- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.181
Ay bendeBen de ocak oglagiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bendeBen de ocak oglagiyim
Bulursun bacım bulursun ay sonu yaklaşıyor doğuran çok olur şimdiAy bn şimdi ne yapcm randevu bulmak işkence
Aay Amin benim içinde Amin Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin şu iki yavrucağımı sağ sağlim büyüteyim bendeBiz hep oğluma bir kardeş olsun ikinci yide çok çok istedik onları sağ salim büyütm bana yeter rabim kim ne kadar istyosa ona versin bizim maddi ve manevi iki çocuğa tek gücümüz yeter
Ay kaçıncı senin maşAllah nazarda etmeyemAynen aynen Boyle seyler soylemeyin
Benim gibi hamile kaldiginizla kalirsiniz
Sabah özele gidecm cnm erken den randevu da aldkBulursun bacım bulursun ay sonu yaklaşıyor doğuran çok olur şimdi
Bana da incelik farki var gibi geldi. Sanki oyuzden renk de farkli gibi duruyor. Bu arada ben de oglagim. 1 ocak. Ne cok oglak varmisSanırım hem ton hem de incelik farkı var. Alize bebe bir de tüh yaaa
Benim 2 ocakBana da incelik farki var gibi geldi. Sanki oyuzden renk de farkli gibi duruyor. Bu arada ben de oglagim. 1 ocak. Ne cok oglak varmis
Benim de 20 ocak son gunle Oğlak olmuşum yükselen boğa oğlum şu grubu olacak toprak ve su bakalım anlasabilecegiz umarım.Bana da incelik farki var gibi geldi. Sanki oyuzden renk de farkli gibi duruyor. Bu arada ben de oglagim. 1 ocak. Ne cok oglak varmis
Ayy yerim seni ben kahve planı çok güçlendi artık olmazsa olmazAy bende
farklı kazanlarda üretilmiş muhtemelen, ondan kaynaklı ton farkı olmuş. Örgü örenler hep der zaten lot no su aynı olan ipleri alın diye.Kızlar ip farklı değil mi bana mı öyle geliyor birebir aynı marka aynı ip
Tövbeye takvimin uyarısına güldüm sabah sabahKızlar ip farklı değil mi bana mı öyle geliyor birebir aynı marka aynı ip
Bakalım bunların lot numarasi aynıfarklı kazanlarda üretilmiş muhtemelen, ondan kaynaklı ton farkı olmuş. Örgü örenler hep der zaten lot no su aynı olan ipleri alın diye.
çok detaylı şeyler ya, insan birinde dikkat etse diğerinde dikkat edemez. ben de bebeğime kazak, yelek bişeyler öreyim diyorum ama annem o kadar çok örüyor ki bana sıra kalmıyor. Ama en azından bana renk ve model soruyor da o yönden istediklerim olmuş oluyor :)Bakalım bunların lot numarasi aynı
aynı gün aynı yerden aldım beyazları da bundan sonra dikkat edeyim ona
Vallahi öyle esim böbrek nakilli 5 yıl da diyaliz ve kby ile uğraştı spermleri etkilenmisti. Ben ileri derecede pcos ve çocuk nasıl olsa olmaz diye takiliyorduk. Oldu ve 3. Ye bakarım bakmasına ama bir yıl daha nasıl böyle serklajla olmaz ben kafayı yerim. Surda 4 ayım kaldı diye motivasyon ediyorum kendimiAynen aynen Boyle seyler soylemeyin
Benim gibi hamile kaldiginizla kalirsiniz
Ben boş duramıyorum bir şey üretmek lazım. Muhtesem yüzyıl baya kurtardı. Meraktan ona sardım bu zamana geldim ama bitiyor finale az kaldı. Tüm gün evde yalnızım. Dantel ipim var bu cepkeni düzeltip vintage bir runner yapacağım. Fikirlere de açığım uzanırken başka ne yapabilirim diyeçok detaylı şeyler ya, insan birinde dikkat etse diğerinde dikkat edemez. ben de bebeğime kazak, yelek bişeyler öreyim diyorum ama annem o kadar çok örüyor ki bana sıra kalmıyor. Ama en azından bana renk ve model soruyor da o yönden istediklerim olmuş oluyor :)
ellerine sağlık şimdiden. kendi yaptığını giydirmek, kullanmak ayrı bir keyifli olur.
Ben hayvan figürlü battaniyeye başladım geçen hafta. Youtube'da bir sürü örnek var. Normalde de amigurumi yapan biri olduğum için evde çok fazla ip var, o sebeple ip alışverişi yapmama gerek kalmadan başlayabildim.Ben boş duramıyorum bir şey üretmek lazım. Muhtesem yüzyıl baya kurtardı. Meraktan ona sardım bu zamana geldim ama bitiyor finale az kaldı. Tüm gün evde yalnızım. Dantel ipim var bu cepkeni düzeltip vintage bir runner yapacağım. Fikirlere de açığım uzanırken başka ne yapabilirim diye
Amin gurumi yaptım kızıma hatta sünger Bob istiyor ama ben öyle boş kaldık yapan aklıma estikçe yapan biriyim o yuzden pek malzeme olduğu söylenemez pembe beyaz ip ve elyaf var ama oğluma ya da sünger Bob için uygun değil battaniye iyi fikir yazdım listeyeBen hayvan figürlü battaniyeye başladım geçen hafta. Youtube'da bir sürü örnek var. Normalde de amigurumi yapan biri olduğum için evde çok fazla ip var, o sebeple ip alışverişi yapmama gerek kalmadan başlayabildim.
140 altı çıksin tüm değerlerin canım.Kızlar şeker yüklemesindeyim, gayet rahat geçiyor. Son kanın alınmasına 1 saat kaldı. Kanımı alan hemşire de gebe. Onun da erkekmiş, bu sene erkek senesi çoğu kişi erkek diyor