2024 Temmuz ayı tüp bebek transferleri

Ya kızlar benim beta hcg yüksek başladı ve 3 katından fazla artarak gitti. Hormon yüksek ama belirtim , aa evet hamileyim diyebileceğim hicbir şey yok vücudumda ve ruhsal durumumda. Sizin de öyle miiii
Benim de öyle hiç bir belirtim yok. Daha önce konuşmuştuk muayene için 26 agustosa randevu vermişlerdi. Ben dayanamadım başka doktora gittim.neredeyse hiç belirtim olmadığı için doktora korkarak girdim. Ama herşey yolunda çok şükür keseyi de bebisimi de gördüm

Benim de öyle hiç bir belirtim yok. Daha önce konuşmuştuk muayene için 26 agustosa randevu vermişlerdi. Ben dayanamadım başka doktora gittim.neredeyse hiç belirtim olmadığı için doktora korkarak girdim. Ama herşey yolunda çok şükür keseyi de bebisimi de gördüm
Keseyi de bebeği de gördüğünüzde ne kadarlıktı bebisiniz

İnşallah 😀 umarım bebeklerimize sağ salim kavuşuruz
Aynen. Insan bu donemde,oldukca merakli ve sabırsız oluyormus. Sag saglim alin kucaginiza
Yanı doktoru aradım öğrenir öğrenmez, 6 hafta olacak şekilde tarih verdi kalp atışı icin bi bildiği vardır belki
Bu arada ben dayanamayıp 5+3 te kan testi verdim😂😂😂 》10 bin cıktı sonuç beta yüksekliği ile bebeğin kalp atışı gelişimi vs ile orantılı mıdır bilmiyorum

Yanı doktoru aradım öğrenir öğrenmez, 6 hafta olacak şekilde tarih verdi kalp atışı icin bi bildiği vardır belki
Bu arada ben dayanamayıp 5+3 te kan testi verdim😂😂😂 》10 bin cıktı sonuç beta yüksekliği ile bebeğin kalp atışı gelişimi vs ile orantılı mıdır bilmiyorum
😅 bende 5.haftada hemen saglik ocagina gittim bildirdim tum saglik taramalarimi yaptirdim sonra kese icin gittim biraz bekleyip duramadim kalp atisina gittim 😅

Ne yaptırdın sağlık taraması bana bisey yapmadılar sadece gebe kartı oluşturdular
Saglik ocagindaki doktorum tup bebek tedavisi gordugumu biliyordu. Pozitif olunca bildir dedi. Gittim bildirdim. Boy kilo tansiyon bakildi. Ve daha sonra kandan a dan z ye herseye baktılar. Orn. Troid vitamin degerleri tam kan sayimi seker kolesterol gibi..

Saglik ocagindaki doktorum tup bebek tedavisi gordugumu biliyordu. Pozitif olunca bildir dedi. Gittim bildirdim. Boy kilo tansiyon bakildi. Ve daha sonra kandan a dan z ye herseye baktılar. Orn. Troid vitamin degerleri tam kan sayimi seker kolesterol gibi..
Hmmm anladım benim sadece tansiyon bakıldı ben de gidip bunları da istiyim bari 😂 sağ olasın

Belirti bekleme her hamilelikte belirti yok önemli olam çocuğun sağlıklı olması. Maalesef benim bebeğimin kalbi durdu 8+2 dim kürtaj oluyorum. Böyle şeyler düşünüp kendine kötülük etme
Canım çok üzüldüm tarifi yok bende ilk transferimde ikizlerimi kaybetmiştim kim ne dese boş 🥺 Allah'ım sabrını versin yüreğine ferahlık versin 😢

X