• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kizlar adetim gecikince kan verdim 141 cikti 2 gun sonra bugun test verdigimde degerim 446 cikti ama karnimda sislik tarzi gaz sıkışması gibi bisey var vede bugun kahverengi lekelenme oldu normal mi sizce yarin kadin dogumdan randevu aldim boyle olunca gitsem mi iptal mi etsem aranizda bunlari yasayan oldu mu acaba 🙄
Benimle belirtilerin aynı aşırı şişlik sanki çok yemiş patlayacak gibiydim 5 gün sürdü gaz sıkışması hala devam ediyor. Normal canım bence artışın da çok iyi doktor için erken bence kese görünmez zaten. 3 gün sonra verebiliyorsan bir kere saha ver önümüzdeki hafta içi doktora git keseyi görmek için.😇

Aranızda magnezyum kullanan var mı ? Henüz erken mi magnezyum kullanmak için benim baş ağrıma iyi geliyo şimdi kullanmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim :/ 6+2 gebelik.
Ben kullanıyorum canim bu aksam bas agrima da iyi geldi arada huzursuz bacak sendromu oluyor bende iyi geliyor. Doktora sormustum evde varsa kullan dedi

Evet biliyorum hayatım inan bende aynıydım ama düşük tehlikesiyle ilişkilendiremiyorum açım diye ağladım 2 ay boyunca insan su içince kusar mı ? Ben kusuyodum. Sağlıkla tutunsun bebişin inşallah şifa olsun serum ❤️ haberdar et bizide 🙏🏼
Sağol balım babam der hep bizim vücudumuz zayıf der öyle sanırım nasıl rahatladım nasıl iyiyim şuan anlatamam ilaçlar aşırı uyku yapıyormuş aşırı uykum var ama oğlum anne anne deyip bırakmadı beni annemi çağardım uyuyabilirsem uyicam şimdi

Benim de yine lekelenme saatim geldi sanırım 🤦🏻‍♀️ yine renk değişti bej mi desem aşırı açık bir kahverengi
Kızlar lekelenmeyi hafife almayın bence birde devlet yerine imkanınız varsa bir kere özele gidin inanın kaç sefer devlete gitsem yazmazdı şu ilaçları vermezdi yani

Yaptı serumda taktı progestan mı ilaç onuda verdi beyaz kapsül günde 2 kullanıcam şuan daha iyiyim
Progestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda

Birde hepinizi aynı mesaja etiketliyemedim neden anlamadım ama çok iyiyim şuan hepinizin duaların için Allah razı olsun serum iğne ilaç derken eve gireli 1 saat falan oluyor annemi çağırdım biraz bizde kalacak bir süre yat dedi doktor bunun tek çözümü dinlemek dedi en azından 2 gün yatıcam eşimde yat ben hallederim herşeyi dedi sağolsun iyiyim hepinize teşekkür ederim 🤗 🤗 🌹🌹

Progestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
Vuruldum hatta farkında olmadan bir tanede daha başka doktora yazdırdık seruma katılacak iğne sanıp şuan hazladan 1 tane var doktor kanama olursa yapabileceğim iğne serum hap dedi bunlar tutarsa tutar bunlar bile tutmazsa Allahtan dedi gerçekten aşırı ilgilendi kese sağlıklı dedi şükür dua ediyorum şükrediyorum ayetel kürsi okuyorum devamlı

Vuruldum hatta farkında olmadan bir tanede daha başka doktora yazdırdık seruma katılacak iğne sanıp şuan hazladan 1 tane var doktor kanama olursa yapabileceğim iğne serum hap dedi bunlar tutarsa tutar bunlar bile tutmazsa Allahtan dedi gerçekten aşırı ilgilendi kese sağlıklı dedi şükür dua ediyorum şükrediyorum ayetel kürsi okuyorum devamlı
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🥰

Baktım biraz normal gibi 4 kat atanlar bile var hamile kalmayalım o kadar uzun zaman oldu ki herkesi unutmuşum. Sanki iki günde iki kat artmaliydi
Aynen beta çok değişken mesela ikizde çok hızlı ama erkek bebekte de hızlı artabilirmiş. Sende İstanbuldaydın dimi hangi semt ?

Back