- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.241
Ay bayildm güle güle kullasinKızlar yaa gelip geçtikçe bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bayildm güle güle kullasinKızlar yaa gelip geçtikçe bakıyorum
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri sizin olsunAy bayildm güle güle kullasin
Ay aşık oldum ne kadar hoş duruyor güle güle kullansın kuzucukkKızlar yaa gelip geçtikçe bakıyorum
bakílmayacak gibi degil kiKızlar yaa gelip geçtikçe bakıyorum
Ay aşık oldum ne kadar hoş duruyor güle güle kullansın kuzucukk
Çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsunbakílmayacak gibi degil ki
Saglikla giysin ins
Evet dün kan vermiştim benimde böyle çıkmış doktoruma yazdım tsh normal sorun yok dedi siz konuştunuz mu doktorunuzlaKızlar tsh normal t4 düşük olan var mı
Doktorun sistemden kayıt açması lazım canım, doktor yazmadan yapamazlar.Kızçeler bi sorum var. Doktorum şeker yuklemesini önerdi girişini yaptım dedi. Ama ben başka bir özel hastanede yaptıracağım evime daha yakin olduğu için. Acaba direk şeker yüklemesi için geldim desem alırlar mı yoksa yine de randevu mu alıp gitmem gerekir kadın doğuma veya dahileyeye
Ben randevuya gittiğimde toktum başka gün gittim direk aç karna muayene olmadan önce testimi yaptım sonra muayene oldum doktora gösterdim istersen hastaneyi ara hepsi farklı olur direk yapılıyosa önce testi verirsinKızçeler bi sorum var. Doktorum şeker yuklemesini önerdi girişini yaptım dedi. Ama ben başka bir özel hastanede yaptıracağım evime daha yakin olduğu için. Acaba direk şeker yüklemesi için geldim desem alırlar mı yoksa yine de randevu mu alıp gitmem gerekir kadın doğuma veya dahileyeye
Evet hastaneden hastaneye değişedebilir. Arayıp gitmesinde fayda var bence de.Ben randevuya gittiğimde toktum başka gün gittim direk aç karna muayene olmadan önce testimi yaptım sonra muayene oldum doktora gösterdim istersen hastaneyi ara hepsi farklı olur direk yapılıyosa önce testi verirsin
Benim crp 35 45 arasinda geziyor. Kronik sinüzitim var. Bıraktık artik uğraşmıyoruz. Zaten bir miktar da yüksek olmasi normal karsilaniyor crp+sedasyonun.Selam kızlar :) kan testimin sonucu aldım, Crp 10 çıkmış . Bu değeri düşüremiyorum bir türlü. Dut kürü denicem bunun dışında tavsiyeleriniz va rmı neler yapabilirim ?
Hamilelik boyunca habire grip olduğum için benimde kolay kolay düşmedi en son 40ı görmüştüm bende. Bu değer hasta olmadığın sürece çok önemli değilmiş bende bıraktım artık bayadır kan vermedim bayramdan sonra bi baktırmayı düşünüyorum tekrarBenim crp 35 45 arasinda geziyor. Kronik sinüzitim var. Bıraktık artik uğraşmıyoruz. Zaten bir miktar da yüksek olmasi normal karsilaniyor crp+sedasyonun.
Teşekkür ederim kuzucumBen uykudan uyanıp okudum çok da dikkat etmedim iki kez adına baktm nasıl 31 ben niye 27 dee kaldım dedim nice mutlu sağlıklı ailenle güzel yaşların olsun inşallah
Eriyo insan beeeeee üremek mesele değil doğanın akışı gibi ama öyle olmuyorKızlar yaa gelip geçtikçe bakıyorum
Kesinlikle yaaEriyo insan beeeeee üremek mesele değil doğanın akışı gibi ama öyle olmuyor
20 crp ile hastaneye yatirilan gebeler olmus bu beni korkuttu. Enfeksiyon bölümüne falan da gittim doktorumdan habersiz. Bir sey cikmiyor. Belki kum vardir deniyor. Böbregimde tas gozukmustu sonra yok oldu denildi. Benim hic agrim olmadi.Hamilelik boyunca habire grip olduğum için benimde kolay kolay düşmedi en son 40ı görmüştüm bende. Bu değer hasta olmadığın sürece çok önemli değilmiş bende bıraktım artık bayadır kan vermedim bayramdan sonra bi baktırmayı düşünüyorum tekrar
Evet evet ben bu ara aşırı şiş ve yorgun geziyorum. Diyete mi başlasam hep bi aç gibiyimKızlar sizde uyku hali varmı ben 4 ten sonra uyuya kalyorm sürekli uykum gliyo bu saatlere