- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.201
Aaa bilmiyordum ben. İçimden geçiyor diye 4ü diyorum. Haziran olmasın da temmuzun 3ü 5 i fark etmez4 Temmuz zor bir tarih yükseleni akrep oldu kızımın dünyada nadir bulunan 10 doğum tarihinden 4.sü imiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bilmiyordum ben. İçimden geçiyor diye 4ü diyorum. Haziran olmasın da temmuzun 3ü 5 i fark etmez4 Temmuz zor bir tarih yükseleni akrep oldu kızımın dünyada nadir bulunan 10 doğum tarihinden 4.sü imiş
Ooo iyiki doğdun canım nice hayırlı sağlıklı güzel yılların olsunO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Diyetisyene gittim dün, 2 haftada 1,3 kg vermişim :) hem de o kadar yememe rağmen. Sağlıklı beslenmek işe yarıyormuş gerçektenBool yesillik yumurta peynir domates havuc salatalık vs karabudag patlakları da katık olarak iyi oluyor.
Üşütmüş olabilirsin havalar bir sıcak bir serinKızlar benim gece birden boğazım acıdı yutkunurken baya kötü oldu sirke falan pastille yumuşadı ama çay çorba içerken ağzım ve boğazım acıyo neden olmuş olabilir geçer inşallah
Nice mutlu yıllaraaaO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Doğru canım dün de esiyodu bi de bi toz vardı dışarda alerjik insanım hemen etkiledi galibaÜşütmüş olabilirsin havalar bir sıcak bir serin
Ayyyy biz ayniydik ben niye hala 27 yim gerimi geliyomkafam karıştı ay uykudan kalktım hesap yapmdm şimdi benimO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Canım 31 yaşına girmiş bebişin haftası değilAyyyy biz ayniydik ben niye hala 27 yim gerimi geliyomkafam karıştı ay uykudan kalktım hesap yapmdm şimdi benim
Harikasınn tebrik ederimmDiyetisyene gittim dün, 2 haftada 1,3 kg vermişim :) hem de o kadar yememe rağmen. Sağlıklı beslenmek işe yarıyormuş gerçekten
Mutlu yılların olsun canımmO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
güzel yaşlara.O zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Benimde öyle olunca dogruu lcw L ve XL tshirtlere yapistimKızlar hava sıcak olunca tişörte geçtim. Bütün tişörtlerim crop gibi duruyor. Bira göbeği yapan amcalara benziyorum
hahaha, ben bu kış kazak moduna hiç giremedim, vücut ısım aşırı yüksek sanırım, çizme de giyemedim hiç hep spor ayakkabıyla gezdim. benim tişörtlerim de hep kısa kısaymış, crop değil ama zayıf olduğum için eskiden hiç popoyu örtme gereği duymamışım. 2-3 tane oversize ve gebe tişörtü aldım, yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum sürekli :)Kızlar hava sıcak olunca tişörte geçtim. Bütün tişörtlerim crop gibi duruyor. Bira göbeği yapan amcalara benziyorum
Kocamın dolabının ordan bildiriyorum Yoksa hazirana kadar görseldeki gibiyim.Benimde öyle olunca dogruu lcw L ve XL tshirtlere yapistim
hahah ben de öyle yaptım. maternity koleksiyonundan da 2 tane pantolon aldım, sürekli onları giyip duruyorum. çok para harcamak da istemedim bu geçici durum için, elbise giyip duruyorum. yaz gelse de elbiseleri giysek püfür püfür.Benimde öyle olunca dogruu lcw L ve XL tshirtlere yapistim