- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.541
https://www.hepsiburada.com/bebebao...ikli-sut-sagma-gogus-pompasi-p-HBCV00005ST7DW ben şu modeli aldım canım. Ekranı falan var dk si falan görünüyor.ben de senden görüp sepete ekledim canım ne zamndır sorucam unutuyırum. bu makinanın modelleri mi var farklı fiytlarda gördüm 1200 , 1000 tl vs . hangisini almalıyım sence
Probiyotikli biogaia kullandım ben canım sendeki ne ?Ya canm benimde gaz sorunm çoktu bir damla kulandik düzelir gibi oldu ama geçmedi iki hafta önce kaynm bir damla almış tesadüf o günden beri fark etim gaz sorunumz Yok oldu probiyotikli ilk kez gördüm damlayı
teşekkür ederimmhttps://www.hepsiburada.com/bebebao...ikli-sut-sagma-gogus-pompasi-p-HBCV00005ST7DW ben şu modeli aldım canım. Ekranı falan var dk si falan görünüyor.
Göğüs ucunu acıtıyor mu canım yara falan yapıyor muValla bana da buradan önerdiler benim resmen elim ayağım oldu bebiş emmedigi içinbayağı oldu kullaniyorum sütte azalma vs de olmadı
Hassasiyet var tabi ama ilk taktigimda makineyi. O yüzden düşük ayarda başlatıp meme ucu alışınca arttırıyorum ben daha rahat oluyor. Meme ucunda herhangi bir yara durumum da olmadı şükürGöğüs ucunu acıtıyor mu canım yara falan yapıyor mu
Merhaba yararını gördünüz mü acaba ben de sipariş ettim de yurtdışından gelmesini bekliyorum bebeğim 2,5 aylık bi çok ürünü kullandımBı arkadaşım önerdi ona sadece bu damla yaramış bizde daha bugün kullanmaya başladık
Bnde onu kulandm şuanki adını unutmProbiyotikli biogaia kullandım ben canım sendeki ne ?
Aptamilde de vardı hippde de. Sma da yok sanırımkızlar palm yağı içermeyen mama biliyo musunuz ?
Ben önermistim. Dogumdan beri kullaniyorum cok memnunumMerhaba yararını gördünüz mü acaba ben de sipariş ettim de yurtdışından gelmesini bekliyorum bebeğim 2,5 aylık bi çok ürünü kullandım
Ne yazıkki yaramadı. Doktorumuz relactaz verdi onunda faydasını görmedim çok. Damla işi tamamen şans işi bebeğe yarayani bulmak çok zor. Ben çözümü kimyon çayında buldum. Günde 1-2 fincan kimyon çayı içiyorum sizede öneririm çok faydası oldu bizeMerhaba yararını gördünüz mü acaba ben de sipariş ettim de yurtdışından gelmesini bekliyorum bebeğim 2,5 aylık bi çok ürünü kullandım
Ben bebeğe de veriyorum kimyon çok iyi geldiNe yazıkki yaramadı. Doktorumuz relactaz verdi onunda faydasını görmedim çok. Damla işi tamamen şans işi bebeğe yarayani bulmak çok zor. Ben çözümü kimyon çayında buldum. Günde 1-2 fincan kimyon çayı içiyorum sizede öneririm çok faydası oldu bize
Şimdi eşimle konuştuk kendi çay ölçünüzden mi veriyorsunuz. Yada verdiginiz olcusu nedir?Ben bebeğe de veriyorum kimyon çok iyi geldi
Masaj falan denesen? Yine ağlar da belki gazın çıkmasına yardımcı olur. Şu videodaki adamın yaptığı hareket bir nebze rahatlatiyor.Kızlar bebeğim birden ağlama krizine girdi memeyi tutmuyor kendini geri geri atıyor gaz gibi sanırım bilemedim 23 günlük suan ayrıca bugün o kadar kustu ki korktum ne zaman emdiyse kustu bazen arka arkaya azar azar yaşayan var mı aynı durumu gaz damlası falan vermedi daha doktor götürmeli miyiz doktora şaştım ben
Meme reddi falan değildir demi gazdır yanı biraz rahatladı uyudu gibiydi sonra yine krize girdi bu sefer açtı sanırım zorla ayakta tuttu memeyi az emdi uyudu öylece inşallah uzun uyuyup dinlenir birazMasaj falan denesen? Yine ağlar da belki gazın çıkmasına yardımcı olur. Şu videodaki adamın yaptığı hareket bir nebze rahatlatiyor.Gazi olan bebek kesinlikle beslenmeyi reddediyor ne kadar aç olsa da. Benimki de oyle. Kusma için de benim bebeğim de nerdeyse 2 aylık olacak birkaç kere öyle kustu bende doktora götürdüm, doktor çok sık değilse normal demişti.
Besleme öncesi 2 çay kaşığı. Şeker katan varmış ben katmıyorum ama katana da bişey demem tüm damlalarda şeker varŞimdi eşimle konuştuk kendi çay ölçünüzden mi veriyorsunuz. Yada verdiginiz olcusu nedir?
Benim doktorum 1 ay kontrolünde memeye saldırması aynı zamanda memeyi itmesi var mı diye sordu. Benimki çok emiyor sürekli ağzında meme sürekli de çıkarır. Ikınırken de çıkarıyor tabi.Kızlar bebeğim birden ağlama krizine girdi memeyi tutmuyor kendini geri geri atıyor gaz gibi sanırım bilemedim 23 günlük suan ayrıca bugün o kadar kustu ki korktum ne zaman emdiyse kustu bazen arka arkaya azar azar yaşayan var mı aynı durumu gaz damlası falan vermedi daha doktor götürmeli miyiz doktora şaştım ben