-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.501
Var yani gerçekten diyorum kuzenim olmasa kendisi bunu ciddi söylemese inanmazdım bnde süt pompası sağım masj ne varsa yapyom sütüm geri çoğalsın diye 24 saat çekiyomGerçekten daha neye hayret edeceğim bilmiyorum. Bebeği anne sütünden göğüsleri sarkacak diye mahrum etmek kaçıncı seviye artık
Şimdi şöyle oluyor. Ben doktora sordum doğduğu günü sayıyor muyuz diye hayır dedi. Benim kızım 28 haziranda 15:41 de doğdu. 29 haziran 15:41de tam bir günlük olmuş oluyor. 24 saat dolunca yani. O şekilde hesaplaniyor40. Gün yani 40ın tamamlandığı 41. Gün değil eminiz değil mi?
Canım çocuk duymuyorsa şüpheye dusuyorsan ver ama kaşık biberon kullan mutlaka. Meme reddi olmasın. Önce iki memeden emzir sonra 30cc mama hazırla bak bakalım ne kadarını alıyor. Aç değilse içmez zaten.ben de sırf göğüsler boşaldıgında çocuk ağladığında vermek için gece 1 kere veriyim diyorum ama etrafımdakiler verme diye korkutuyo ne alaka anlamıyorım gece 1 kereden ne olacak ki . 1 ay olması da kötüymüş cidden ya pahalılar çünkü
Canım vakit bebislere gidiyor ya giremiyorum buraya eskisi gibiHarbiden bebisler doğunca birkaç hafta sonra terkedilmiş gibi oldu ya forum
İşler de var valla bugün uyurken 7 dakikada duş almışım desemCanım vakit bebislere gidiyor ya giremiyorum buraya eskisi gibi
Yaprak dökümüHarbiden bebisler doğunca birkaç hafta sonra terkedilmiş gibi oldu ya forum
Bnide alinnnnYaprak dökümü
Valla arada girip okumaya çalışsamda olmuyor. İnst*a kolayımıza geliyor artık emzirirken orası daha aktif
Daha duş da alamadım canım valla hergun alamıyorum yetismiyoİşler de var valla bugün uyurken 7 dakikada duş almışım desem
Yaz istersen adresini özeldenBnide alinnnn
haklısın canım , en büyük yarırım emzirmeye yatırılmalıymış bu arada bunu anladım. kalkan kapak biberon sağma mak mama vs en önemlisi bunlarmış tecrüne olduCanım çocuk duymuyorsa şüpheye dusuyorsan ver ama kaşık biberon kullan mutlaka. Meme reddi olmasın. Önce iki memeden emzir sonra 30cc mama hazırla bak bakalım ne kadarını alıyor. Aç değilse içmez zaten.
hipp alacağım canım yoksa stres bitirecek beni teşekkür ederimDefne 1 aylık oldu 15 günlükken doğum kilosuna ulaşamamıştı çok stres yapmıştım. Dr gece mama vermelisin demişti. Bende geceleri 30ml mama verdim en azından doğum kilosunu aşmamız gelişim geriliği olmaması için tabi ki verdim. Şuan kilomuz iyi çok arada yine gece süt yetmediğini düşündüğüm noktada mama veriyorum . Hiç üzme kendini sonuçta anne sütü de alıyor.
Sürekli mama ile beslenen bebelerde var. Önemli olan sağlıklı olmaları
uyku cidden ilşe yarıyor ya ama bi uyusa bebiş ilk fırsatta uyucamCanım valla biliyorsunuz ben emziremedim napayım yani olmadı artık saldım. Sütumu sağıp sagip veriyorum ama dışarıda bu sıcakta sütü nasıl saklayayim nerde isitayim. Bir isim olunca doyurup çıkarıyorum bebisi isim uzamadigi sürece mama vermiyorum. En son geçen hafta 60 cc vermişim mesela. Sık olmuyor zaten o kadarını veriyorum napayım.Bana kalsa verilmesinde bir sakınca yok.
Benim iki yegenimde anne göğsündeki bir sorundan dolayı full mama ile beslendiler. Elimizde olmayan şeyler olabilir yani. Bizim geline de akrabaları baskı kurmuş yok memelerin bozulmasin diye mi emzirmiyorsun diye. Herkes evladı için en iyisini ister bazen elde olmuyor işte. Ona da takma kimseyi dedim.
Sütünü arttıracak da bir şeyler dene istersen bu arada eminim deniyorsundur da. Varsa imkanın bebek uyudukca biraz gözünü kapatabilirsin. Uyku inanılmaz süt arttırıyor.
benim kardeşim şu an 20 yaşında , ilk doğdu 4 ay hiç susmadı annem kafayı yiyordu. daha çocuk istemedi tövbe etmişti öyle kolikti kolik adı şimdi çıktı dr gazlı diyordu kolik falan isimlendirme yoktu. bence unutmuşlardır vardır hep yanda hırmonlu yiyoruz içiyoruz o mu etkiliyor bilmşyorumRica ederim canım Allah senden de razı olsun evlatlarımızı sağlıcakla hayırlısıyla büyütmeyi nasib etsin. İlk 3 ay zor benimkide özellikle akşam saatleri ağlıyor geceleri ikinip duruyor benimde içim gidiyorama eskilere soruyorum eskiden gaz sorunu olan bebek yokmuş bizim bebeler nie böyle oluyor
Canım geçen babam anlatıyor 35 yaşındayım. Çok ve saatlerce agladigim için çok gitmişler acillere hastanelere. Doktor alın götürün nazindan ağlıyor adını nazlı koysaydiniz falan diyormuşbenim kardeşim şu an 20 yaşında , ilk doğdu 4 ay hiç susmadı annem kafayı yiyordu. daha çocuk istemedi tövbe etmişti öyle kolikti kolik adı şimdi çıktı dr gazlı diyordu kolik falan isimlendirme yoktu. bence unutmuşlardır vardır hep yanda hırmonlu yiyoruz içiyoruz o mu etkiliyor bilmşyorum
Beslerken ben hiç alamıyorum teli elime ya. Kurtlaniyor hemenYaprak dökümü
Valla arada girip okumaya çalışsamda olmuyor. İnst*a kolayımıza geliyor artık emzirirken orası daha aktif
Hergun bende alamıyorum valla. Baktım derin uyuyor banyo kapısı açık aynadan bebeği göreceğim sekilde girdim ama gör böyle bir duş alma şekli yokDaha duş da alamadım canım valla hergun alamıyorum yetismiyo
Gece eşim kalkıyor bir beslenmesine alt degisimine ben uyuyorum. Uyandığımda cidden süt miktarim iki katına cikmis oluyor canımuyku cidden ilşe yarıyor ya ama bi uyusa bebiş ilk fırsatta uyucam
Ahada benHergun bende alamıyorum valla. Baktım derin uyuyor banyo kapısı açık aynadan bebeği göreceğim sekilde girdim ama gör böyle bir duş alma şekli yok