- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.601
61Kızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
61Kızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
Ayy hic sormaKızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
1.69 boyum 70 kilo bugün tarttı doktorumKızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
Benimkini de hiç sormayın konuyu ven açtım ama :)Ayy hic sorma
Olmak istediğim kilo
İdealist canm1.69 boyum 70 kilo bugün tarttı doktorum
Olmaz en çok senin söylemen lazım o zamanBenimkini de hiç sormayın konuyu ven açtım ama :)
Benim boyumda 1,67.Olmak istediğim kilo
Valla mayis ayinda 10 kilo vermistim sonra 5 kilosunu geri aldim onu da tam veremedm nasil olsa spor yapiyorm diye yediklerime pek dikkat etmiyordm son zamanlarda. Pilatese gidiyordm forma girdim ama kilo azalmadiOlmak istediğim kilo
Hiç kilo almadan da devam edebilirsin sağlıklı beslenerek hiç imkansız değil arkadaşım kilo bile verdi. Sadece bebiş beslendi iyi bi diyetisyene gitmişti95 kiloyum bu ayda olmazsa gebelik spora gidecektim kaldım öyle gidemedim
Maşallah Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedimBenim boyumda 1,67.
Kiloma bakmayın 74le doğurdum paşalar gibi kustuğum 7 kiloyu geri alıp birde üzerine 24 kilo almıştım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten istahimm da kesildi bu aralarHiç kilo almadan da devam edebilirsin sağlıklı beslenerek hiç imkansız değil arkadaşım kilo bile verdi. Sadece bebiş beslendi iyi bi diyetisyene gitmişti
Bende 54le evlendim 6,5 senelik evliyim kocam tanrının cezası 58 kilo asabımı bozuyor makarnayı ekmekle yiyen adamMaşallah Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim
Bence yaparsın bebişin sağlıklı beslensin zatenBende öyle yapmayı düşünüyorum zaten istahimm da kesildi bu aralar
Ben son calistigim yerde 10 kilo almistim yemekleri kötüydü disardn yiyorduk cok abartmistim bende 60 lari goreyim en azindan diyordm olmadi beeMaşallah Ben 2 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çok aldım ya 58 le evlendim 12 kilo o zaman da çok zayıftım ama en azında 62 ye falan düşünce gebelik istedim veremedim
Aman olsun be kilo alınır verilir çatlaklar olur bunlar hep doğal bi daha mı gelcez dünyaya mantığını koşulsuz savunuyorum. Vücutlar değişirBen son calistigim yerde 10 kilo almistim yemekleri kötüydü disardn yiyorduk cok abartmistim bende 60 lari goreyim en azindan diyordm olmadi bee
Bu kadar aynı olur doktor da o da tartıldı 69 geldi ya. Almıyor adam kiloyu. Evlenmeden önce çok zorla 73 e çıktı takım güzel dursun dedim Evlenince geri bana verdi kiloları sankiBende 54le evlendim 6,5 senelik evliyim kocam tanrının cezası 58 kilo asabımı bozuyor makarnayı ekmekle yiyen adam
Aman hic umrumda degil zaten bebişim saglikla dogsun sonra veririm kilomu nolcak 2. Den sonrada memeleri yaptiririm ohhh misssAman olsun be kilo alınır verilir çatlaklar olur bunlar hep doğal bi daha mı gelcez dünyaya mantığını koşulsuz savunuyorum. Vücutlar değişir
O çok kötü oluyor işte. Bende akşam geç saatlerde yemekten oldu zaten. Eşimle mesaileri ayarlayamadık. Ben tekken hafif yiyordum geç olunca ama eşim işin içine girince gece ziyafet çekiyor gibi yedik içtik bana yaradıBen son calistigim yerde 10 kilo almistim yemekleri kötüydü disardn yiyorduk cok abartmistim bende 60 lari goreyim en azindan diyordm olmadi bee