- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.061
Aslında bu çok pratik fikirmiş ben her defasında su kaynatıyorum böyle oluncada gece çok zorlanıyorum ben de öyle sıcak tutan bir termos alayım o haldeBende baktım da bayağı ilk iki ay için yoğun kullanılıyor sonrasında o kadar gerek yok denmiş yorumlarda bende almadım o yüzden. Su kaynatıp çay termosuna koyuyorum sürekli elimin altında sıcak suyum hazır oluyor. 5 dakika içinde de ısınıyor süt. Makineler de 3 dakikada ısıtıyor o yüzden tercih etmedim
Ben de öyle yapıyorum ama her meme sonrası gece su kaynatmak beni zorluyorben evde çok kalabalık istemediğim için bakmadım canm ama ısıtmam gerekirse sıcak su dolu kaba bir kaç dakika biberonu koyup ısıtıyorum
Hiç moralini bozma bir süre o göbek kalıyor çünkü rahmin hala büyük ve içi dolu şuan zamanla inecek hiç takılma. Yanındaki mucizeye odaklan sadecehayırlı olsun cnm sen baya temmuz annesi olmuşsunilk oğlumda 6 ay içinde baya kilo verip eskiye dönmüştüm az göbek kalmıştı o da youtube kanalında leslie ile spor yaparak gitmişti. şimdi de 3 gün oldu doğum yapalı hamile gibiyim hala
Scarex ve kantaron yağı aldım pilates hocamın önerisi ile ama daha kullanmadım hemen başlamak istemedim iyice kaynasın diye bekledimKızlar bu arada sezaryen izi için krem merhem vs kullanıyor musunuz
Kantaron yağı da mantıklı aslinda. Birkaç ay sonra bende ekleyeyim. Bana verilen merhem tamamen bitkisel içerikli gerçi içinde vardır belkiScarex ve kantaron yağı aldım pilates hocamın önerisi ile ama daha kullanmadım hemen başlamak istemedim iyice kaynasın diye bekledim
Valla ilk haftamizdi sanırım aklıma geldi bu fikir eşim de ısıtıcı bakıyordu. Bayağı sürahi gibi bir çay termosu vardı gece kaynattim koydum suyu saatlerce kaynamış su hazır oldu. Hatta biberon ve sağım makinesi temizliğini de o sudan yapıyorum her sağımdan sonra . Bir dene istersenAslında bu çok pratik fikirmiş ben her defasında su kaynatıyorum böyle oluncada gece çok zorlanıyorum ben de öyle sıcak tutan bir termos alayım o halde
Çok çok teşekkür ederim vallaValla ilk haftamizdi sanırım aklıma geldi bu fikir eşim de ısıtıcı bakıyordu. Bayağı sürahi gibi bir çay termosu vardı gece kaynattim koydum suyu saatlerce kaynamış su hazır oldu. Hatta biberon ve sağım makinesi temizliğini de o sudan yapıyorum her sağımdan sonra . Bir dene istersen
Cnm nasil yapiyorsun her sagimdan sonra temizligi sadece sicak suyla mi? Ben her sagimdan sonra yikamiyorum sagma makinesini sisesiyle beraber buzdolabina koyuyorumValla ilk haftamizdi sanırım aklıma geldi bu fikir eşim de ısıtıcı bakıyordu. Bayağı sürahi gibi bir çay termosu vardı gece kaynattim koydum suyu saatlerce kaynamış su hazır oldu. Hatta biberon ve sağım makinesi temizliğini de o sudan yapıyorum her sağımdan sonra . Bir dene istersen
Büyük kızımda birşey kullanmamıştim. Gayet güzel iyilesmisti. Doktor kızarıklıklar gecsin dedi verdi kremi ama sanirim surmesem de olurdu.Daha erken sanırım ya canım bir iki aya beyazlar sanırım
Valla bayağı yıkıyorum ya canım sonra da havlu peçete ile kurulayip tekrar kullanıma hazır halde bırakıyorum yerineCnm nasil yapiyorsun her sagimdan sonra temizligi sadece sicak suyla mi? Ben her sagimdan sonra yikamiyorum sagma makinesini sisesiyle beraber buzdolabina koyuyorum
Ben dolaba koyuyorum valla cok pratik oluyorValla bayağı yıkıyorum ya canım sonra da havlu peçete ile kurulayip tekrar kullanıma hazır halde bırakıyorum yerine
Bende bu denli çalışmasına hayret ettim zaten kendiminÇok çok teşekkür ederim vallabenim beynim doğumdan sonra durdu gibi
Az önce oğlum emdi inşallah hep emer valla deli gibi ağlıyorum şuanBen dolaba koyuyorum valla cok pratik oluyor
Ay şükür cok sevindim devami gelsin inşallahAz önce oğlum emdi inşallah hep emer valla deli gibi ağlıyorum şuan
Valla 14. Günden beri bende kullanıyorum ama kullanmasam ne olurdu bilmiyorumBüyük kızımda birşey kullanmamıştim. Gayet güzel iyilesmisti. Doktor kızarıklıklar gecsin dedi verdi kremi ama sanirim surmesem de olurdu.
İnşallah kuzumAy şükür cok sevindim devami gelsin inşallah
yaaAz önce oğlum emdi inşallah hep emer valla deli gibi ağlıyorum şuan
Emer annesi emer biraz zamana ihtiyaci var. Bak benimkide memeyi bosaltamiyordu diyordum ya o emdikten sonra 50 cc sagiyordum simdi 30a dustu yani emmesi artti diye yorumluyorum. Gucleniyorlarİnşallah kuzumÇok değişik kucagimdaydi kolumu emmek istedi ac diye biberonu verdim sütü hazırdı istemedi kitledi ağzını sonra yine kolumu emmeye çalıştı memeyi deneyeyim dedim çalışma yapıyoruz her gün malum. Memeyi emdi ve uyudu. Yemin ederim şoklardayim. İnşallah emer ya hep bundan sonra