- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #15.841
Bacım cidden bünyeden bünyeye değişiyor ben son saatlerde kendimi az kaldı dayanabilirim diyordum ama zormuş yahuYaaa öyle mi diyorsun, ben de bugün tuttum tam aksini düşündürttü bana. Gayet kolaydı şükür. Hiç zorlanmadım neredeyse. Bünyeden bünyeye çok değişiyor. Şimdi hedefim sahura kadar 2 lt su içmek
Birinde gölge var diğerinde var gözüküyor bence var kaç gün geçilmişKızlar bu arkadaşımın testi ben gebelik var dedim sizce var mı birinde test bariz belli gözüküyor birinde test beyaz çıkmış çizgisi pembe olanı 5 dk bile olmadı yeni yaptı Eki Görüntüle 3399536
Bugün regli günü birinde bariz var diğeri yeni yeni gölgesi belirgenleşiyorBirinde gölge var diğerinde var gözüküyor bence var kaç gün geçilmiş
Sanki oturmamis gibi testler canım yaKızlar bu arkadaşımın testi ben gebelik var dedim sizce var mı birinde test bariz belli gözüküyor birinde test beyaz çıkmış çizgisi pembe olanı 5 dk bile olmadı yeni yaptı Eki Görüntüle 3399536
Var cnm benim testim bundan daha silikti flaşla görünüyorduKızlar bu arkadaşımın testi ben gebelik var dedim sizce var mı birinde test bariz belli gözüküyor birinde test beyaz çıkmış çizgisi pembe olanı 5 dk bile olmadı yeni yaptı Eki Görüntüle 3399536
Sanki oturmamis gibi testler canım ya
Şimdi konuşmayı bitirdik de dahada koyulaştı 2. Çizgide var var onun içi rahat etmeyince bizim kızlarada sorayım dedim içi rahat etsin diye bu arada sizleri benimsememVar cnm benim testim bundan daha silikti flaşla görünüyordu
Varr bence canımBugün regli günü birinde bariz var diğeri yeni yeni gölgesi belirgenleşiyor
Sen tutma o zaman bari ya zorlanmışsın bayaBacım cidden bünyeden bünyeye değişiyor ben son saatlerde kendimi az kaldı dayanabilirim diyordum ama zormuş yahu
Bence de varKızlar bu arkadaşımın testi ben gebelik var dedim sizce var mı birinde test bariz belli gözüküyor birinde test beyaz çıkmış çizgisi pembe olanı 5 dk bile olmadı yeni yaptı Eki Görüntüle 3399536
Ya bende böyleyim, kalabalık bi arkadaş çevrem yok benim. Eşim aslında tek arkadaşım. Böyle gebelikle ilgili falan bir şeyler olsun örnek verirken hep ‘bizim kızlar’, ‘bizim gruptakiler’ diye söylüyorum o da alıştı kadınlar kulübü temmuz anneleri neŞimdi konuşmayı bitirdik de dahada koyulaştı 2. Çizgide var var onun içi rahat etmeyince bizim kızlarada sorayım dedim içi rahat etsin diye bu arada sizleri benimsemem
O zaman olma ihtimali yüksek çünkü adet günü bugünmüşBugün regli günü birinde bariz var diğeri yeni yeni gölgesi belirgenleşiyor
Ara ara borcum çok olmasın diye denicem bakalım inşAllah ilk gün diye böyledir yaSen tutma o zaman bari ya zorlanmışsın baya
Çok güzel ya yeni doğana asla birşey yetmiyor 1 3 ay değilde 0 3 ay almanı tavsiye ederim büyük gelirBu arada ben yenidogan için sadece bu iki set ve 4 tane de zibin aldim kızlar. Sizce yeterli olur mu? Gerisini hep 1-3 aylık aldim.
Garip ama güzel hiç birbirimizi tanımıyoruz ama hep dualarımızda varız desteğiz yani ben öyleyim benimsedim bayağıYa bende böyleyim, kalabalık bi arkadaş çevrem yok benim. Eşim aslında tek arkadaşım. Böyle gebelikle ilgili falan bir şeyler olsun örnek verirken hep ‘bizim kızlar’, ‘bizim gruptakiler’ diye söylüyorum o da alıştı kadınlar kulübü temmuz anneleri ne
Teşekkürler. Aslinda aldıklarımda sadece 3 ay yazıyor ama bedenleri yenidoganlardan çok büyük. Bu iki set bana yenidogan döneminde yeterli olur mu acabaÇok güzel ya yeni doğana asla birşey yetmiyor 1 3 ay değilde 0 3 ay almanı tavsiye ederim büyük gelir
Yeter bence oldukça çok parçalı. Diğer aldıkların da varmış. Zaten yaz bebeği ya kirlendiği gibi atarsın makinaya, güneşte yarım saatte kururBu arada ben yenidogan için sadece bu iki set ve 4 tane de zibin aldim kızlar. Sizce yeterli olur mu? Gerisini hep 1-3 aylık aldim.