- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.741
Korkma düzene girer inşallahBu akşam birde öyle denicm ćanm 8 den sonra birşey yemicm zaten hiç istahim yok bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma düzene girer inşallahBu akşam birde öyle denicm ćanm 8 den sonra birşey yemicm zaten hiç istahim yok bugün
Canım dün karbonhidrat agirlikli beslenmiş olabilir misin? Bende karbonhidrat ağırlıklı akşam yemegi sonrası sabah açlık yüksek oluyor ama dikkat ettiğimde hep düşük. Bu arada açlık sadece sabah bak. Diğer acliklar anlamsız. Birde bana doktorum açlık değilde birinci saat tokluğun önemli benim için dedi o nedenle artık birinci saat tokluk şekerimi not ediyorumKızlar benim hem şekerim açlık hem tokluk yüksek bnde birşeyler ters gidiyor bu şeker galiba başıma iş açacak açlık daha önce 80 di şimdi 113 bn o kadar dikkat etmeme ragmen bu çıktı
Bnde ikinci saat bakkiyom bazi arkadaşlarm öyle dedi diyeCanım dün karbonhidrat agirlikli beslenmiş olabilir misin? Bende karbonhidrat ağırlıklı akşam yemegi sonrası sabah açlık yüksek oluyor ama dikkat ettiğimde hep düşük. Bu arada açlık sadece sabah bak. Diğer acliklar anlamsız. Birde bana doktorum açlık değilde birinci saat tokluğun önemli benim için dedi o nedenle artık birinci saat tokluk şekerimi not ediyorum
Bende hep ikinci saat ve açlık not almıştım ama. Doktorum birinci saati baz alıyorum o nedenle birinci saati kontrol et dedi. İstersen hem birinci saat hemde ikinci saati not al defa defa ugrasmamis olursun benim gibiBnde ikinci saat bakkiyom bazi arkadaşlarm öyle dedi diye
Öyle de yapm ćanm iki nisana Dahilye gidecem doktor demedi öyle kndim sıra aldım diyetisyenede giderim diye Dr sadece bir dikkat et dediBende hep ikinci saat ve açlık not almıştım ama. Doktorum birinci saati baz alıyorum o nedenle birinci saati kontrol et dedi. İstersen hem birinci saat hemde ikinci saati not al defa defa ugrasmamis olursun benim gibi
Yükleme yaptırdın mi canım yoksa yaptırmamak için mi dikkat ediyorsun? Bol su ve yürüyüşü de aksatma ve karbonhidrattan olabildiğince uzak durÖyle de yapm ćanm iki nisana Dahilye gidecem doktor demedi öyle kndim sıra aldım diyetisyenede giderim diye Dr sadece bir dikkat et dedi
Yaptrdim ćanm 50 g 149 çıktı doktor hiç dahilye yada diyetsne yollamadi her geldiğinde açlık tokluk bakarız böyle diyince çok ciddi değil sandm ilk kez karşılaştm için ama sonra anladım ki cidi bir sayyiymis 149Yükleme yaptırdın mi canım yoksa yaptırmamak için mi dikkat ediyorsun? Bol su ve yürüyüşü de aksatma ve karbonhidrattan olabildiğince uzak dur
Ayaktaki ödem değil de daha çok yüz ve ellerdeki ödem önemliÖdemim artacak mı hangi hafta artacak diye merakımdan hala yüzüğümü çıkarmadım
Bacaklarım şişmeye başladı onu hissediyorum da bütün ayaklarımı aşağı sallıyorum muhtemelen ondan
Anladim canım ama doktorun bile çok stres olmamış sende çok kafana takma yediklerime dikkat et bol su ve yürüyüşü aksatmaYaptrdim ćanm 50 g 149 çıktı doktor hiç dahilye yada diyetsne yollamadi her geldiğinde açlık tokluk bakarız böyle diyince çok ciddi değil sandm ilk kez karşılaştm için ama sonra anladım ki cidi bir sayyiymis 149
Bir git bakalım belki diyetisyen eşliğinde olunca kendini psikolojik olarak da rahat hissedersin. Beyaz ekmekten falan da uzak dur. Tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği falan yeÖyle de yapm ćanm iki nisana Dahilye gidecem doktor demedi öyle kndim sıra aldım diyetisyenede giderim diye Dr sadece bir dikkat et dedi
10 gündr sadece çavdar ekmeği yiyorm cnmBir git bakalım belki diyetisyen eşliğinde olunca kendini psikolojik olarak da rahat hissedersin. Beyaz ekmekten falan da uzak dur. Tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği falan ye
İçini ferah tut canım sen bir sıkıntı olmayacak inşaallah10 gündr sadece çavdar ekmeği yiyorm cnm
Acile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedimİçini ferah tut canım sen bir sıkıntı olmayacak inşaallah
Bir şey yoktur inşallah bizi de haberdar et canımAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Geçmiş olsun kuzum bir şey yoktur inşallah .bizi de haberdar etAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Geçmiş olsun. Bir şey yoktur inşaallah.Acile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Cok geçmiş olsun. İnşallah birşey yokturAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Çok geçmiş olsun canım bizlere de haber et , inşallah hiçbir sıkıntı olmayacakAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Çok geçmiş olsun bizi de haberdar et.Acile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Biliyorum ama benim ayak ödemlerim katlanamayacak dereceye geliyor 5 parmağımı bassam izi çıkıyodu çok can yakıcı. O yüzden önemsiz değil benim içinAyaktaki ödem değil de daha çok yüz ve ellerdeki ödem önemli