- 1 Ocak 2024
- 1.154
- 630
- 33
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.701
teşekkür ederim canım geldiklernin üzernden 5 gün geçti inşallah atlattık diye dua ediyorumBulaşmış yada bulaşmamış diyemeyiz ama kakasından anlarsın canım. Mukus görürsen kaka sayısında artma kötü koku vs varsa doktora gidersin. Benim kızım mıncıklıyor öpüyor dokunuyor ağzına yüzüne bulaşma ihtimali çok çok yüksek. Ona rağmen doktor normal anne sütü kakası bu bu kadar mukusla bişey olmaz dedi tahlil bile yapmadı.
Evet salgın varmış maalesef ama korkma o kadar tehlikeli bir durum değil
bazen uzun süre uyumayıp memede uyuyunca gaz çıkarmadan yatırdığım oldu canım daha çok dikkat edicemEmdikten sonra ustten gazını çıkarmadan yatırma hiç o zaman sorun olmaz.
hıçkırık tutunca seviniyorum valla uyuyamıyor o an ya da emziremiyoruz ama sindirimin iyi oldugunun göstergesiymiş rahatlıyorum o yüzdenCanım hickirigi bir garip oluyor yenidoganin sonra daha bir hickiriga benziyor sanki merak etme. Şimdi eskiden çocuklara giydirilen terlikler vardı ya cik cik ses çıkaran öyle hickiriyor benimki de. Benim bebeğimin kafası hep yan sırt üstü de yatsa yan da yatsa hep kafasını kendi ceviriyor sağa ya da sola.
Ben sevi bebenin reflü yatağını aldım canım 6 aylık olana kadar kullanılıyor diyor kullananlar daha o kadar deneyimlemedim tabiben de öyleyim bu ara kusması arttı ondan elstra taktım canım teşekkür ederm içim rahatladıbu arada yataş ın juno yatağı hakkında ne düşünüyosun alsam mı görüyorum çocuklar hep belden içe gömülmüş gibi duruyolar
oo baya teferruatlı işlem desene ben basit bi olay sanıyodum , bakıcam sık sık canım çok teşekkür ederimYoktur büyük ihtimal birşey. Taze kan olsa zibinina bulasirdi. Ama sen yine de takip et. Benim kizda kanama oldu. Tam kurumadan kopmus bagi. Yakma islemi yaptilar.
ben de ondan aldım yıkayınca çekti biraz kılıfı satıcıyla sorun yaşadım falan ama diktik hallettik mecbur bi şekildeBen sevi bebenin reflü yatağını aldım canım 6 aylık olana kadar kullanılıyor diyor kullananlar daha o kadar deneyimlemedim tabiben çok çok memnunum. Gerçi şuan kendini kıpır kıpır kaydiriyor kendini yinede iyi ki almışım diyorum.
Sende uyusaydin az kuzum valla bana dün geceden sonra uyumak nasıl iyi geldiBugun öğleden yana ful uyudu ,hayir etkinlik yapacaktik sabah da sürekli ağladı gecede ıkıniyor
Yorucu ama tatlı geçiyorsacibelinde canım nasılsın annelik nasıl gidiyor oğluşunda uzamış sarılık varmış en sonki değeri kaç çıktı ? Benim kızımda da var benim bebeler uzamış sarılığa yakalanıyor illaki ya
Ya evet hıçkırık çok iyi dedi doktor benim oğlan karnimda da günde 4 kere hickirirdi kaç kere nst de denk geldik şimdi de hickiriyorhıçkırık tutunca seviniyorum valla uyuyamıyor o an ya da emziremiyoruz ama sindirimin iyi oldugunun göstergesiymiş rahatlıyorum o yüzdenbu tıkanma gibiydi canım ama ben de dikkat ettim şimdi kendi sırt ğstü olsa da kafa dönük
Büyük oğlum bırakmadı tam uzandm anneeeea açim yedirdim aneee kutu oyunu oynucaz dedi ama iyi oldu ona zaman ayrdimSende uyusaydin az kuzum valla bana dün geceden sonra uyumak nasıl iyi geldi
Ayyy güç ve sabır diliyorum sanaBüyük oğlum bırakmadı tam uzandm anneeeea açim yedirdim aneee kutu oyunu oynucaz dedi ama iyi oldu ona zaman ayrdim
Biz hastanede yatıyoruz 9 gündür canımYorucu ama tatlı geçiyorsiz naptınız Canım senin minnosa da geçmiş olsun en son 14 çıkmıştı. 7 tüp kan vermiştik bayağı bir şeye baktılar temiz çıktı şükür anne sütü sarılığı dediler. Bir şeyi etkilemesin de zamanla geçsin ikisinin de kuzum önemli değil
anım geriniyo az inliyo kızarıyo biraz tam uykuya geçmekte çok ZorlandıBebeği benim gibi olan varmı uykuda bir ağlyo gibi ses çıkaryo ama aslinda uyuyo sürekli inliyor ama
Ben yikamadim hatta kılıfının çıktığını şuan senden duyuyorumben de ondan aldım yıkayınca çekti biraz kılıfı satıcıyla sorun yaşadım falan ama diktik hallettik mecbur bi şekildeaynı kayma bizde de var bu sabah hele şok oldum müslin örtülerden birini gerip çarşaf gibi kullansam mı diyorum ama şimdi örtü toplanır burnu tıkar vs diye yapmadım
Ay çok geçmiş olsunBiz hastanede yatıyoruz 9 gündür canımsağ gözünde şişlik olmuştu göz doktoruna götürdüm yatış verdi antibiyotik tedavisi görüyor şimdi iyileşti çok şükür yarın taburcu olucaz inşallah bizim de bugün yaptıkları tahlilde sarılık değeri 6 çıktı aynen bi zararı yok tabi ama yine de olmasa iyi olurdu diyorum bi yandan
Oglumda kullandim gecen yaz bu ilaci bize hic yaramadiBen de sağlık ocağına goturdum bugun boynu cok kotu olunca. Bi krem verdi ama uretimi durmuseczaci Mustelanin bi kremini onerdi Cicastela diye. İsilik icinmis. Onu aldim artik. Pazartesiye kadar rahatlamazsa gel baska bisey yazcam dediydi saglik ocagindan. Boynu kotu olunca mantara cevirmesin diye dedi. Bakalim inşallah gecer. Ben de sampuan sabun kullanimini azaltayim bakalım
Ayyy güç ve sabır diliyorum sana
Ya bugün çok uyudu bunu dicegm aklıma glmezdi ama bu kadar uyku bir sebebi yoktur demi geçen bir arkadaş demişti çok uyuncada korkuyoruzAyyy güç ve sabır diliyorum sana
Ay çok geçmiş olsun
Bizimki bugün fulk uyudu bu defa niye bu kadar uyudu diyorumbugün yaşıyorum bunu
anım geriniyo az inliyo kızarıyo biraz tam uykuya geçmekte çok Zorlandı
Hadi ya. İnşallah ise yarar. Dedigin gibi ucuz bisey de değil.Oglumda kullandim gecen yaz bu ilaci bize hic yaramadi
Ucuzda degildi
Herkes cok memnun ins size de sifa olur