- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.221
Bende de çıktı 75 lik 1 saat sonra 180 çıktı senin kaç çıktı canımBu arada bende gebelik şekeri çıktı ne yazık ki :) Diyet ve yürüyüşe başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çıktı 75 lik 1 saat sonra 180 çıktı senin kaç çıktı canımBu arada bende gebelik şekeri çıktı ne yazık ki :) Diyet ve yürüyüşe başlıyorum
Ay şimdi gördüm canım degerlerini yazmışsın peki doktor verdimi liste yoksa kendin mi dikkat et dedilerBende de çıktı 75 lik 1 saat sonra 180 çıktı senin kaç çıktı canım
ahahah çok tatlı bir yorum olmuş :) evet oldukça severim kendilerini. Teşekkür ederim güzel destekleriniz içinNickle uyumlu olarak çok çikolata, çok şeker biri olduğun içindir belki. Sakın üzme kendini, bir diyet her şeyi halleder
Diyetisyene gidip liste aldım canım, istersen paylaşabilirimAy şimdi gördüm canım degerlerini yazmışsın peki doktor verdimi liste yoksa kendin mi dikkat et dediler
Sen en başından beri mi takip ediyordun? Gayet güzel beslenmişsin aslında. Ben çok dikkat ettiğimi söyleyemem düne kadarBende sürekli açlık tokluk şekeri kontrolü yapıyorum. Bazı gıdalar şekeri çok yüksek çıkarıyor. Normalde benim tokluk şekerim yemekten 1.5 saat sonra 95 civarlarında çıkıyor. Makarna + muz yedim bir gün ve 2 saat sonrasında şekerim 115 çıktı. Çikolata yiyip 1.5 saat sonra ölçtüğümde bile 100 çıkan değer. Yine sınırın altında ama bazı gıdalar var ki şekeri acayip yükseltiyor.
Deneyimlediğim kadarıyla, dışarda satılan kfc tarzı yerlerden patates kızartması, kızarmış tavuklar, poğaçalar ve özellikle makarna çok yükseltiyor. Hamileliliğim süresince hiç dışardan fast food yemedim bir gün eşimin canı istediği için o aldı bende ondan 1 tane küçük parça tavuk aldım (boyutu kesme şeker boyutunu geçmez) 1 tane de patates aldım bana kokmasın diye, sonra 2 saat sonra yine 145 civarı bir şekere sebep olmuştu o günden sonra hiç yemedim.
ELBİSENE BAYILDIMMM BEBENİ DE ÇOK SEVERİM SENİNN. ŞEKERİN ÇIKMAMASINA ÇOK MUTLU IOLDU CNIMKızlar bugün bu Mısır kedili elbisemi giydim. Üç boyutlu görünüyor kedi Bebek kedinin göz kısmında hareket ettikçe, kedinin bir gözü seyiriyor gibi duruyor
Not:şekerim yok.
Gebelik şekeri olabiliyor canım hamileliğin yarısından fazlasını bitirdik öyle düşün diyet spor hemencik toparlarsınBu arada bende gebelik şekeri çıktı ne yazık ki :) Diyet ve yürüyüşe başlıyorum
Çok teşekkür ederim canımELBİSENE BAYILDIMMM BEBENİ DE ÇOK SEVERİM SENİNN. ŞEKERİN ÇIKMAMASINA ÇOK MUTLU IOLDU CNIM
Kedili ve göbekli biriKızlar bugün bu Mısır kedili elbisemi giydim. Üç boyutlu görünüyor kedi Bebek kedinin göz kısmında hareket ettikçe, kedinin bir gözü seyiriyor gibi duruyor
Not:şekerim yok.
Ahahaha evet Hızlı ve Öfkeli'nin devam filmiyim benKedili ve göbekli biri
Merhaba evet 12. haftadan beridir takip ediyorum evde kendim.Sen en başından beri mi takip ediyordun? Gayet güzel beslenmişsin aslında. Ben çok dikkat ettiğimi söyleyemem düne kadar
canım karbonhidratı çıkar diyetinden hareketli ol sık sık az az beslen. yuruyusle halledersın.açlık normal çıktı 90 lardaydı. 1 saatlik 212, 2 saatlik tokluk da 157 çıktı
unvde onun müzüğiyle evde partı yapıyorduk yasım biliniyor 39 oldum gerçi ama sırf bundan bellı old oldugumuz. amaa OLD BUT GOLD diyor kendimi ve yaşımı seviyorum.Ahahaha evet Hızlı ve Öfkeli'nin devam filmiyim ben
Burdan 43 yaş ile selamlıyorum seni ufaklıkunvde onun müzüğiyle evde partı yapıyorduk yasım biliniyor 39 oldum gerçi ama sırf bundan bellı old oldugumuz. amaa OLD BUT GOLD diyor kendimi ve yaşımı seviyorum.
Cok şükür çıkmadı şeker ama kiloyu fazla kacirdigim icin azarı yedimSon 7 dakikadayım hiç sorunsuz bitti. Hadi bakalım sonuçlarımız güzel çıkacak
Eyyy BirNBirE'nin motivasyonu, seni çağırıyoruz, gelince 3 defa boş mesaja tıkla.Yemin ederim dünya kadar işim var ben çalışmak istemiyorum ya n’oluyo n’oluyo şu motivasyonum geri gelse artık
ouwww 40 lı yaşlar en sevdiğim beklediğim hem çok güzel ve çok akıllı olunan yaşlarBurdan 43 yaş ile selamlıyorum seni ufaklık