- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.681
Onu ben yorumlayamam ne yazık ki. Sen sakın kalmaya çalış inşaallah güzel haberler alırsınÇok teşekkür ederim haftaya çarşamba görme ihtimalim artar o zaman. Peki şu görüntüyü yorumlar mısınız rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ben yorumlayamam ne yazık ki. Sen sakın kalmaya çalış inşaallah güzel haberler alırsınÇok teşekkür ederim haftaya çarşamba görme ihtimalim artar o zaman. Peki şu görüntüyü yorumlar mısınız rica etsem
İnsallah sağlıcakla ilerlesinSon adet tarihim 2 Temmuz idi. Bat ise 29 Temmuz. Çok teşekkür ederim dua edin olur mu
Canım hickirigi bir garip oluyor yenidoganin sonra daha bir hickiriga benziyor sanki merak etme. Şimdi eskiden çocuklara giydirilen terlikler vardı ya cik cik ses çıkaran öyle hickiriyor benimki de. Benim bebeğimin kafası hep yan sırt üstü de yatsa yan da yatsa hep kafasını kendi ceviriyor sağa ya da sola.kızlar gece uykusu için en güvenli buldugunuz çözüm nedir ? ben reflü yatağı aldım ama içim rahat değil az önce tıkanır gibi oldu öksürükle hıçkırık arası bi şeydi ödüm patladı Allah tan başında bekliyorum. sırt üstü mü yatış yan mı araştırmaktan deli oldum her ikisini de ayrı ayrı savunan var ne dersiniz ?
O da şans işi gibi canım ya. Bazıları çok uzun zaman kalkamiyor bazıları bir haftada toparlıyor. Valla ben herkese benimki gibi bir sezaryen dilerim çok konforluydu yine de ilk zamanlar. Rahat ettim diyebilirim. Hatta kan değerlerim düştü hastanede kaldığım gece o zaman bile doktor apar topar geldi tekerlekli sandalyeye koydular ultrasona aldılar. Ultrason masasına kendim kalkıp oturdum bir bacaklarımı düzeltti doktorum sadece.Canım kendimi geçtim kızımı düşünüyom bakamıyom ağlıyor kucağıma bile alamıyorum birde sezeryan kolay derler hiçte öyle değil her doğum kendine göre zormuş gerçekten
Allahım üç dört gün hızlı geçsin
Ay maşallah darısı bizim başımıza, günde bir kez yapıyor ve akşama ancak ikinarak yapıyor. Yaptığı zaman evde şenlik havasındayız bizdeEvet bağırsakları gelişse keşke hemen o ıkındıkca bende kötü oluyorum. Bizde öyle yapıyoruz babası da bende elimizi karnına koyuyoruz zaten sertleşiyor karnı ıkınırken. Bu sabah her yeri batirdiktan sonra iki kere daha kakasını yaptı son ikisi görece rahattı sabaha göre mutlu oldum valla
Hemen geçsin inşallah umarım ilac çok iyi gelir canımBen de sağlık ocağına goturdum bugun boynu cok kotu olunca. Bi krem verdi ama uretimi durmus eczaci Mustelanin bi kremini onerdi Cicastela diye. İsilik icinmis. Onu aldim artik. Pazartesiye kadar rahatlamazsa gel baska bisey yazcam dediydi saglik ocagindan. Boynu kotu olunca mantara cevirmesin diye dedi. Bakalim inşallah gecer. Ben de sampuan sabun kullanimini azaltayim bakalım
40-45 günlük yapılabilir dedi doktor. 45.gune denk geliyor bizim randevuKızlar kalça ultrasonunu yaptırdınız mi? Biz 31 gunluguz simdi yapılıyor mu yoksa erken mi bilemedim
Çocuk doktoruna mi randevu almamız gerekiyor40-45 günlük yapılabilir dedi doktor. 45.gune denk geliyor bizim randevu
Az kaldı ya geçecek inşallah hepimiz de kurtulalım şundan. Dün aksam duş aldirdik ona rağmen yapamadı yavrum kakasını masaj falan da fayda etmedi. Net bağırsağın gelişmesi lazım dışardan ne yaparsak yapalımAy maşallah darısı bizim başımıza, günde bir kez yapıyor ve akşama ancak ikinarak yapıyor. Yaptığı zaman evde şenlik havasındayız bizde
Bugun öğleden yana ful uyudu ,hayir etkinlik yapacaktik sabah da sürekli ağladı gecede ıkıniyorAz kaldı ya geçecek inşallah hepimiz de kurtulalım şundan. Dün aksam duş aldirdik ona rağmen yapamadı yavrum kakasını masaj falan da fayda etmedi. Net bağırsağın gelişmesi lazım dışardan ne yaparsak yapalım
Cicastela çok iyidir oğlumda kullanmıştım yüksek ihtimal geçirir isiliğiniBen de sağlık ocağına goturdum bugun boynu cok kotu olunca. Bi krem verdi ama uretimi durmus eczaci Mustelanin bi kremini onerdi Cicastela diye. İsilik icinmis. Onu aldim artik. Pazartesiye kadar rahatlamazsa gel baska bisey yazcam dediydi saglik ocagindan. Boynu kotu olunca mantara cevirmesin diye dedi. Bakalim inşallah gecer. Ben de sampuan sabun kullanimini azaltayim bakalım
Bana tam 2 aylıkken randevu vermiş doğum yaptığım hastanemKızlar kalça ultrasonunu yaptırdınız mi? Biz 31 gunluguz simdi yapılıyor mu yoksa erken mi bilemedim
Eğer kanama yoksa bişey olmaz. Kanama olursa doktora gotur.
İnşallah canımCicastela çok iyidir oğlumda kullanmıştım yüksek ihtimal geçirir isiliğini
canım doğal kremler satan yerler var onlardan mı alsan acaba ben mustelayı bırakıcam sanırımBizimde boyun bölgesinde sürekli tekrar ediyo ya o yüzden dedim losyon nemlendirici fln kulsniyrmn ondan mı acaba bnde bir süre birakiym ya
Ben devlet hastanesinden çocuk doktoruna randevu aldım onlar radyolojiye yönlendirdi gittik oradan randevu aldikÇocuk doktoruna mi randevu almamız gerekiyor
ben de öyleyim bu ara kusması arttı ondan elstra taktım canım teşekkür ederm içim rahatladı bu arada yataş ın juno yatağı hakkında ne düşünüyosun alsam mı görüyorum çocuklar hep belden içe gömülmüş gibi duruyolarBiz gece gündüz sadece reflü yatağında uyutuyoruz birkaç kere kustu uykusunda reflü yatsgi sayesinde rahat ettik. Baba doktor sadece yan yatır en guvenlisi öyle dediği için sürekli yan yatırıyorum
Yoktur büyük ihtimal birşey. Taze kan olsa zibinina bulasirdi. Ama sen yine de takip et. Benim kizda kanama oldu. Tam kurumadan kopmus bagi. Yakma islemi yaptilar.kanama yok canım sadece en dibinde kurumuş kırmızlık gördüm eskidir diye düşündüm kuru olduğu için