- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.321
Valla zoraki yaptık bişeyler pazartesiye temiz bir giriş yapıcam cumaya kadar bitecek tüm işlerimbak şimdi ensende ılık bir nefes hissedeceksin onu sana yolluyorum. kalk BirNBirE kalk. topla popişi harekete geç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla zoraki yaptık bişeyler pazartesiye temiz bir giriş yapıcam cumaya kadar bitecek tüm işlerimbak şimdi ensende ılık bir nefes hissedeceksin onu sana yolluyorum. kalk BirNBirE kalk. topla popişi harekete geç.
Yapcaz artık ittir kaktır çaremiz yok gibiAynından kaynımgilde de var kaytarmaya yer arıyorum resmen
Evet bende öyle düşünüyorum gecemiz gündüzümüz bir oldu bebiş gelmeden alışıyoruz galiba Su içmek çok zorluyor beni elimden geldiğince içmeye çalışıyorum yinede amaHayat kalitesi gitti bebis uykusuz bırakacak şimdiden alıştırma gibi oluyor aslinda kendi doktorum normal doğuma engel değil dedi onu da sordum canım. Bol su içip, soluna yatmaya çalış gerçi oyle ağrıyor ki başka pozisyonda uyumak imkansız
Valla canım oruç konusu kişiden kişiye değişiyor. Ben başından beri tutuyorum hamd olsun bir zorluk yaşamadım. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum suyumu mutlaka fazla fazla içiyorum. Bebeğin hareketleri de maşaallah yerinde. Cuma günü kontrolüm var. Bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa bu şekilde devam edebilirim ben biiznillah. Böyle bir durumda benim tutmam kolay ama sorun yaşayan şekeri tansiyonu olan bir hamileye kimse oruç tut diyemez zaten. Allah o izni vermiş bize.Kızlar ben iki üç gündür nefes almakta yemek yemekte tıkanıyorum var mı sizde böyle durum? 1 hafta oruç tuttum. 3 gün de tutmadım. Bebeğin hareketi hafifledi sanki bugün oruç tutmama rağmen çok hareketli değildi. Erken doğumdan korkuyorum bi geçmişim var çünkü. Artık tutmicam. Tansiyonlarınız şeker durumunuz nedir?
Bende diyorum Hafsa nerde. Kuzucum çok geçmiş olsun hiç aklına erken doğumu getirme sağlıkla ilerler Allah’ın izniyle tedbirle devamSağol cannm gitm bebeğin kalp atışı vardı ordada hareket etmedi biraz tutu bni Dr serum bağladı kan vs verdim değerlerim çok düşmüş ilaç verdi kusmam bu şekilde devam ederse dahilye yoladi bni çok kustin için bebeğin de sivsiz kalmış bol su ve azar azar sık bisyler ye bir hafta da dinlen bol bol dedi plesntm da aşağı inmiş buda erkn doğumu tetikler dinlenmesen
Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel düzelir her şey.Sağol cannm gitm bebeğin kalp atışı vardı ordada hareket etmedi biraz tutu bni Dr serum bağladı kan vs verdim değerlerim çok düşmüş ilaç verdi kusmam bu şekilde devam ederse dahilye yoladi bni çok kustin için bebeğin de sivsiz kalmış bol su ve azar azar sık bisyler ye bir hafta da dinlen bol bol dedi plesntm da aşağı inmiş buda erkn doğumu tetikler dinlenmesen
Amin amin inşallah canım getirmiyorum bu kadar inatçı bir bebeğim var bunuda asarizBende diyorum Hafsa nerde. Kuzucum çok geçmiş olsun hiç aklına erken doğumu getirme sağlıkla ilerler Allah’ın izniyle tedbirle devam
amin canımÇok geçmiş olsun umarım bir an evvel düzelir her şey.
Çok çok geçmiş olsun canım Allahin izniyle çok daha iyi olacaksınHepinize teşekkür ediyorum kızlar iyim çok şükür değerlerim düşünce elim ayağım çok titryordu ama serum çok iyi geldi yoksa sürekli sanki ayağımın altında kayıyordu yer şuan iyim çok şükür
Çok teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun canım Allahin izniyle çok daha iyi olacaksın
Teşekkür ederim ben hiç bilmiyodum bunlarıAmin inşaallah süt gelmesi için de tabi önemli ama süt için özellikle bir saat ten tene teması öneriyor doktorlar da ebeler de. O sırada plasentanın kan akışı da tamamlanmış oluyor. Geç klempleme diyorlar sanırım.
Grupta pendik medical parka giden vardı sanki tam emin değilim ama? Doktorumu sevsemde hastaneyi değiştirmek istiyorum acıbadem aldı başını gitti gereksiz gelmeye başladı bu masraf. Pendik medical evime daha yakın kalıyor, doğum ücreti ve doktor tavsiye edicek var mı ?
Pendik medical parka gidiyorum bende evime çok yakın ve sağlık sigortamız %100 larşıladığı için.bi kaç doktor denemiştim memnun kalmadım baştan savma bian önce gönderme çabası içindeydiler.sonunda buldum doktorumu kibar güleryüzlü bi beyfendi uzun uzun bakıyor ultrason da detaylıca anlatıyor ben çok memnun kaldım bu açıdan.Grupta pendik medical parka giden vardı sanki tam emin değilim ama? Doktorumu sevsemde hastaneyi değiştirmek istiyorum acıbadem aldı başını gitti gereksiz gelmeye başladı bu masraf. Pendik medical evime daha yakın kalıyor, doğum ücreti ve doktor tavsiye edicek var mı ?
Bu mesajı dondurma yerken okumam ben de muzun üzerinde tahin döküp yiyince iyi geliyor diye görmüştüm. Mide yanması henüz başlamadı bende inşaallah başlamazKızlar mide yanmasına iyi gelen bir şey keşfettim bugün Midem yine kavrulurken avm de geziyorduk. Bi dondurma yesem acaba bu yangini gecirir mi diye dusundum. Sade dondurma acayip iyi geldi.Heralde çikolatalı filan olsa yine mideyi yakar. Bir gün deneyin belki sizde de ise yarar kızlar. Ama tabi her zaman tuketmek sıkıntılı olabilir.
Sonrasında eve gelince şeker kontrolu yaptim 98 çıktı tokluk çok aşırı da etkisi olmamış. Hala da midem yanmaya başlamadı baya rahatladı sanki.
Rica ederim instagramda cavide ebe var ben ondan baya şey öğrendim. Bir de bebeimgeliyor diye bir sayfa var o da güzel bir sayfaTeşekkür ederim ben hiç bilmiyodum bunları
Aman hiç başlamasın valla insana hayatı zehir ediyor resmen.Bu mesajı dondurma yerken okumam ben de muzun üzerinde tahin döküp yiyince iyi geliyor diye görmüştüm. Mide yanması henüz başlamadı bende inşaallah başlamaz