-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.741
Naslsin canm nasl geçiyoBen gaz damlamdan aşırı memnunum ya. Mukuslu kakayı bile onun geçirdiğini düşünüyorum. Probiyotik toparladı bence bi kaç gündür düzenli veriyorum. Uykuda bile patır patır salıyor alttan
Canım senin damlan hangisiydi ?Ben gaz damlamdan aşırı memnunum ya. Mukuslu kakayı bile onun geçirdiğini düşünüyorum. Probiyotik toparladı bence bi kaç gündür düzenli veriyorum. Uykuda bile patır patır salıyor alttan
Bizimki donuveriyor hemen hiç güvenemiyorum çok hareketlidönmeye başladı mı farklı uyku planı yapmak lazım haklısın
Markası ne canım? Gazdan çok zorlanıyoruz bizdeBen gaz damlamdan aşırı memnunum ya. Mukuslu kakayı bile onun geçirdiğini düşünüyorum. Probiyotik toparladı bence bi kaç gündür düzenli veriyorum. Uykuda bile patır patır salıyor alttan
Canım hangi marka gaz ilacın ?
Canım senin damlan hangisiydi ?
Enterogis damla kızlar.Markası ne canım? Gazdan çok zorlanıyoruz bizde
İyiyiz şükür idare ediyoruz anne oğul kızçe sen nasılsın canım bebişin nasıl
Bizde de bugün mukus gördüm kakasinda. Dun cok az yogurt yemistim. Sut alerjisinden suphelendim. Cunku babasinda da var.Enterogis damla kızlar.
Ben benmari usulü ısıtıyorum canım. Sicak suya koyuyorum kaynar değil o şekilde. Hemen ısınıyor zaten. Sürekli sıcak suyum olsun diye suyu da kaynatıp termosa koyuyorum kolay oluyor.kızlar selamlar az önce süt sağdım , eczaneden kiraladım 1 haftalık devasa bi alet geldibuzdolabına koydum alt kısma dondurmadım . bu sütü nasıl ısıtacağım acaba ? internette hep donmuş sütü çözdürmüşler bana yardımcı olabilir misiniz ?
Canım doktora sorduğunda bana da yazar mısınBizde de bugün mukus gördüm kakasinda. Dun cok az yogurt yemistim. Sut alerjisinden suphelendim. Cunku babasinda da var.Tek basina mukus belirleyici degilmis ama bizim cocukta cok fazla gaz sancisi ve huzursuzluk da var. Doktora sorup probiyotikli bir damlaya geçebilirim senin kullandigini sorayim. Sut alerjisimi var çocuğun yoksa başka bir şey mi bakacagim artık.
Bizde iyiz şükür iki oğluşlaİyiyiz şükür idare ediyoruz anne oğul kızçe sen nasılsın canım bebişin nasıl
Bugün çok aklımdaydn dün dedim ya uyuyo diye bugün hic uyumadiBen benmari usulü ısıtıyorum canım. Sicak suya koyuyorum kaynar değil o şekilde. Hemen ısınıyor zaten. Sürekli sıcak suyum olsun diye suyu da kaynatıp termosa koyuyorum kolay oluyor.
Biraz dengesiz ya uykuları bugün pilim %1 falan kaldı valla. Şimdi de babasını uyutmus kendi söyleniyorBugün çok aklımdaydn dün dedim ya uyuyo diye bugün hic uyumadidedim artk sorgulamiycm
canım biberona koyup mu sıcak suya koyayım yoksa poşeti mi koyayım sence ?Ben benmari usulü ısıtıyorum canım. Sicak suya koyuyorum kaynar değil o şekilde. Hemen ısınıyor zaten. Sürekli sıcak suyum olsun diye suyu da kaynatıp termosa koyuyorum kolay oluyor.
Canım nasıl kullanıyorsun bu damlayı direkt ağzına mı damlatiyorsun. Mamaya koysam olur mu meselaEnterogis damla kızlar.
Tabiki yazarımCanım doktora sorduğunda bana da yazar mısın
Bizde karnımızı doyurup simdi parka cikacazBiraz dengesiz ya uykuları bugün pilim %1 falan kaldı valla. Şimdi de babasını uyutmus kendi söyleniyor
Ben poşete güvenemedim hep biberonla ısıttım canım. Ama benim süt donmamis oluyor genellikle. Karışmasın dacanım biberona koyup mu sıcak suya koyayım yoksa poşeti mi koyayım sence ?
Ohh keyifli keyifli gidin gelin canımBizde karnımızı doyurup simdi parka cikacaz
Ohh keyifli keyifli gidin gelin canımakşam bende çıkmak istiyorum ama hiç halim kalmadı valla eşim zaten bebeği uyutayim dedi kendi daha önce uyudu