- 27 Aralık 2019
- 109
- 91
- 48
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.141
Gunaydınn ben bikaç gün önce rahatlamıstım bulantı kusmam birden kesilmisti ama dün gümbür gümbür tekrar başladıGünaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Bende kesintisiz uyuyamıyorum hiç hep kalkiyomGünaydın canım sabahları mide bulantıyla uyanmıyorum ama geceleri mide bulantısından zor uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum rahatsız hissediyorum kesintisiz uykum yok maalesef
Günaydın, her sabah bulantı kusma ve sonrasında bir türlü geçmeyen mide ağrım var.Günaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Gunaydınn ben bikaç gün önce rahatlamıstım bulantı kusmam birden kesilmisti ama dün gümbür gümbür tekrar başladı
Kesinlikle katılıyorum ben burdayım anne diyorAklıma ne geldi bebekler cee deriz ya gülmek için senin bebiş de sana yapyo tam giti sanrken geliyor
Oyyy sağlıkla al inşallah kucağına bende aynısını yaşadım 3 aylıkken kalbi durmuştu çok korkuyorum 12 Aralık ta randevum var ama çok uzak gliyo o tarih bana baklm ne yapcmKesinlikle katılıyorum ben burdayım anne diyordaha önce bi düsügüm var korktum hatta belirtim bi anda kesilince bişeymi oldu diye, ama korkma dedi miniğim
Aminn sende sağlıkla al kucagına inşallah canımm , hiç kuruntu yapmayalım tadını çıkaralım bu günlerimizin bebişlerimiz bizimle insallahOyyy sağlıkla al inşallah kucağına bende aynısını yaşadım 3 aylıkken kalbi durmuştu çok korkuyorum 12 Aralık ta randevum var ama çok uzak gliyo o tarih bana baklm ne yapcm
Sabah midem ağrıyordu progestan içtim içer içmez kustum ilk oldu inşallah son olur ama bendede o ağrılar hep var geçmiş olsun canım 8. Ayda genelde bitiyor bunlar inşallah çabuk geçer bu hallerimizGünaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Yaaa ne güzel bir haberGünaydın kızlaruzun zamandır yazamadım
şuan 7+5 günlük olduk
5+0 da keseyi tek olarak gördük
Geçtimiz hafta 7+2 haftalık kontrolümde ikizlere hamile olduğumu öğrendimçift yumurta ikiziymiş şaşkınlığımı atamadım
Ay maşAllah subhanAllah sağlıkla gelsin sağlıkla doğsunGünaydın kızlaruzun zamandır yazamadım
şuan 7+5 günlük olduk
Geçtimiz hafta 7+2 haftalık ikizlere hamile olduğumu öğrendimçift yumurta ikiziymiş şaşkınlığımı atamadım
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hemencik temuza girer alırız bebeklerimizi kucağımza ilkinde bu sıkıntıları yaşadım ama uyuma imkanım çoktu şimdi bir tane olunca onla doğru düzgün ilgilenmemiyorum üzülüyorumSabah midem ağrıyordu progestan içtim içer içmez kustum ilk oldu inşallah son olur ama bendede o ağrılar hep var geçmiş olsun canım 8. Ayda genelde bitiyor bunlar inşallah çabuk geçer bu hallerimiz
Benim kusacak kadar değil ama karnım açken hafif bir bulantım oluyor, geceleri uyuyamıyorum sanırım bebeğimi yine kaybedicem diye çok stresliyimGünaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Hayırlı olsun canım ne güzel bir haberGünaydın kızlaruzun zamandır yazamadım
şuan 7+5 günlük olduk
Geçtimiz hafta 7+2 haftalık kontrolümde ikizlere hamile olduğumu öğrendimçift yumurta ikiziymiş şaşkınlığımı atamadım
İnşallah hemen toparlar değerlerin kuzummKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
İnşallah canım isyan etmek istemiyorum da cidden iyi değilimİnşallah hemen toparlar değerlerin kuzumm
Canım çok geçmis olsun hayırdır ben kaçırdım sanırım tiroid fonksiyonlarınmı yüksek çıktıKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
Teşekkür ederimCanım çok geçmis olsun hayırdır ben kaçırdım sanırım tiroid fonksiyonlarınmı yüksek çıktıçok dikkat et kendine umarım hemen toparlarsın
Benim de öyle sabah kahvaltiyi geciktirirsem kötü oluyorum. Bir de kahve icemiyorum midemi bulandiriyor.Benim kusacak kadar değil ama karnım açken hafif bir bulantım oluyor, geceleri uyuyamıyorum sanırım bebeğimi yine kaybedicem diye çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?