-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #15.821
İyim ćanm şuan çok şükürAaa nasılsın şimdi
Anladım, halledebildin mi raporu?yok benım drum baska bır ilçede. rapor için bu doktora gıttım
5 gunluk daha aldım 16ınde heeyt yenılenecek bence acıklıkkla zaten calıştırmazlarAnladım, halledebildin mi raporu?
Ay sorma cnm ilk orda tartildigimda da kiyafetliydim o yüzden çöktüm ayağımda da koca bot ama aramızda kalsın karnımda aç gittim yaBen ilk günden beri evde tartiliyorum canım sabah aç karnına ve az kıyafetledoktor da tartiyor her gittiğimde baktim ayakkabı vs hatta bir keresinde bot vardı ayağımda kafadan 2 kg o gelir zaten dedim hocam ben evde tartilip geleyim randevulere diye. Moral bozmamak için tam 57 ile hamile kaldım 61.7 gibi bişi 19 unda tekrar tartilacagim bakalım
Bence de ne gerek var riske atmaya, keyfi bir durum değil ki. Özellikle doktorların sana çalışma demesi lazım.5 gunluk daha aldım 16ınde heeyt yenılenecek bence acıklıkkla zaten calıştırmazlar
Ay masallah en sağlıklısı şuan senin aldığın kilo işte valla tebrik ediyorum kendime de eksi puan veriyorum çünkü ilk gebelikte ben 10 kilo ile tamamlamıştim bunda daha hamileliğin yarısında 7 sini almışım. Mışım diyorum sanki haberim yok hiç birseyim olmuyorÜzme kendini ve kimseyle kıyaslama. Her vücut tipi farklı. Kızımda aşırı iştahlıydım 17 kilo almıştım, sonra verdim. Bunda çok iştahım yok 21 haftalıkken 3 kilo 900 gram almıştım şu an ne oldu bilmiyorum.
34 serklaj için yüksek değil mi canım ben 30 diye sevindim ama 34 le bile neden serklaj yapıldıçok şükür benimki de uzamış. 39 mm olmuş 34 le serklaj oldum ama biraz açıklık varmış. bu da geçer deyip eve geldim. yatıyorum kalkmadan . ben karbonhıdratı tumden bıraktım.
Hiç canını sıkma bence. Öyle aman aman kilo degil ki aldığın. Bundan sonrasina dikkat edersin olur biter. Kilo zaten bence o kadar da önemli degil. Can tasiyoruz olsun canım o kadar daAy sorma cnm ilk orda tartildigimda da kiyafetliydim o yüzden çöktüm ayağımda da koca bot ama aramızda kalsın karnımda aç gittim yanerden tutsam elimde kaliyor Allahimmm :) bende ilk hamileligi 10 kilo ile bitirmiştim bunda daha 20. Haftada 7 kiloyu görünce saftim kaydi. Şuan ikincii dogurdugum kilodayim ama daha doğuma 4 ay var
Yaaa öyle mi diyorsun, ben de bugün tuttum tam aksini düşündürttü bana. Gayet kolaydı şükür. Hiç zorlanmadım neredeyse. Bünyeden bünyeye çok değişiyor. Şimdi hedefim sahura kadar 2 lt su içmekKızlar denendi onaylandı son saatler ama hamileyken oruç tutmak çok zor kendinizi iyi hissetmedikçe tutmanızı tavsiye etmem
önlem amaçlı canım benimki 14. haftada yapıldı aslında o zamanlar buradaydın sanki yazıyordun canım burda paylaştım süreci denk gelmemişsin demek ki tatlım.34 serklaj için yüksek değil mi canım ben 30 diye sevindim ama 34 le bile neden serklaj yapıldı
Sağlık Ocağı mı yoksa özel hastaneden mi aldın5 gunluk daha aldım 16ınde heeyt yenılenecek bence acıklıkkla zaten calıştırmazlar
Bende yarın olcam hic olmak istemiyorm ama yakinimiz bir cocuk doktoruyla konustuk. Kesinlikle olmasin dogum sirasinda cocugu koruyor dedi ama sterilasyonu kotu hastane kalmadi artik ne bileyim kafam karisti ama olucam sanirim.tam aşıyı oldum eve geldim ınstada karsıma aşı karıtı dr cıktı. şiddetle argumanlarını savunuyor. pişman oldum
Yani bagisik olmama durumunda çok kötü tedavisi de yokBende yarın olcam hic olmak istemiyorm ama yakinimiz bir cocuk doktoruyla konustuk. Kesinlikle olmasin dogum sirasinda cocugu koruyor dedi ama sterilasyonu kotu hastane kalmadi artik ne bileyim kafam karisti ama olucam sanirim.
Hastaneden 5 günlük cnm heyet haftaya insallahSağlık Ocağı mı yoksa özel hastaneden mi aldın
Masallah sanaYaaa öyle mi diyorsun, ben de bugün tuttum tam aksini düşündürttü bana. Gayet kolaydı şükür. Hiç zorlanmadım neredeyse. Bünyeden bünyeye çok değişiyor. Şimdi hedefim sahura kadar 2 lt su içmek
Zor canimBen bugun dr mfk nın canli yayınını izledim diyorki oldugunuz tetanoz aşısı sizin icin degil bebek icin diyor yani bebeğe tetanoz bulaşmasın diye yapılıyormuş. Bende hala olmadım yarin doktora sorucam 2019da olmustum 2 doz belki gerek yok olma der yani insallah
Ay hadi İnşallah diyelim cnm tabi sağlıklı dogsunlar da şöyle fitte olsak ne iyi olurduHiç canını sıkma bence. Öyle aman aman kilo degil ki aldığın. Bundan sonrasina dikkat edersin olur biter. Kilo zaten bence o kadar da önemli degil. Can tasiyoruz olsun canım o kadar dadogsunlar birbirimizi gazlaya gazlaya geri veririz