsamba opu olucak cok heyecanliyim.yumurta sayim fazlaymis o yuzden dondurulmus transfer olacak.17-18 mmlere ulasmus yumurtalar doktor cok guzel oldugunu soyledi.E2 degerim 2624 iyi midir bu?
slm canım:)
çok iyi MaşAllah benimde öyle oldu donduruldu ilk nasip olmadı şuan ikinci transfer olduk bakalım son 4 gün:)
çok haklısın heycanlanmak konusunda zaten hiçbirşey hissetmiyorsun hiç korkma uyuyosun mışıl mışıl:) ağrın olursa da korkma çok yumurta olunca ağrı yapabiliyor endişen olmasın :)

slm canım:)
çok iyi MaşAllah benimde öyle oldu donduruldu ilk nasip olmadı şuan ikinci transfer olduk bakalım son 4 gün:)
çok haklısın heycanlanmak konusunda zaten hiçbirşey hissetmiyorsun hiç korkma uyuyosun mışıl mışıl:) ağrın olursa da korkma çok yumurta olunca ağrı yapabiliyor endişen olmasın :)
Ay supersin tesekkur ederim🥰 insallah bebisinde sana sımsıkı tutunur🙏🏼🙏🏼🙏🏼 bu E2 degeri ne oluyor? Yuksek cikinca iyi mi

E2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))
Ayyy iyi bari😍🙏🏼 aman yarabbi ne karisik surec,bu forumlari okudukca da kafayi yiyorum o ne bu ne ben neden bilmiyorum diye
E2 senin yumurta sayının yüksekliğini gosteriyo güzel bisey korkma:) Aminn insAllah ağzın bal yesin:))
sonucunu bize de haber ver 🙏🏼

Ayyy iyi bari😍🙏🏼 aman yarabbi ne karisik surec,bu forumlari okudukca da kafayi yiyorum o ne bu ne ben neden bilmiyorum diye

sonucunu bize de haber ver 🙏🏼
Yaaaaa insAllah seve seve haber veririm burası cidden çok güzel bir yer bence ya kim ne biliyorsa paylaşıyor canın ne zaman ne isterse yaz sor :)) boll pozitif sonuc haberli sayfa olsun :)

X