- 10 Haziran 2023
- 302
- 180
- 18
- 27
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.661
Aynı durumdayız:) kaç haftalık Dr ye gittiniz miben de 85 ile hamile kaldım diyetisyene gidecektim bende kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız:) kaç haftalık Dr ye gittiniz miben de 85 ile hamile kaldım diyetisyene gidecektim bende kaldı
İnşallah canım hep birlikte hepimiz inşallahİnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
İyi ona şükür bakarsın bu gebelikte etki butlu olursun gitmez deBoyum 1.57 canim biraz zayıfım yani ideal kilomun altında ama ilk gebeligim 42yle başlamıştı bu 45le basladi bu bile büyük bisey benim icin kilo alamama problemim var
Ağrım yok lekem yok göğüs hassasiyeti var sadece Bi de koku hassasiyeti bazen midem bulanıyor bulantı için de erken sanki bilemedim neyse hayırlısı neyse o olsunSende haklısın kuzu daha araştırsak bisürü şey çıkarırlar
Evet canım istanbul tuzladayim senin hangi semtAynen beta çok değişken mesela ikizde çok hızlı ama erkek bebekte de hızlı artabilirmiş. Sende İstanbuldaydın dimi hangi semt ?
Beylikdüzünde ev işyeri Nişantaşı’nda rumelide çok ikiye bölünmüş durumdayız gidemiyorum Şuan o kadar yoluEvet canım istanbul tuzladayim senin hangi semt
Ay insallah ne güzel olurİyi ona şükür bakarsın bu gebelikte etki butlu olursun gitmez de
4+6 bugun cuma doktora gidicez nasipse keseyi gormek içinAynı durumdayız:) kaç haftalık Dr ye gittiniz mi
Ay bende de var o yaaa. Off normal boyutta yemek yiyorum ama karnım davul gibi. Sürekli gaz çıkarıyorum ağızdan. Davul gibiyim. Patlıycam galibaBenimle belirtilerin aynı aşırı şişlik sanki çok yemiş patlayacak gibiydim 5 gün sürdü gaz sıkışması hala devam ediyor. Normal canım bence artışın da çok iyi doktor için erken bence kese görünmez zaten. 3 gün sonra verebiliyorsan bir kere saha ver önümüzdeki hafta içi doktora git keseyi görmek için.
1.60 boy 59 kiloyla kaldım. Bakalım kaç kilo alcamKızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
Benimde öğrenmeden önce vardı hep bulantılarım testten sonra kayboldu yani herkesin bünyesi farklı . Ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğinAğrım yok lekem yok göğüs hassasiyeti var sadece Bi de koku hassasiyeti bazen midem bulanıyor bulantı için de erken sanki bilemedim neyse hayırlısı neyse o olsun
Sizin gebelik kaç hafta acaba bir de magnezyum hangi form hangi marka kullaniyosunuz ?Ben kullanıyorum canim bu aksam bas agrima da iyi geldi arada huzursuz bacak sendromu oluyor bende iyi geliyor. Doktora sormustum evde varsa kullan dedi
Ayy inşallah. Sürpriz bebek buBenimde öğrenmeden önce vardı hep bulantılarım testten sonra kayboldu yani herkesin bünyesi farklı . Ne güzel inşallah hep böyle devam eder hamileliğin
Ooo baya bölünmüş benim ev okul burada tuzladan çıkmayı da pek sevmiyorum. Başka yerler çok kalabalık geliyor banaBeylikdüzünde ev işyeri Nişantaşı’nda rumelide çok ikiye bölünmüş durumdayız gidemiyorum Şuan o kadar yolu
bütün pahalı şeylerimiz duruyo bebek arabası kanguru süt sağma makinası sepet beşik elektronik ana kucağı oto koltuğu gibi gibi enflasyon beni yıkamaz
En zoru bebek arabası seçimi zaten. Hafif olup katlanıp arabaya rahat sığsın mı büyük konforlu koca tekerlekli mi olsun derken ohoooo
Aynen sizin ilk seferki çılgınlıkları yapmamıza izin vermeyin
5+1 canım. Ben gebelikten önce dr mfknın ürünlerini kullanıyordm bazılarına devam ediyorm hala. Magnezyumuda onun ürünü. Ama şikayetine uygun formunu arastirabilirsin internetten.Sizin gebelik kaç hafta acaba bir de magnezyum hangi form hangi marka kullaniyosunuz ?
He bide pıset meselesi var ki heryere taşı uyudu mu kıpırdatmadan olduğu gibi pıt içeri, ister oto koltuğu ister ana kucağı inanılmaz rahatlık oluyor aslındaSjsksj kızlar sepet beşik nooo sadece görsel kullanış yok onun yerine babybjörn anakucağı alın valla daha kullanışlı kolik bebekle 8 beşik ve türevi denemiş biri olarak söylüyorum
Bebek arabası önce travel aldım evet hantal ama konforlu 2,5 3 yaş arası hamilton r1 aldım ve beni taşıyabiliyor çocuk arabası benim elim kolum çünkü gezmeyi seviyoruz olmasa napardım
Süpersin valla ne güzel ayrontıalr bi de meme ucu için krem balsam merhem ne olursa yazarsan şimdiden başlayım diyorumSjsksj kızlar sepet beşik nooo sadece görsel kullanış yok onun yerine babybjörn anakucağı alın valla daha kullanışlı kolik bebekle 8 beşik ve türevi denemiş biri olarak söylüyorum
Bebek arabası önce travel aldım evet hantal ama konforlu 2,5 3 yaş arası hamilton r1 aldım ve beni taşıyabiliyor çocuk arabası benim elim kolum çünkü gezmeyi seviyoruz olmasa napardım