- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.761
Kuzucum iyi haberlerini bekliyoruz noldu böyleAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum iyi haberlerini bekliyoruz noldu böyleAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Canim gittin mi? Bizi de haberdar et lütfenAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Geçmiş olsun canım Allahın izniyle kötü bişey yoktur inşallah sakin olmaya çalışAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Geçmiş olsun canım haber ver mutlaka merakta bırakma bizi. Bir şey olmaz inşaallahAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Evet kilo vermek için de kullanılıyomuş zaten, yine de tedbiren daha kullanmıcamYok yok kuzucum bişey olmaz sebebi şey olabilir müsil etkisi yarattığı için bağırsak bariyerini bozar enfeksiyona açar o yüzden yasaktır belki de hiç zararı olmuyordur. Dediğim gibi yeterli veri olmayınca mecbur yasak diyorlar. Suyun da fazlası zehir dozunda tüketilen hiç bişeyin zararı olacağını düşünmüyorum. Eskiden analarımız neler yemiştir Allah bilir
Mide napsın zavallım gidecek yeri kalmıyor yapıştı yukarıİki lokma yiyince patlayacak gibi oluyorum ya ben acayip
Çok geçmiş olsun dualarımız seninleAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Ay sorma valla. Ne yesem ağzımda gibi Ya bu arada arkadaşımın kardeşi doğum yapacak doktoru yarına bekliyor doğumu. Nasıl becermişse sadece 6.5 kg almış ben şoklardayimMide napsın zavallım gidecek yeri kalmıyor yapıştı yukarı
Ben de öyleyim akiam yemek yiyemiyorum resmen yarısı bitiyosa tabağın diğer yarısını 10/11 gibi yiyorum geceİki lokma yiyince patlayacak gibi oluyorum ya ben acayip
Gece de yemek istemiyorum kuzum ya. Gerçi oldum olası severim abur cuburu özellikle geceleriBen de öyleyim akiam yemek yiyemiyorum resmen yarısı bitiyosa tabağın diğer yarısını 10/11 gibi yiyorum gece
Ben de öyle oluyorum. Masaya oturuyorum çok aç bir şekilde. Bir iki kaşık yemek yiyorum 2 tabak yemiş gibi şişiyorum. Doymuyorum ama şişiyorum. Doymak için yemeye devam edince patlıyorum.İki lokma yiyince patlayacak gibi oluyorum ya ben acayip
Yerken farkediyorsan ne güzel ben yedikten yarım saat sonra farkediyorum çok yediğimi. Az az yemek lazım sanirim da acıkınca gözüm bişi görmüyor kiBen de öyle oluyorum. Masaya oturuyorum çok aç bir şekilde. Bir iki kaşık yemek yiyorum 2 tabak yemiş gibi şişiyorum. Doymuyorum ama şişiyorum. Doymak için yemeye devam edince patlıyorum.
Ne yaptın? Bizi de haberdar et. Uzun zaman oldu yazalı.Acile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Hemen fark ediyorum ama durmama engel olmuyor maalesef.Yerken farkediyorsan ne güzel ben yedikten yarım saat sonra farkediyorum çok yediğimi. Az az yemek lazım sanirim da acıkınca gözüm bişi görmüyor ki
Canım geçmiş olsun, bizi de haberdar et mutlaka. Umarım iyisinizdirAcile gidiyorum lavaboya gittim kan gelmiş hiç bir şey de hissetmedim
Görümcemi atsam küfür edersin öyle diyimAy sorma valla. Ne yesem ağzımda gibi Ya bu arada arkadaşımın kardeşi doğum yapacak doktoru yarına bekliyor doğumu. Nasıl becermişse sadece 6.5 kg almış ben şoklardayim
Ben yiyorum ya şişiyorum dur iki lokmalık yer vardır belki diye bi daha yiyorum reflüm azaldı mutluyumBen de öyleyim akiam yemek yiyemiyorum resmen yarısı bitiyosa tabağın diğer yarısını 10/11 gibi yiyorum gece
Sen zoru başarmışsin kuzum. 26. Haftayı doldurdum bende 6.5 kg gibi almışım 64 e doğru gidiyorum. Son aylarda daha çok alınıyor diyorlar bakalım bende merak içindeyimGörümcemi atsam küfür edersin öyle diyim
Bazıları metabolik olarak aşırı şanslı kuzucum. Olsun dana gibi doğurmakta güzel 16 kilo aldım paşalar gibi 60lara düştüm nolmuuuuuş
Ben de 27. haftadayım 5.5 kilo almışım kalan aylarda da bu kadar alsam yeterSen zoru başarmışsin kuzum. 26. Haftayı doldurdum bende 6.5 kg gibi almışım 64 e doğru gidiyorum. Son aylarda daha çok alınıyor diyorlar bakalım bende merak içindeyim