- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.101
Ben de öyle sonrasında uykusu iyice açılmasın diye hemen önden yapıyorumBen inatla önce alt degisimi yapıyorum canım o zamana kadar da sütü ısınmış oluyor zaten. Benimki altı ıslaksa falan 10 katı oluyor huzursuzluğu
Aaa çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey yoktur inşaallahAh sorma cnm eşim trfk kaza geçirdihastaneden yeni cikti günler zor geçiyo bnimm icin cok zor geciyo bebek eşimin bakimi büyük oğlum sürekli gidip gelen misafirler bilmiyorum ne yapcm
İnşallah hep emer bundan sonra. Benim kiz zaten cok çabuk atiyor memeyi oyuzden gerek kalmıyor agzindan cekmeye ama acil bisey yapacaksam cikarmam gerekiyorsa isaret parmağımı meme basininin yanindan agzina sokunca açıyor agzini.Kızlar bebeğim acikmisti bir yarım saat sol memede süt tamamen bitene kadar içti hatta fazla içmiş gazını çıkarırken minicik fazlasını çıkardı. Şimdi emziren annelere sorayım meme boşsa bile oğlum emmeye çalışmaya devam etti memeyi ağzından zor çıkardım ama doymustu. Ağzından nasıl çıkarıyorsunuz?
Hala zorlaniyor ama ilk memeyi tutarken tükürüp duruyor iki kere daha emzirdim kalan fazlayi da sagdim attım dolaba. Biraz daha ugrastiracak gibi beni de bakalım canimcimİnşallah hep emer bundan sonra. Benim kiz zaten cok çabuk atiyor memeyi oyuzden gerek kalmıyor agzindan cekmeye ama acil bisey yapacaksam cikarmam gerekiyorsa isaret parmağımı meme basininin yanindan agzina sokunca açıyor agzini.
Kırıkları var cnm cok sağolAh canım geçmiş olsun. Benimde aklimdaydin iyi ki sordu Vera. Nasıl iyi mi eşin şimdi?
Çok sağol canım kırıkları var uzun bir dönem yatack sırt üstüAaa çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey yoktur inşaallah
hafifçe memeyi kendime çekiyorum bırakmaya niyetliyse bırakıyor niyetli değilse çekemiyorum valla canım acıyoKızlar bebeğim acikmisti bir yarım saat sol memede süt tamamen bitene kadar içti hatta fazla içmiş gazını çıkarırken minicik fazlasını çıkardı. Şimdi emziren annelere sorayım meme boşsa bile oğlum emmeye çalışmaya devam etti memeyi ağzından zor çıkardım ama doymustu. Ağzından nasıl çıkarıyorsunuz?
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunAh sorma cnm eşim trfk kaza geçirdihastaneden yeni cikti günler zor geçiyo bnimm icin cok zor geciyo bebek eşimin bakimi büyük oğlum sürekli gidip gelen misafirler bilmiyorum ne yapcm
ben bu markayı çok duyuyorum canım bi arkadaşım da kullanıyor, hipp combiotic miydi adı öyle bi türüydüKorkudan üzüntüden stresten sütüm çok azaldi bunu aldm kızlar iyimi sizce kulanan varmi ya bna yardımcı olabilir mi
Kendi birakana kadar cikarmiyorum canim. En sonunda ya kendi birakiyor ya uyuyakalip meme kendiliginden cikiyor agzindanKızlar bebeğim acikmisti bir yarım saat sol memede süt tamamen bitene kadar içti hatta fazla içmiş gazını çıkarırken minicik fazlasını çıkardı. Şimdi emziren annelere sorayım meme boşsa bile oğlum emmeye çalışmaya devam etti memeyi ağzından zor çıkardım ama doymustu. Ağzından nasıl çıkarıyorsunuz?
Bir arkadaşımın 3 aydan sonra emmiş. Peşini bırakmamak çok önemli. Ben bugun tamamen çıkardım biberonu kaşık biberonla beslicem çok sıkıldım süt ısıtmaktan çünküAz önce oğlum emdi inşallah hep emer valla deli gibi ağlıyorum şuan
Hay Allah çok çok gecmis olsun. Ay destek olacak birileri gelse bari canım yaKırıkları var cnm cok sağol
Benim savaş yine başladı resmen bebiş kendi kafasına göre hareket ediyor. Bugün 3 kere emdi 4. Ye istemedi biberon istedi bende zorladım şimdi de trip mi atıyor nedir ikisini de istemiyor cildiracamKendi birakana kadar cikarmiyorum canim. En sonunda ya kendi birakiyor ya uyuyakalip meme kendiliginden cikiyor agzindan
Canım valla tamamen bebeğin kendi keyfine kalmış gibi bugün resmen memeyi kendi istedi 4. Ye yine emziremedimBir arkadaşımın 3 aydan sonra emmiş. Peşini bırakmamak çok önemli. Ben bugun tamamen çıkardım biberonu kaşık biberonla beslicem çok sıkıldım süt ısıtmaktan çünkü
Cok gecmis olsun cnm inşallah biran once atlatir cok uzuldum canı sag cok şükürÇok sağol canım kırıkları var uzun bir dönem yatack sırt üstü
Tekrar biberona dönmemeye çalış sen de kaşık biberonla dene. Biz bugun savaş yaşadık resmen bağır çağır kıyamet. Kaşık biberonla vere vere canından bezdirdim memeyi aldı sonraCanım valla tamamen bebeğin kendi keyfine kalmış gibi bugün resmen memeyi kendi istedi 4. Ye yine emziremedim
Cnm bebek bardaklari var bize onu onermislerdi bir hafta kullandim da canimdan bezdim cok zor ama biberon gibi kolaya kacmasini engelliyor. Minicik bir bardam max 25 ml aliyor. Icirmesi 15 dk suruyor bazen 20 dk ben pes ettim ama sen bir dene istersen kasik biberonda olur o da ayni mantıkBenim savaş yine başladı resmen bebiş kendi kafasına göre hareket ediyor. Bugün 3 kere emdi 4. Ye istemedi biberon istedi bende zorladım şimdi de trip mi atıyor nedir ikisini de istemiyor cildiracam