• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bende çıktım muayeneden bebek muayenin ortasında uyuyakaldı uyandiramadik sonra çikolata yedim falan merdiven çıktım uyandı. Her şey yolunda şükürler olsun. Büyük ihtimal erkek dedi cinsiyeti için bakalım. İkili test için kan vs verdim. Çok duygulandim bu defa bayağı bebek gibi görünüyor. 11+4 olmam gerekiyordu ama 12+1 de çıktı maşallah sağlıklı çok rahatladim. Allah herkese güzel haberler nasip etsin. Bu da bebisim ekleyeyim pipi olarak gördüğümüz şey de görünüyor S simurgggg
Maşallah yaa darısı başimıza ben de 5 ocakta gidicem test için 🌸🌸🌸

Canım farketmiyor benim bebiş uyudu tatlı şeyler yemek durumunda kaldım bebeği inceledik sonra da kan verdim bisiler yiyip gitmeni öneriyor ben cikolata yemiştim sabah doktor iyi yapmışsın dedi hatta
Tamam o zaman canım çok teşekkür ederim cevabın için
1702979114833.png

Kızlar bende çıktım muayeneden bebek muayenin ortasında uyuyakaldı uyandiramadik sonra çikolata yedim falan merdiven çıktım uyandı. Her şey yolunda şükürler olsun. Büyük ihtimal erkek dedi cinsiyeti için bakalım. İkili test için kan vs verdim. Çok duygulandim bu defa bayağı bebek gibi görünüyor. 11+4 olmam gerekiyordu ama 12+1 de çıktı maşallah sağlıklı çok rahatladim. Allah herkese güzel haberler nasip etsin. Bu da bebisim ekleyeyim pipi olarak gördüğümüz şey de görünüyor S simurgggg
Yaaa mini minnak🥰🥰 cok sevindim kuzum. Hayirli olsun. Hep erkek doguyordu icime senin icin zaten. Saglikla gelsin minik kuş 😘😘

Yanaklara bak hele maşallahh evet besbelli erkek canım hayırlı olsun🥰

Ben de catladim patladim meraktan gidene kadar canim. Cok şükür uzamadi🤣🤣🤣 esim de yogunlugundan dolayi gelmiyor randevulara. Ilkinde gelirdi. Dun aradi dedi ki acaba cinsiyet belli olur mu? Gelsem mi? Dedim sen bilirsin ama belli olursa söylemem bak sana dedim. Gelmedi. Sonra belli olunca keyiflendim soylemedim aksama kadar süründürdum adamı. Yemege gotur beni oyle soylicem dedim. Gelmedigine bin pisman oldu🤣🤣
Ahahah senden korkulur valla iyi süründürmüşsün eşini :D Eee gelseydi o da :D

Günaydın kızlaar, ben de bugün 9+2yim. Demek yavaş yavaş bebişin hareketi ultrasonda gözüküyor haa:KK70: Cinsiyetler de belli oluyor yavaştan. Benim de randevum 6 ocakta daha çok vaar .O gün 11+6 oluyor sizce belli olur mu?Şey olayını da pek istemiyorum kız gibi diyorlar erkek çıkıyor falan yada tam tersi . Net bilginin hastasıyım :KK70: Bebişin pozisyonu müsait olur inşallah net öğrenmeye
Ayy biz de 9+5teyiz randevumuz 7 Ocak'ta. Bi an önce gidip görmek istiyorum bebişi heyecanlıyım çok😍 İçime hep erkek gibi doğuyor benim de. Geçen gün rüyamda ultrasona girdim doktor erkek gibi demişti 😃 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, bebişler göstersin kendini randevudaa🥰

Merhabalar hepinize hayırlı olsun Bende 2024 temmuz annesi olacağım inşallah mucize gibi hamile kaldım ikinci çocuğum:) yumurtalarım tükenmek üzereydi olmama ihtimali yüksekti amh düşüktü fsh yuksek çok sevindik duyunca ama üç gün önce şekerinin yuksek olduğunu ogrendim:KK43: endokrin gittim diyetle bakalım yoksa insulin dedi alve ben asla aclik şekerimi yola koyamıyorum çok çok korkuyorum bebegime birsey olacak diye bu hafta insulin başlanacak gibi çevresinde duyan var mı bu kadar erken şeker cikani
Benim ilk gebeliğindede vardı cnm şuan 2. Gebeliğimdede var. Bende şuan diyetle ilerliyorum. Haftaya belli olcak nasıl devam edeceğim. Kaç çıkıyor açlık şekerin

Kızlar benim randevum da güzel geçti. 9+6 çıktı ultrasonda. Son adet tarıhı meçhul olduğu için hızla size yaklaşıyorum😂😂 eski randevuda ölçülen değere göre 9+3 olması lazımdı. Artık daha çok bebeğe benziyor. Ocak 2 de nipt testi yaptıracağız fiyat 10000 dediler.

Back