- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.061
Darısı başıma haftaya Salı günü akşam gideceğim inşallah güzel haberler alırız ve güzel kareler yakalarızSağol teyzesi ben izlerken ağladım ağzını açıp dilini çıkarttı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başıma haftaya Salı günü akşam gideceğim inşallah güzel haberler alırız ve güzel kareler yakalarızSağol teyzesi ben izlerken ağladım ağzını açıp dilini çıkarttı bize
Oyyyy sağlkla gesin inşallah canımSağol teyzesi ben izlerken ağladım ağzını açıp dilini çıkarttı bize
Kızımda yaşamadım yaşamadım derken 19. Haftada başlamamıştı 32den sonra baş göstermişti her gebelik farklı bir süreç ama hepsi normalAyy tamamen aynı ağrı birebir, hafif kalçaya doğru kaydı daha doğrusu ortalarda ağrı, yavrularımız iyi olsun yeterki hamileleri uzaktan gördüğümde eskiden böyle şeyler yaşadıklarını hiç tahmin etmezdim
Evet normal ama baya can sıkıcı hayat kalitemi sıfırlayan bir durum maalesefAynı ağrı bende de olıyor canım normalmiş
MaşallahTeyzeleri çok şükür herşey yolundaydı detaylı ultrasonda bal dudak bir kızımız oluyor
Ay o dudak ne maşallah kız fındık burun bal dudakTeyzeleri çok şükür herşey yolundaydı detaylı ultrasonda bal dudak bir kızımız oluyor
Kolunu yastık yapmış annesi maşallah gayet belli her yeri pek güzelBizim de bugün detayli ultrasonumuz vardi. Allah'a şükür herşey yolunda. Bu da kızçem. Ellerini çok kapattı yüzüne anca bu kadar yakalayabildik.
Maşallah kuzuya çok tatlıBizim de bugün detayli ultrasonumuz vardi. Allah'a şükür herşey yolunda. Bu da kızçem. Ellerini çok kapattı yüzüne anca bu kadar yakalayabildik.
Evet isveçteyim, sıfır doktor burada. Allahtan gebeliği öğrendiğimde Türkiye’deydim 4. ve 5. Haftada bebeği görüp ultrasonda, kan testlerimi yaptırıp geri döndüm İsveç’e yoksa hamile olduğuma ikna olmazdım Türk jinekolog aradım yaşadığım yere yakın ama sanırım burası çok popüler değil türk doktorlar arasında, Almanya’da falan olsam büyük ihtimal daha rahat olurdu.Caním yurtdisinda misin
Ordaki gebe takibi burdan bi hayli farklı anladığım kadarıyla
Benim bu ilk gebeliğim, cinsiyet erkek. Sanırım erkekler biraz daha zorlu oluyor kızlara göreKızımda yaşamadım yaşamadım derken 19. Haftada başlamamıştı 32den sonra baş göstermişti her gebelik farklı bir süreç ama hepsi normal
Amin teyzesi inşallahMaşallah
Sağlıkla gelsin köfte dudak
Aynen teyzesi doktorumuz da öyle dediAy o dudak ne maşallah kız fındık burun bal dudak
Ay hep hareket edecek değil ya canım biraz da uyusun bebek. Ben aştım şükür bu evhami benimki geceleri kurtlaniyorBu hareket etmeyen bebekleri hangi kuruma şikayet ediyorduk ya saat oldu 4 ve kahve çikolata yok bebeğim yok ortada
Yok bence cinsiyetle de ilgili değil. Kızımdada farklı farklı zorluklar yaşadım.Tamamen gebelik süreciyle ilgiliBenim bu ilk gebeliğim, cinsiyet erkek. Sanırım erkekler biraz daha zorlu oluyor kızlara göre
Kolunu yastık yapmış annesi maşallah gayet belli her yeri pek güzel
Cok teşekkürler kizlar umarım hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebislerimize.Maşallah kuzuya çok tatlı
Bence de her hamilelik farklı. İkisi de kiz benim gerci ama iki hamileligim birbirinden cok farkli ilerliyor. Kizimda 28 yasindaydim. Cok daha zorlu bi hamilelik gecirdim. Allaha sukur su an 38'im herşey cok daha yolunda gidiyor.Yok bence cinsiyetle de ilgili değil. Kızımdada farklı farklı zorluklar yaşadım.Tamamen gebelik süreciyle ilgili
İkinciye erkeğe hamile kalsan bu sefer bambaşka geçer eminim
Bende tamamen şans işi gibi görüyorum valla rahatlığı vs. Benim saltanat bir ay bile sürmediBence de her hamilelik farklı. İkisi de kiz benim gerci ama iki hamileligim birbirinden cok farkli ilerliyor. Kizimda 28 yasindaydim. Cok daha zorlu bi hamilelik gecirdim. Allaha sukur su an 38'im herşey cok daha yolunda gidiyor.
Kesinlikle katılıyorum kuzum. Erkek hamileliği kız hamileliği diye birşey yokBence de her hamilelik farklı. İkisi de kiz benim gerci ama iki hamileligim birbirinden cok farkli ilerliyor. Kizimda 28 yasindaydim. Cok daha zorlu bi hamilelik gecirdim. Allaha sukur su an 38'im herşey cok daha yolunda gidiyor.