- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #32.101
Kesinlikle katılıyorum 2 saati beklemeyin beni kızım saat başı kalkıp emiyor çok şükür kilosunu 2ye katladıkNormalde 15 dakika bi meme 15 dakika bi meme şeklinde ilerliyoruz ya demek ki senin ön sütün fazla canım önden biraz sağım yapsan sonra emzirsen yağlı kısımla kilo alır bence. Ya da bir memeyi sürekli emzir boşaltsın diğerine geçersin. Birde ben hiç 2 saati beklemedim. Sık sık az az emdi yarın kontrol var inşallah kilo alıp gelişim göstermiştir
Maşallah. Umarım ikiniz de tez zamanda duzelirsinizCnm sanirim sebebini cozdum memeyi tam bosaltamiyormus kalan sutte beni mastit yapmis. Simdi emzirip arkasina sagip sagdigimi veriyorum yani memedeki tum sutu ona iciriyorum dunden beri gozlerinin rengi fln bayagi açıldı
Azıcık acıyor ama onu düşünmüyom doğum yapıcam o bunun yanında ne ki diye kendimi sakinleştiriyom bitiyor sonra hemenHayırlısı kuzum inşallah gerçekten Allah ne derse o demek istiyorum artık suni hayırlısıyla öyle olsun sezeryan hayırlıysa o yani düşün düşün kafam doldu benim de korku da cabası zaten insan yıpranıyor bence olumlu gelişmeler sendekiler inşallah canın yandı mı açılma kontrolünde
Allah yüzüne baksın canım bende 40+6 yım bugünKontrolüm 4 gün önceydi, birazdan yine kontrolüm var bu arada canım. 40+6yım bugün. İnşallah doğum başlangıcıdır, suni almadan hallolur
Nasl gidiyo canm bizimki uyumuyorKesinlikle katılıyorum 2 saati beklemeyin beni kızım saat başı kalkıp emiyor çok şükür kilosunu 2ye katladık
Benim doktorum son anda bile kanala girebilir demişti. Eğer kasılmaların düzenliyse ve dakikası yavaş yavaş azalıyorsa hayırlı olsun miniğin geliyor inşaallahAçılman olmasına sevindim, belki pazartesiye kadar kendi gelir ve suniyle gerek kalmaz. Ben de normalde yarın suni alacaktım ama bugün kasılmalarım başladı. Ortalama 15 dakikada bir ve en az 30 sn falan. En son bebek inmemişti. Sizce doğum başlıyor olabilir mi bebek yukarıdayken? Bilgisi olaann var mı kızlar
Canım benimki de uyumuyordu özellikle gündüzleri bugün de hep uyudu şimdi de niye bu kadar uyudu diye endişeliyimNasl gidiyo canm bizimki uyumuyor
Kontrolden çıktım canım sancım çıktı bebek de Biraz inmiş ama açılmam yok. Yarın sabah 7de yatışım var eğer gece acil bir durum olmazsa yarın suni ile doğum yapacağım Allahın izniyle. Sağlıcakla doğsun bebeklerimiz inşallahAllah yüzüne baksın canım bende 40+6 yım bugün
Bakalım hangimizin yavrusu erkek gelicek
En geç pazartesi bizim allahın izniyle
Sağlıcakla kucağına al inşallahKontrolden çıktım canım sancım çıktı bebek de Biraz inmiş ama açılmam yok. Yarın sabah 7de yatışım var eğer gece acil bir durum olmazsa yarın suni ile doğum yapacağım Allahın izniyle. Sağlıcakla doğsun bebeklerimiz inşallah
Ay inşallah ya hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzKontrolüm 4 gün önceydi, birazdan yine kontrolüm var bu arada canım. 40+6yım bugün. İnşallah doğum başlangıcıdır, suni almadan hallolur
Suni sancı deneyimi olanları hep dinlemek istiyorum nasıl bisey acaba inşallah senin de sıkıntısız çok güzel bi doğumun olurKontrolden çıktım canım sancım çıktı bebek de Biraz inmiş ama açılmam yok. Yarın sabah 7de yatışım var eğer gece acil bir durum olmazsa yarın suni ile doğum yapacağım Allahın izniyle. Sağlıcakla doğsun bebeklerimiz inşallah
600 gr almış 9. Günden bu yana 7 cm de boyu uzamış çok şükür iyi gidiyoruz bizdeKesinlikle katılıyorum 2 saati beklemeyin beni kızım saat başı kalkıp emiyor çok şükür kilosunu 2ye katladık
Suni sancı korkulacak bişey değil halk arasında yaygın bi inanış var ama doğum sancısıyla aynı. Hemen kendi sancım geldi benim serum olanı takmışlardı. Korkunç bişey değil açılmam 1 cmdi 5 cm oldu yaklaşık 5 saatte. Sezaryen acısı çok çok daha zor öyle söyleyeyim ikisinide çekmiş biri olarakSuni sancı deneyimi olanları hep dinlemek istiyorum nasıl bisey acaba inşallah senin de sıkıntısız çok güzel bi doğumun olur
Öyle diyorsunuz ha. Doktorum da böyle söyledi valla ne olacağı belli olmaz tabi ama gelmiyor bizim oğlan da suni sancı gibi duruyor sonu o yüzden soruyorum böyle herkeseSuni sancı korkulacak bişey değil halk arasında yaygın bi inanış var ama doğum sancısıyla aynı. Hemen kendi sancım geldi benim serum olanı takmışlardı. Korkunç bişey değil açılmam 1 cmdi 5 cm oldu yaklaşık 5 saatte. Sezaryen acısı çok çok daha zor öyle söyleyeyim ikisinide çekmiş biri olarak
Bi de şey soracağım size serumu taktılar diyelim anında sancı başlıyor mu ne kadar süre sonra başlıyor örnek veriyorum dayanamadın istemiyorum dedin serumu çıkarır çıkarmaz gidiyor mu sancı nasıl bısey buSuni sancı korkulacak bişey değil halk arasında yaygın bi inanış var ama doğum sancısıyla aynı. Hemen kendi sancım geldi benim serum olanı takmışlardı. Korkunç bişey değil açılmam 1 cmdi 5 cm oldu yaklaşık 5 saatte. Sezaryen acısı çok çok daha zor öyle söyleyeyim ikisinide çekmiş biri olarak
Yok kuzum endişelenme ams vllha bugün hic yatmadı o kadar yorgun kiCanım benimki de uyumuyordu özellikle gündüzleri bugün de hep uyudu şimdi de niye bu kadar uyudu diye endişeliyim
Topuğuna bi fiske attı doktor ben de öyle yaptım tabii içim acıdı ama başka çare yoktuTopuk uyarma nasil oluyor
öncelikle sağlıkla gelsin doğum şeklinin hiçBi de şey soracağım size serumu taktılar diyelim anında sancı başlıyor mu ne kadar süre sonra başlıyor örnek veriyorum dayanamadın istemiyorum dedin serumu çıkarır çıkarmaz gidiyor mu sancı nasıl bısey bu
Teşekkürler canım inşallahSağlıcakla kucağına al inşallahkolaylıkla gelsin
İnşallah canımSuni sancı deneyimi olanları hep dinlemek istiyorum nasıl bisey acaba inşallah senin de sıkıntısız çok güzel bi doğumun olur