- 5 Aralık 2011
- 897
- 662
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.161
Biogaianin belli bi başlama ayı var miydi. Büyük kizimda kullanmıştım ama hatırlamıyorum. 15 gunluguz biz. Gaz sancıları oluyor baslasam mi bilemedim.Yok yok iyi yapmışsın o olmaz zaten boigio işe yaramadı mı? O kaka da yaptırır çocuğa aslında mestil çıkarıyordu
Canım ben suni sancıya dayanacak gücü kendimde görmüyorumBugün suni alıcak arkadaşımız var canım bende pazartesi alıcam bizler 41 haftadayız bugün şöyle düşün zor olucak ama sonunda evladını sağlıklı şekilde kucağına alıcaksın eninde sonunda sancı çekeceksin kendini böyle korkutma ben artık suniyi kendim istiyorum düşün beklemek Te zor çünkü
Benide yarın yine muayene edecek muhtemelen gel yatış verelim dicek kabul etmicemAy benim gibi bi kişi dahaben 37 de çatı muayenesi olduğumda yumusamaya başlamış demesine rağmen tık olmadı suan tam 40. Haftaya girdik hala çok bugün doktora gideceğim ne diyecek bilmiyorum ama suni dicek gibi deli gibi korkuyorum burda suni alanlar da korkma diyor ama işte gel dinlet sen sana
Tam 14 günlükken başladık biz canım. Doktor yazmıştı. Bebeğim pek faydasını göremedi inşallah seninki görürBiogaianin belli bi başlama ayı var miydi. Büyük kizimda kullanmıştım ama hatırlamıyorum. 15 gunluguz biz. Gaz sancıları oluyor baslasam mi bilemedim.
Allah kalbine göre versin sezeryan olan da bir çok arkadaşımız var öyle yada böyle doğacaklar Allahın izniyle bence sorun yaşamadan alırsın evladını kucağınaCanım ben suni sancıya dayanacak gücü kendimde görmüyorum41 e kadar beklerim kendiliğinden gelmezse sezeryan isticem
Hemen sancı başlamıyor kasılmalar başlıyor sonra adet sancısı gibi belde ve karında ağrılar başlıyor 6 cm acizlikten sonra ağrılar biraz daha artıyor. Suni sancı 2 yönden de yapılıyor ben ilk kızımda serum şeklinde.aldim bu doğumunda fitil olarak verildi. Fitil açılmayı daha çabuk yapıyor serum olan daha yavasBi de şey soracağım size serumu taktılar diyelim anında sancı başlıyor mu ne kadar süre sonra başlıyor örnek veriyorum dayanamadın istemiyorum dedin serumu çıkarır çıkarmaz gidiyor mu sancı nasıl bısey bu
Çok teşekkür ederimLacmix takviye, galactago damla, bol su, anne çayı
Büyük kızımda ben de bir cok gaz damlasi kullandim. En iyi biogaia gelmisti. Super bi etki yaratmadi ama bi nebze olsun rahatlamıştı. Nurse harvey diye bi damla denemistik aman yarabbi cocuga verdikce kustu. Malesef deneme yanilma yapacağız yineTam 14 günlükken başladık biz canım. Doktor yazmıştı. Bebeğim pek faydasını göremedi inşallah seninki görürbiz başka bir damlaya geçtik. Doktoru her bebeğe her damla iyi gelmeyebiliyor deneme yanılma oluyor dedi. Masraflı bir deneme oldu
Öyle tabi ben de hep sonunu bebeğimi kucağıma aldığımı düşünüyorum Allah’ın izniyle sağ Salim hepimiz alırız inşallah diğer arkadaş ne yaptı acaba çok merak ediyorum vallaCanım benimde endişelerim oluyor ama kızımı düşününce dayanırım Allahın izniyle diyorum eninde sonunda çekilecek o sancı
Nurse harveyi biz dün ilk defa denedik canım inşallah öyle bir etkisi olmaz.Büyük kızımda ben de bir cok gaz damlasi kullandim. En iyi biogaia gelmisti. Super bi etki yaratmadi ama bi nebze olsun rahatlamıştı. Nurse harvey diye bi damla denemistik aman yarabbi cocuga verdikce kustu. Malesef deneme yanilma yapacağız yine
Ben doğurdum canımm, şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı. Zordu ama sonu güzeldiCanım güzel haberlerini bekliyom Allah yardımcın olsun kolay bir doğumun olsun inşallah
Gözünüz aydın canımBen doğurdum canımm, şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı. Zordu ama sonu güzeldi
Hayırlı olsun çok sevindim canım kaç saat sürdü suni sancın nasıldı kaçta verildi suyun ne zaman geldi pazartesiye kadar bilgilenmiş olurumBen doğurdum canımm, şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı. Zordu ama sonu güzeldi
Aynı sorular kafamda inşallah müsait olup cevap verebilirHayırlı olsun çok sevindim canım kaç saat sürdü suni sancın nasıldı kaçta verildi suyun ne zaman geldi pazartesiye kadar bilgilenmiş olurum
Her gün yarım saat sıcak suya oturmaya çalış o da iyi gelir inşaallahMerhaba kızlar 39+2 yim normal doğum istiyorum.39. Haftamda dr bebeği uyardı alttan muayene ederken bir taraftan üstten de ittirahim ağzın hala yumuşamamış dedi bana. Her gün egzersiz yürüyüş hurma çay ne bulursam yapıyorum bir de bu karınla günaşırı ilişki yapıyoruz dr istediği için ama benim bebe hiç istifini bozmuyor . Dr da iri olduğundan korktuğu için suni verelim başlatalım doğumu diyor ben suni sancıdan çok korkuyorum
Bugün yapmaya başladım hatta gün içinde ara ara girmeye karar verdim inşallah faydası olırHer gün yarım saat sıcak suya oturmaya çalış o da iyi gelir inşaallah
Hakkında hayırlısı olsun canım benim bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle suni deniycem benAynı sorular kafamda inşallah müsait olup cevap verebilirkontrolden çıktım kafası kanala girmiş dedi pazartesi gel dedi bakalım en son çarşamba gelmezse suni sancı ıstersen sezeryan da olur sen seç ama suniyle normalin farkı yok deneyelim diyor bakalım
Ay sevindim ya ben uykusuzluktan ayakta zor duruyorum birde benim kızın kanında çıktıda 2. Ay başlanacak dedi doktor oda Kan ilacı ben erken doğdu diye hatırlıyordum seni ondan dedim benim kızda erken uyudu memlekete gidicez ev toparlıyorum valla birde ben metsil vermeyi bıraktım kendi başına yapmaya başladı gazını da çıkarıyor baktım yapamazsa öyle veriririm yinegaz çıkartıyor pıt pıt çok güzel ama kaka yapmyo yapmyincada inanılmaz zorluyor kendini dünden bugüne zorlandi bir saat önce yapti yavrum yapinca uyuyo
prameture değil galiba 37+1 de doğdu canm
Kiz kaka sorunu yokken uyuyo ama o varkn asls
Bol su iç canım birde baklava anında süte yarıyor günde 1 tane yesen sütün dolar zaten farkına varırsınMerhabalar 24 temmuzda doğum yaptım bugün hala sütüm damla damla nasıl artırabilirim