- Konu Sahibi sacibelinde
Valla sagda buyumus bir yumurta vardi canim. Soldaki de ona yetismeye calisiyor dedi doktor ama sagdaki catladi benceSenin tek yumurta mıydı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sagda buyumus bir yumurta vardi canim. Soldaki de ona yetismeye calisiyor dedi doktor ama sagdaki catladi benceSenin tek yumurta mıydı canım
Ewt canım en azından keseyi gördüm rahatladımBence bu durumda rengi önemli ya sanırım. Kırmızı ise sıkıntı gibi diyor doktorlarda. Bence yine de hastaneye gittigin iyi oldu. Ne olur ne olmaz
Insallah alirsin guzel haberi canim. Gecen ay ne oldu peki? Deger mi yukselmedi?HarikaaaaBen geçen ay 12.günü de öğrendim bakalım merakla bekliyorum
Ekledim canım
İkinci bebiş miydi ?
Ewt cnmİkinci bebiş miydi ?
Tamamdır canım ekledimEwt cnm
Teşekkür ederimTamamdır canım ekledim
Yaş 26 1. Çocuk 25.09.2023 son adet tarihi 5+1 de kese göründü doğum tarihi sanırım 01.07.2024 olacak Ekler misin canımTamamdır canım ekledim
Pıhtılaşma varmış 2.kez yine kaybettim canım ilki haziran bu da ekimdeI
Insallah alirsin guzel haberi canim. Gecen ay ne oldu peki? Deger mi yukselmedi?
Çoğul olabilir belki benimde iki yumurtam vardı sağda 21 ve 20 mm iken yaptım iğnemi.Genelde erken öğrenenlerin ikiz oluyor 1 yıldır bu gebelik gruplarında öğrendiğim kadarıyla Beta hcg katlanarak arttığı içinValla sagda buyumus bir yumurta vardi canim. Soldaki de ona yetismeye calisiyor dedi doktor ama sagdaki catladi bence
Tamamdır ekledim canımYaş 26 1. Çocuk 25.09.2023 son adet tarihi 5+1 de kese göründü doğum tarihi sanırım 01.07.2024 olacak Ekler misin canım
Beta artışı pek ikiz gibi degil tatlim. Normal artsin da ben raziyim tekeÇoğul olabilir belki benimde iki yumurtam vardı sağda 21 ve 20 mm iken yaptım iğnemi.Genelde erken öğrenenlerin ikiz oluyor 1 yıldır bu gebelik gruplarında öğrendiğim kadarıyla Beta hcg katlanarak arttığı için
Insallah bu defa saglikla nasip olur canimPıhtılaşma varmış 2.kez yine kaybettim canım ilki haziran bu da ekimde
Ay bebişim ben keseyi 4+6 da gördüm ya suanki haftasını yazmışımEkledim
2+6 da da ben öğrendim yok mu arttıranSagol canim evet diger topiktendim 3+1de ogrendim bugun 5+0 olduk