AmiinYaaaaa insAllah seve seve haber veririm burası cidden çok güzel bir yer bence ya kim ne biliyorsa paylaşıyor canın ne zaman ne isterse yaz sor :)) boll pozitif sonuc haberli sayfa olsun :)
Bende 29unda transfer oldum bekliyorum 8 temmuzda aciklancakBenimde 25 haziranda transfer oldu ikinci transfer bugün 5.gunumuz insAllah hepimiz güzel bol pozitifli haberler aliriz:))))
Yaaaa hadi bakalim pozitif haberlerimiz olsunn insAllah benimde cuma günü dediler de ctesi gidip hastanede vericem hayırlısı ile bakalim :)Bende 29unda transfer oldum bekliyorum 8 temmuzda aciklancak
İnşallah ilk deneme benimkide 2 tane koyuldu bakalım nasipYaaaa hadi bakalim pozitif haberlerimiz olsunn insAllah benimde cuma günü dediler de ctesi gidip hastanede vericem hayırlısı ile bakalim :)
Merhaba bende 28 hazıranda oldum adet sancısı gibi belırtılerım var sizde nasılKızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Bende 28 nde oldum 8 nde bellı olacak benimde umarım güzel sonuçlar alırızBende 29unda transfer oldum bekliyorum 8 temmuzda aciklancak
İyiyim canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınızBekleme süreciniz nasıl gidiyor,ben 1 Temmuzda transfer oldum,rapor aldım evde dinleniyorum.Zaten iğne,fitil ilaç derken tüm günü alıyor
Geçmiş olsunİyiyim canım sen nasılsınbende 2 temmuzda oldum dinleniyorum müthiş bir karın ağrısı çektim dün belime kadar suan iyiyim
Merhaba benim eşimde kriptozosperm .Eşim kriptozspermi dogall yolla imkansız malesef
Bazen 2 3 tane hepsi ölü bazen 6-7 canlı 2 tane tane ölü oluyordu diğerleri yavaş oluyordu. Zeki Akkum da yaptım Diyarbakır’da. 17 yumurtam vardı 14 olgundu döllendi ama spremler iyi olmadığı için 2 tane embriyomuz kaldı onlarda 6.gün bekliyorum gebelik testini doktor bu vakaların zor olduğunu söylediMerhaba benim eşimde kriptozosperm .
Eşinizde en fazla ne kadar sperm çıktı ?
Doktorunuz kim nerde tedavi oluyorsunuz
Bende dinlemiyorum ama çok kötüydü ağrım bakalım ne olacakGeçmiş olsunBende hiç ağrı vs olmadı çok şükür Ama belirtide yok Pek dinlemiyorum kendimi zaten iğneler biraz zorluyor karnımdan prulotex ağrı yapıyor,oksipar da biraz yakıyor onlarla devam
E2 degeri birin altinda istiyor doktorlat genelde cnm. Sabret rahimdiblebirae daha iyi olurMerhabalarbenim de carsamba opu olucak cok heyecanliyim.yumurta sayim fazlaymis o yuzden dondurulmus transfer olacak.17-18 mmlere ulasmus yumurtalar doktor cok guzel oldugunu soyledi.E2 degerim 2624 iyi midir bu?
Evet malesef zor .Bazen 2 3 tane hepsi ölü bazen 6-7 canlı 2 tane tane ölü oluyordu diğerleri yavaş oluyordu. Zeki Akkum da yaptım Diyarbakır’da. 17 yumurtam vardı 14 olgundu döllendi ama spremler iyi olmadığı için 2 tane embriyomuz kaldı onlarda 6.gün bekliyorum gebelik testini doktor bu vakaların zor olduğunu söyledi
İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazEvet malesef zor .
Aynı durumdayiz taneyle çıkıyor bizimde canlı sperm .
Kaliteli olsun 1 taneyle bile oluyor tutunacak sperm bulmak önemli olan .
Benim 5. Denemem .
İlk transferim pozitif olmuştu dusukle sonuclandi sonra pozitif yakalayamadım .
Umarım bu sefer olucak
Keşke doktorlar böyle söylemese benim eşiminde durumu aynı, benim doktorumda kadında problem olunca daha zor dedi. Erkekte sonuçta düzgün bir kaç sperm olması yetiyor demişti.Bazen 2 3 tane hepsi ölü bazen 6-7 canlı 2 tane tane ölü oluyordu diğerleri yavaş oluyordu. Zeki Akkum da yaptım Diyarbakır’da. 17 yumurtam vardı 14 olgundu döllendi ama spremler iyi olmadığı için 2 tane embriyomuz kaldı onlarda 6.gün bekliyorum gebelik testini doktor bu vakaların zor olduğunu söyledi
Aynen o yüzden zeki hocayla devam ettim hep pozıtıf konuştu benimle diğerleri hep umutsuzdu moralim bozuluyordu onlarla yapmadımKeşke doktorlar böyle söylemese benim eşiminde durumu aynı, benim doktorumda kadında problem olunca daha zor dedi. Erkekte sonuçta düzgün bir kaç sperm olması yetiyor demişti.
Yarınİnşallah kimsenin kucağı boş kalmaztest tarihin ne zaman
Çok haklısın. Tüp bebek yapıyoruz zaten doğal yoldan olmaz. E tüp bebek içinde 1 yumurta 1 sperm lazım. Kadının rahminde de embriyo tutunması için sıkıntı yoksa önemli olan altın embriyoyu bulmakAynen o yüzden zeki hocayla devam ettim hep pozıtıf konuştu benimle diğerleri hep umutsuzdu moralim bozuluyordu onlarla yapmadım
İnşallah az kaldı heyecan doruktaBende 28 nde oldum 8 nde bellı olacak benimde umarım güzel sonuçlar alırız