• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Aman hic umrumda degil zaten bebişim saglikla dogsun sonra veririm kilomu nolcak 2. Den sonrada memeleri yaptiririm ohhh misss😂😂😂
Meme demişken benim sağ memem ekstra büyüdü çok hassa. Ve ucu biraz yarıldı gibi oldu erken değil mi ya? Şimdiden biletler sürsem mi ne sürsem hangi marka en iyisi 🫠

Felaket omuz ağrım var hanımlar, çok fena tutuldum, daha once dış gebelik geçiren oldu mu

Beta takibi yapmış mıydın hiç ne bileyim lekelenme oldu dünden beri, bugün felaket tutuldu omzum boynum
Yerleşme kanaması diyorlar kahverengi demiştin o sıkıntı olmuyor genelde. Bende 3 gün önce çok az oldu iki damla kahve gibi. Beta 858 çıkınca geçen çarşamba başka gerek yok dedi artış güzel deyip bir hafta sonraya çağırdı. Ama ciddi kanamam var diyorsan bi kan ver beta çok hızlı düşüşe geçiyor zaten belli olur

Yerleşme kanaması diyorlar kahverengi demiştin o sıkıntı olmuyor genelde. Bende 3 gün önce çok az oldu iki damla kahve gibi. Beta 858 çıkınca geçen çarşamba başka gerek yok dedi artış güzel deyip bir hafta sonraya çağırdı. Ama ciddi kanamam var diyorsan bi kan ver beta çok hızlı düşüşe geçiyor zaten belli olur
Yok canım dış gebelik geçirirken beta takibi yapmış mıydın hiç

G Gksu21 Ben geçen sene düşük yaparken önce kahve ama sonra pembe geldi. Gittim hemen 2 saat içinde beta 50 ye düşmüştü kimyasal dedi zaten 5+3 te oldu ama beta artışım da düşüktü yani zaten olacakmış

Merhaba kizlar adetim gecikince kan verdim 141 cikti 2 gun sonra bugun test verdigimde degerim 446 cikti ama karnimda sislik tarzi gaz sıkışması gibi bisey var vede bugun kahverengi lekelenme oldu normal mi sizce yarin kadin dogumdan randevu aldim boyle olunca gitsem mi iptal mi etsem aranizda bunlari yasayan oldu mu acaba 🙄

Aranızda magnezyum kullanan var mı ? Henüz erken mi magnezyum kullanmak için benim baş ağrıma iyi geliyo şimdi kullanmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim :/ 6+2 gebelik.

Back