- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.361
Aminnnn canım inşallah sağlıklı bebekler kolay doğumlar nasip olsun hepimize mutlu mesut yaşayalım az kaldı 3 4 ayKesinlikle katılıyorum ćanm inşallah alacaz kucağımiza sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım inşallah sağlıklı bebekler kolay doğumlar nasip olsun hepimize mutlu mesut yaşayalım az kaldı 3 4 ayKesinlikle katılıyorum ćanm inşallah alacaz kucağımiza sağlıkla
Aminnn inşallah az kaldı evet çok şükür ben şuan 25 oldumAminnnn canım inşallah sağlıklı bebekler kolay doğumlar nasip olsun hepimize mutlu mesut yaşayalım az kaldı 3 4 ay
Kaçıncı aydasın? 15 kg normal değil yüzüklerim olmadı diyorsun. Bence tehlikeli.ben bu şekilde 7.5 aylık doğum yaptım +14 kg ile bebek 1 kg geldi15 kilo alan ben bunu beğendim Nasıl yemiyosunuz ya tabrikler
Korkma canm hareketler için çok değişkenlik gösteriyormuş bebekten bebeğe. Yarın bende şeker yüklemesi yaptırcamBnde yarın birdaha görmek istedi yarın birdaha gidicem birde şeker yüklemesi yaparız dedi inan benimki çok az hareket ediyor bnde o korku çok var yarın bir an önce gitmek istiyorum
Bende 25 + 0 tamAminnn inşallah az kaldı evet çok şükür ben şuan 25 oldum
Zaten yaptrcaktm sıra bulamıyordum sonra bugün özele gidince yaptrmami istedi bende yarın yaptrcam inşallahYa ediyor da yine de insan önceki günle karşılaştırıp kuruntu yapabiliyor. Şeker yüklemesi neden yaptırmayı düşünüyorsun
Ay hadi İnşallah yarın senden güzel haberler alırız bn çok dikkat etmedim için biraz korkuyorm şeker yüksek çıkabilir inşallah çok çıkmazKorkma canm hareketler için çok değişkenlik gösteriyormuş bebekten bebeğe. Yarın bende şeker yüklemesi yaptırcam
25 bugün. Ay Allah korusun zaten riskli gebe grubundayım. Benim kullandığım ilaçlar bünyede ödem yaptı ilk doğal olarak yoksa çok yemekten değil sonra düzene girdi şükür. 1 kg ay kıyamam şimdi iyi demi artık küvozler iyiymiş şükür biraz içimi rahatlatıyor tabi zamanında gelir inşallahKaçıncı aydasın? 15 kg normal değil yüzüklerim olmadı diyorsun. Bence tehlikeli.ben bu şekilde 7.5 aylık doğum yaptım +14 kg ile bebek 1 kg geldi
Bebeğiniz durumu nasıl şuan küvezde kaldımi çok erken doğum sebebi kilomuyduKaçıncı aydasın? 15 kg normal değil yüzüklerim olmadı diyorsun. Bence tehlikeli.ben bu şekilde 7.5 aylık doğum yaptım +14 kg ile bebek 1 kg geldi
Amin amin inşallah sağlıklaBen iki gebeliğimde de taran testleri de şeker yüklemesi de yaptırmadım. Hayırlısıyla dünyaya gelsinler.
İnşallah iyi çıkar canm ya bende biraz korktum ama şeker olmasa bile gebelik dolayısıyla çıkabiliyormuş artık şansımıza ne çıkarsaAy hadi İnşallah yarın senden güzel haberler alırız bn çok dikkat etmedim için biraz korkuyorm şeker yüksek çıkabilir inşallah çok çıkmaz
Değerlerin normal canım açlık şekerine mi bakıldı tokluk şekerine mi?Bebeğimin suyu kilosu normal dün 75 gr şeker ölçümü yaptırdım.
Açlık 77,
1. Saat 124,
2.saat 151 çıktı. Doktorum normal olduğunu söyledi ama burada yazdıklarınızdan yüksek duruyor değerler. Endişelendim şu an
Hadi inşallah iyi çıkar iyi düşünelimİnşallah iyi çıkar canm ya bende biraz korktum ama şeker olmasa bile gebelik dolayısıyla çıkabiliyormuş artık şansımıza ne çıkarsa
Benim riskim falan bir şey yoktu. Doktorum ayrıldı hastaneden bi ay falan doktor aradık durduk. Meğer o sıralar tansiyonum baya yükseliyormuş. Farkında değildim. Şu an gittiğim doktorumu bulduk. Hemen fark etti. Bir gece hastanede kaldım ciğer geliştirici iğne yaptılar.25 bugün. Ay Allah korusun zaten riskli gebe grubundayım. Benim kullandığım ilaçlar bünyede ödem yaptı ilk doğal olarak yoksa çok yemekten değil sonra düzene girdi şükür. 1 kg ay kıyamam şimdi iyi demi artık küvozler iyiymiş şükür biraz içimi rahatlatıyor tabi zamanında gelir inşallah
Yok benim gebelik zehirlenmesi preeklamsi teşhisi konuldu. Yüksek tansiyon bebeğe kan akımını engelliyor bebek anne karnında kilo veriyor ve beslenemiyorBebeğiniz durumu nasıl şuan küvezde kaldımi çok erken doğum sebebi kilomuydu
Sağlıkla sıhhatle giysin çok güzellerKızlar kayınbabam kızımıza almış biraz önce attı fotosunu bir heyecan bir mutlulukla aradı ki
Benide mutlu ettiler vallahi torunlarını düşünmeleri çok hoşuma gitti
Senin düşük mü çıktı kaçtı kiYa anlamıyorum şeker seviyeleriniz maşAllah çok güzel çıkmış benim niye bu kadar düşük olmasına rağmen normal dedi ya başka doktora da mı göstersem ya içim rahat etmeyecek
Yalan olmasın ilk kanım 86 glikozdan önceSenin düşük mü çıktı kaçtı ki