• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim sat 25 ekim. Yerlesme kanamasi bitmisti ama 6 gundur tekrar kanamam var kahverengi. Progestan kullaniyorumdum zaten. Arttirdik ama gecmiyor. Coraspinde vermisti oncesinde o mu boyle kanama yapti bilmiyorum. 6+2 de kese 6+5 oldugu halde hala kalp atisi yoktu. Çarşamba kontrolum var umarim kalp atisi aliriz. Sizin kalp atışları baslamis miydi
Canım kan sulandiricilar kanama yapabiliyor benim de kanamam olmuştu inşallah Allah'ın izniyle gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını 🙏🤲

İnşallah canım ya ikili teste gidicem perşembe günü bakalım ne sonuç çıkacak 🫠
Bende böyle yapmayı düşünüyorum Ocak sonu doğru soylim diyorum ama bana bu ara cok misafir geldi gitti biri dedi sende bir farklılık var rengin solgun dedim girip oldm 😂 öle kaldı sen ne kadar oldun şimdi canm
8+1 canım bugün :) çalışıyor musun, yine de bol giyiyorum okulda göbek çıkmaya başlıyor sanki yavaş yavas, kimsenin bisey sormasını istemiyorum bı 12.hafta gelsin de Allah'ın izniyle sonra düşük riski azalıyor en azından

Yok uzun koluyu gündüz kısa kolu da gece üstüne birşey giydirdigim için kısa seciyordum ama bide şöyle birşey var yeni takımlar çok ince bir sorun yasamoyacaksin zaten rahat olmayınca yatamiyolar hiç stres yapma şimdiden çok güzel geçecek bana göre yaz bebeği daha güzel banyo vs çok rahat olyo inanki
He uzun kol giydirdin simdi anladim aslinda alisverisi ona göre yapacağım icin düşünüyorum hani neye daha cok ağırlık versem diye cok sagol canim kafamda biseyler belirdi biraz 🙏🏻 benim planli gebelikti bu sefer yaz bebegi olsun diye bu dönemi secmistim 🤣bence de daha guzel ve daha kolaydır diye düşünüyorum aman üşüdü mü hasta mi olcak derdi yok her gün yıka bebisi mis gibi 😍

8+1 canım bugün :) çalışıyor musun, yine de bol giyiyorum okulda göbek çıkmaya başlıyor sanki yavaş yavas, kimsenin bisey sormasını istemiyorum bı 12.hafta gelsin de Allah'ın izniyle sonra düşük riski azalıyor en azından
Şuan çalışmıyorum canım bnim bugün 10+ 5 olyo ama ultrason 11 dedi bir hafta önde dedi ama Çarşamba kontrollüm var o gün net bli olur ben bugün çok rahatsızım ama diş rahatsızlığı mide bulantısı çok baş ağrısı hiç iyi uyanmadim bugün

Bende nasıl banyo yaptrcağimi düşünüyorum kara kara oğlum yikadi teyzem 40 gün ama bunda kimse yok korkuyorum açıkçası
Küvet fileleri oluyor ya onunla cok rahat oluyor aslinda ben kısa bi süre sonra kendim yikamaya başlamıştım onunla ama file olmasa yikayamam kayar elimden diye korkarim 🤭

He uzun kol giydirdin simdi anladim aslinda alisverisi ona göre yapacağım icin düşünüyorum hani neye daha cok ağırlık versem diye cok sagol canim kafamda biseyler belirdi biraz 🙏🏻 benim planli gebelikti bu sefer yaz bebegi olsun diye bu dönemi secmistim 🤣bence de daha guzel ve daha kolaydır diye düşünüyorum aman üşüdü mü hasta mi olcak derdi yok her gün yıka bebisi mis gibi 😍
İçini rahat tut çok güzel geçecek inşallah 😊

Kızlar bugün 7+4 olduk ilk gebeliğimde bebeklerim bu günlerde ölmüştü moraller bozuk 😢😢 sizin de ara sıra karnınızda hafif ağrılar oluyor mu
Benim de oluyor ara ara ağrım karnımda da kasıklarımda da ama ağrı korkutsa da benim önceki hamileligimde o kadar aşırı rahattım ki ağrı sanci açısından sifirdi kaybetmişim, 3,5 hafta öyle dolaşmisim yine ağrı yoktu sancı yoktu kanama lekelenme yoktu yani olması ya da olmaması bişey ifade etmiyor benim için ağrinin, dinlenmeye çalışıyorum ağrım olunca, dinlenince gecerse oh diyorum bi ama en sevdiğim zamanlar bulantımin olduğu zamanlar, bulantım varsa şükür diyorum benimle bebeğim bir de göğüs hassasiyeti sütyensiz yürüyünce acıması falan hepsi o kadar mutlu ediyor ki beni, dün gün boyu midem bir tuhaftı kusmadim ama öğürtü geldi zaman zaman, çok şükür bebeğim iyi demek ki diyip rahatladım

Bende nasıl banyo yaptrcağimi düşünüyorum kara kara oğlum yikadi teyzem 40 gün ama bunda kimse yok korkuyorum açıkçası
Ben de file yardımı ile yıkadım bir süre kızımı. Ama suyun üstünde olduğu için üşür gibi hissettim ve daha sonra küvetin içine bir havlu koyup öyle devam ettim yıkamaya. Doğumdan önce, nasıl yıkarım diye çok korkuyordum ama tek başıma yıkamak hep daha kolay geldi. Annem veya eşim yardım ettiğinde daha da zorlandım. Zaten 5 lt lik kovadaki su bile yetiyor, hemen bitiyor banyoları. 🙃

Bende 7+4 üm. 5 aralıkta ilk muayene için gittim 2. Muayene için 1 ay sonra gelmemi istedi . Herkesin böyle mi
benimde aynı. 4 aralık 7+1dim. bir ay sonra dedi. cumartesiye denk gelmesi için 30 aralık yazdırdım ben. ay çok var yaaaa bebişi bir an evvel görmek istiyorum:(

Herkese merhaba.
Biz bugün 6+4 üz 👼
7+1 de doktora gideceğim, inşallah kalp atışını duyarız. Bir sıkıntı yoksa duyulur değil mi? 8.haftanın içinde olmuş olacağız inşallah. Asm de genel bir kan tahlili yaptırdım, her şey normal değer aralığında. Gebelik için olan tahlilleri de haftaya veririm artık.
Benim mide bulantım, göğüs hassasiyetim yok. Arada kasıkta batmam oluyor sadece. Ama çok duygusalım. Her şeye önce sesim titriyor sonra hemen ağlıyorum. Kızıma hamileyken de böyleydim ama bunda daha da fazla gibi bu duygusallık.

Kızlar selam, benim bulantım 3 gündür yok denecek kadar az bu durum beni korkutuyor. Aranızda böyle şeyler yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Kaç gün sonra geri dönmüştü bulantınız? Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. 8+5 teyim
benim hiç olmadı desem yeridir. kötü düşünmeyin <3

ben de 8+1im gerçekten karnımın çıktığını görüyorum bu psikolojik sanıyordum ama bir kaç kişiden daha duydum bu kadar erken mi çıkıyor ya çook heycanlı <3 :)

Merhaba beni de listeye ekler misiniz🌸
Yaş32 ilk gebelik sat 22.09.2023 kese 5+4 kalp atışı 7+4.
Bugün 11+3teyiz
Aslınfa sata göre tahmini doğumumuz 29 haziran ama ben temmuz grubuna gelmek istiyorum 🥰😅
Olur tabiki neden olmasın belki bebiş 40ı devirir kayar Temmuza 😂
Hoşgeldin 🙏🏼

İnşallah canim. Devlet hastanesinde doktor cok olumsuz konusunca canim sıkıldı. Gerçi kendi doktorum daha cok erken endiselenme dedi. Bulantilarimda bi haftadir basladi. Sagliksiz olsa belirtim olmazdi heralde. İnşallah hayırlı haberler alirim
İnşallah canım 🙏

Back