2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Anladım, ben hemen fark edince müdahale ettim üst üste düzeltmek için yiyecekler içecekler tükettim. Ilerlemeden ve çok fazla ıkınmak zorunda kalmadan halloldu şükür. Yine de insan korkuyor. Çok teşekkür ederim samimi cevabınız için. Ben gurbetteyim cevremde kimse yok , hiç evden çıkmadım o yüzden kimse de gelmedi. Sadece kendime yicek biseyler hazırlıyorum yiyorum, mutfak salon arası git gel. Onun dışında bisey yapmıyorum diğer şeyleri çamaşır bulaşık eşim halllediyo ama hangisi doğru bilmiyorum. Doktorum yatak döşek yatma günlük hayatında dön dedi
Canım kaçıncı günün sonuç ne oldu🤲

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti kızlar. Benim 7 gün sonra olacak normal mi çok uzun değilmi

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra transferiniz gerçekleşti kızlar. Benim 7 gün sonra olacak normal mi çok uzun değilmi
Normal çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama olduğu için transfer de ya 3 ya da 5. Gün oluyor sizinde 5. Gün transferi olmuş oluyor

Normal çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama olduğu için transfer de ya 3 ya da 5. Gün oluyor sizinde 5. Gün transferi olmuş oluyor
Dondurılmus embriyo olucak benim. Toplamanın uzerınden 2 ay grctı. Şimdi transfer oncesı yıne catlatma iğnesi oldum

Nasılsın nasıl gidiyor ağrı vs var mı birde transfer sonrası ilaç kullanımı var mı onu da çok merak ediyorum sormayı unuttum
Iyiyim çok şükür, ilk 3 gün adetten 2 gün önceki hafif hafif ağrıların aynısı gibi ufak sancılar vardı. 4.gün hicbiseyim yoktu sanki adetim yeni bitmiş duş almışım da kuş gibiydim 😂 dün ve bugün coook hafif bel agrım bi de idrara sıkışmışım gibi hissim var. Ilaclarin etkisi sayılan şeyler yani. Transferden sonra 6.gün bugün bekliyorum bakalım

Iyiyim çok şükür, ilk 3 gün adetten 2 gün önceki hafif hafif ağrıların aynısı gibi ufak sancılar vardı. 4.gün hicbiseyim yoktu sanki adetim yeni bitmiş duş almışım da kuş gibiydim 😂 dün ve bugün coook hafif bel agrım bi de idrara sıkışmışım gibi hissim var. Ilaclarin etkisi sayılan şeyler yani. Transferden sonra 6.gün bugün bekliyorum bakalım
Ne zaman test yapacaksınız kaçıncı gün embriyosuydu ? İnsallah tutmustur

Evet opudan sonra başladığım ilaçlara aynen devam ediyorum
Az kaldı son 5 gün hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın bende bugün regl oldum ilaçlardan sanırım 10 gün erken geldi bazı kişilerde regl tarihinde oynamalar oluyor diye okumuştum internetten erken gelmesine de sevinmedim değil açıkçası önümüzdeki regl döneminde transfer sürecim başlayacak 10 gün o da erkene çekilmiş oldu 😅

Az kaldı son 5 gün hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın bende bugün regl oldum ilaçlardan sanırım 10 gün erken geldi bazı kişilerde regl tarihinde oynamalar oluyor diye okumuştum internetten erken gelmesine de sevinmedim değil açıkçası önümüzdeki regl döneminde transfer sürecim başlayacak 10 gün o da erkene çekilmiş oldu 😅
Evet yaa sahi az kalmış memlekette olunca geciyomus zaman. Çok heyecanliyim , hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun Allahın izniyle 🤲♥️

Gayet güzel benim de 12.gün 746ydı hatta doktor tek yumurta ikizi olabilir demişti çünkü değerlerim bir günde iki kat yükseliyordu 😂 değerin yüksek sen 4-5 güne keseyi görürsün 🥹
Ikiz mıymış peki sizin 🤩
19 ağustosta ilk gebelik muayenesi için gel dedi doktor

X