• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Okuma okuma, araştırma ben de araştırıp duruyorum Allah'ım neden cahil yaratmadin beni diye sorup duruyorum sonra 😂😂😂keşke hiç birini bilmeseydim hiçbir şey bilmeseydim aaaa hamile kaldım tamam kaldı 1 ay gitti kaldı 8 ay diyip sadece gün saysaydim 😂
Aynen öyle canım yaaa

Sağol balım babam der hep bizim vücudumuz zayıf der öyle sanırım nasıl rahatladım nasıl iyiyim şuan anlatamam ilaçlar aşırı uyku yapıyormuş aşırı uykum var ama oğlum anne anne deyip bırakmadı beni annemi çağardım uyuyabilirsem uyicam şimdi
Ay canım çok sevindim dinlen yorma kendini inşallah yoluna girer Herşey 🙏🏼

Progestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
Canım birşey sorucam progestan ve proluton aşırı uyku mu yapıyor ben öyle bir noktaya geldim ki bir ara sarhoş gibi oldum ya ayakta zor duruyordum valla kafamı yastığa bir koydum 2 saat deliksiz uyumuşum

Maşallah 🧿 Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo 😱😱 o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim 😅
Evlenmeden önce 52 kiloydum 3 ay içinde evlendim o 3 ayda 70 kiloya ulaştım çokta şey yapmayalım canım 😅😅😅

Progestan demiyorum proluton iğne doktorundan istesen iyi olur gerçekten benim bebeğimi 14. Haftaya kadar götürdü daha sonrasında deprem olduğu için o iğneyi vurulamadım bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok etkili bir iğne düşük konusunda
Canım ben o an kafamı toplayarak okumadım yazıları ilaçlar sersem etmişti geçmiş olsun başın sağolsun seni iyi anlarım bende düşük yaşadım hemde ikizdi Rabbim sana bir daha evlat acısı yaşatmasın ve teşekkür ederim fazladan bir tane var iğneden şuan ilaç kullanıyorum kanamam olursa doktoru beklemem o iğneyi de vurdururum kendime 🙏

Kızlar ayrıca normalde de sağlıklı bireye günde bir adet yumurta tavsiye ediyoruz zaten. Ama gebelikte özellikle günde 1 yumurta tüketin mutlaka önemli. Hatta hep haşlama değil tereyağında yapın bir güzel banın. Vücudun doymuş yağ alması gerekiyor doğal yoldan yoksa çikolataya tatlıya düşersiniz istemsiz kilo artışına gider benden söylemesi 💃💃💃
Topikte bir hemşire olması mükemmel 🤗

Canım birşey sorucam progestan ve proluton aşırı uyku mu yapıyor ben öyle bir noktaya geldim ki bir ara sarhoş gibi oldum ya ayakta zor duruyordum valla kafamı yastığa bir koydum 2 saat deliksiz uyumuşum
Progestan ağır uyku yapar göz kapaklarını açmakta zorlanırsın. O yüzden fitil olarak kullanmayı öneriyo genelde doktorlar.

Progestan ağır uyku yapar göz kapaklarını açmakta zorlanırsın. O yüzden fitil olarak kullanmayı öneriyo genelde doktorlar.
fitil olarak nasıl uygulanıyo bana da progestan verdi 100 mg günde 2 kere sabah içiyorum işte çok zorlanıyorum sersem gibi oluyorum ben de mi öyle yapsam ya

Kızlar ben dün kan testi verdim dayanamadım 4 hafta oldu bugün testte 236 çıktı, ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve açık sarı krem rengi akıntım oluyor çok korkuyorum daha doktora gitmek içinde erken :( sizde de var mı bu belirtiler

Back