- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.081
Sağol kuzum bir kerelik değildir inşallah diye dua ediyorum şuanyaa gözün aydın canım inşallah dediğin gibi emer hep sevincin daim olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum bir kerelik değildir inşallah diye dua ediyorum şuanyaa gözün aydın canım inşallah dediğin gibi emer hep sevincin daim olsun inşallah
Bir kerelik değildir inşallah içim korku dolu pek hoşuma gitti emzirmek. İnşallah hep emsin yaEmer annesi emer biraz zamana ihtiyaci var. Bak benimkide memeyi bosaltamiyordu diyordum ya o emdikten sonra 50 cc sagiyordum simdi 30a dustu yani emmesi artti diye yorumluyorum. Gucleniyorlar
Ayy çok sevindim yaaİnşallah kuzum Çok değişik kucagimdaydi kolumu emmek istedi ac diye biberonu verdim sütü hazırdı istemedi kitledi ağzını sonra yine kolumu emmeye çalıştı memeyi deneyeyim dedim çalışma yapıyoruz her gün malum. Memeyi emdi ve uyudu. Yemin ederim şoklardayim. İnşallah emer ya hep bundan sonra
İnşallah kuzum bir değişik benim oğlan onun da hoşuna gitti emmek çünkü kucağıma ne zaman alsam eli memede oluyordu emmese bile. Bugün hem eli memede oldu hem beslendi rahatladı uyudu hep böyle olsa keşkesonuçta aldı bi kere neden bıraksın ki iyi düşün iyi olacak bence yavaş yavaş tamamen memeye dönmüş olacak inşallah
Benimki de yapıyor arada. Bugün poposunu yıkarken yaptı mesela. İlk doğduğunda daha çok yapıyordu azaldı bayağı.Kızlar sizin bebeklerinin de tükürük yapıyor mu bizimkinin ağzı boşken bir baloncuk yapıp duruyor
Bizim bu ara yoğun baya. Sanki diş cikariyorBenimki de yapıyor arada. Bugün poposunu yıkarken yaptı mesela. İlk doğduğunda daha çok yapıyordu azaldı bayağı.
Hele ya bismillahBizim bu ara yoğun baya. Sanki diş cikariyor
Yani çok zor oluyor geceleri bir de onu beklemek ofBende bu denli çalışmasına hayret ettim zaten kendimin kettle falan açık unuturdum kesin gece
Bebegin de sabrı gelmiyor ki zaten ac uyanıyor basıyor çığlığıYani çok zor oluyor geceleri bir de onu beklemek of
Evet işte öyle olunca öyle bir panik oluyorum ki gece vakti gündüz gene tamam amaBebegin de sabrı gelmiyor ki zaten ac uyanıyor basıyor çığlığı
Ben inatla önce alt degisimi yapıyorum canım o zamana kadar da sütü ısınmış oluyor zaten. Benimki altı ıslaksa falan 10 katı oluyor huzursuzluğuEvet işte öyle olunca öyle bir panik oluyorum ki gece vakti gündüz gene tamam ama
Ah sorma cnm eşim trfk kaza geçirdi hastaneden yeni cikti günler zor geçiyo bnimm icin cok zor geciyo bebek eşimin bakimi büyük oğlum sürekli gidip gelen misafirler bilmiyorum ne yapcm
Bas parmak ve isaret parmagi ile alt ve ust ceneyi acayiyorum diger elimlede agzindaki memeyi iceri dogru azicik bastirip yana dogru cekerek çıkarıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorumKızlar bebeğim acikmisti bir yarım saat sol memede süt tamamen bitene kadar içti hatta fazla içmiş gazını çıkarırken minicik fazlasını çıkardı. Şimdi emziren annelere sorayım meme boşsa bile oğlum emmeye çalışmaya devam etti memeyi ağzından zor çıkardım ama doymustu. Ağzından nasıl çıkarıyorsunuz?
Anladım canım bir sonrakinde inşallah yine içerse deneyeyim. Memeyi çıkarmaya calisacam diye koparacakti valla yok emzik de emmiyor ne anladı boş memeden anlamadımBas parmak ve isaret parmagi ile alt ve ust ceneyi acayiyorum diger elimlede agzindaki memeyi iceri dogru azicik bastirip yana dogru cekerek çıkarıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum
Ah canım geçmiş olsun. Benimde aklimdaydin iyi ki sordu Vera. Nasıl iyi mi eşin şimdi?Ah sorma cnm eşim trfk kaza geçirdi hastaneden yeni cikti günler zor geçiyo bnimm icin cok zor geciyo bebek eşimin bakimi büyük oğlum sürekli gidip gelen misafirler bilmiyorum ne yapcm