- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.181
Ay gun sayicaz yakindaO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gun sayicaz yakindaO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Iyi ki dogdun canim yavrularinla ailrnle musmutlu yillarin olsun saglikli huzurla büyütürsun insallahAy gun sayicaz yakinda
Heppi bört dey tu yuuu o zamansaO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
İyi ki doğduuun iyi ki doğduuun mutlu yıllar sanaaaaO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Amerika'nın fethiNeden 4 temmuz
Iyi ki dogdun canim yavrularinla ailrnle musmutlu yillarin olsun saglikli huzurla büyütürsun insallah
Heppi bört dey tu yuuu o zamansa
İyi ki doğduuun iyi ki doğduuun mutlu yıllar sanaaaa
Happy birthday canımm ben de mayıs 21 de 31 oluyorumO zaman is may börtdey beybiler
Ben bugün 31 oldum
Teşekkür ederimHappy birthday canımm ben de mayıs 21 de 31 oluyorum
Yok ben de kabul etmiyorum daha 20 lerde hissediyorumTeşekkür ederim
Kabullenebiliyo musun ben kabullenemiyorum
Teşekkür ederim
Kabullenebiliyo musun ben kabullenemiyorum
Emin olun 40larda da aynısı oluyor. Eskiden gözüme ne büyük görünürdü, şimdi 20'den farkı yok. Ruh hep genç kalıyor kızlar ve ne ara büyüdüğünüzü asla anlamıyorsunuz.Yok ben de kabul etmiyorum daha 20 lerde hissediyorum
Evet zaten 40 yaşındakiler de bana çok genç geliyo aynen öyleEmin olun 40larda da aynısı oluyor. Eskiden gözüme ne büyük görünürdü, şimdi 20'den farkı yok. Ruh hep genç kalıyor kızlar ve ne ara büyüdüğünüzü asla anlamıyorsunuz.
Ömür çok çabuk bitiyor son 10 yılım yok sanki. Hem 30lar 40lar teyze amcaydı bizim için şimdi daha genç kaldık gibiYok ben de kabul etmiyorum daha 20 lerde hissediyorum
Ömür çok çabuk bitiyor son 10 yılım yok sanki. Hem 30lar 40lar teyze amcaydı bizim için şimdi daha genç kaldık gibi
Yaş almaktan korkmuyorum yaşlanıyorum triplerim yok ama cidden ömür hızlı bitiyor çok kısa gibi geliyoEmin olun 40larda da aynısı oluyor. Eskiden gözüme ne büyük görünürdü, şimdi 20'den farkı yok. Ruh hep genç kalıyor kızlar ve ne ara büyüdüğünüzü asla anlamıyorsunuz.
20'ye kadar uzun, 20'den sonra kısa. 20'den sonra sanki zamanın akış hızı artıyor. 20'den önce gün çok uzun gelirken, simdi sanki 72 saat olsa 1 gün yetmeyecek.Yaş almaktan korkmuyorum yaşlanıyorum triplerim yok ama cidden ömür hızlı bitiyor çok kısa gibi geliyo
Çok teşekkür ederimmBen ilk gün aç gittim hiçbir şekilde kendini göstermedi hareket etmedi. Inceleyemedik dediler. Bir daha gel dediler. Kahvalti yapip gittim. Kahvaltidan 2 saat sonra muayene oldum inanilmaz hareketliydi karnın ön tarafına gelmişti. Çok güzel gördüler. Çikolata kahve vs bunlara inanmiyorum ama aniden kan sekeri yukseliyor yeterli tepkiyi alamayabilirsin beybiden
Anneler sağolsun onların tecrübeleri başımız üstüne ama bu eğitim doğum anı ve önces için de önemli. Bir arkadaşım eğitim aldı doğuma öyle gitti. Doğumdan sonra konuştuğumuzda aklımda hep o bilgiler vardı ve çok işime yaradı sen de mutlaka git dedi. Ben zaten istiyordum iyice emin oldumya aslında ben de gebe okulu düşünüyorum da, doğumdan sonra 3 ay annemin yanında olacağım zaten, kadın 3 tane çocuk büyütmüş, gerek yok diyorum. kafam karışık :)
Bilmiyorum içimden öyle geçiyor benim 20 temmuz benimle aynı olsun isterdim ama o kadar tutamam içimdeNeden 4 temmuz