2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Günaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Gunaydınn ben bikaç gün önce rahatlamıstım bulantı kusmam birden kesilmisti ama dün gümbür gümbür tekrar başladı

Kesinlikle katılıyorum ben burdayım anne diyor daha önce bi düsügüm var korktum hatta belirtim bi anda kesilince bişeymi oldu diye, ama korkma dedi miniğim
Oyyy sağlıkla al inşallah kucağına bende aynısını yaşadım 3 aylıkken kalbi durmuştu çok korkuyorum 12 Aralık ta randevum var ama çok uzak gliyo o tarih bana baklm ne yapcm

Oyyy sağlıkla al inşallah kucağına bende aynısını yaşadım 3 aylıkken kalbi durmuştu çok korkuyorum 12 Aralık ta randevum var ama çok uzak gliyo o tarih bana baklm ne yapcm
Aminn sende sağlıkla al kucagına inşallah canımm , hiç kuruntu yapmayalım tadını çıkaralım bu günlerimizin bebişlerimiz bizimle insallah

Günaydinnn temuz anneleri Sabahlar geçmeyen mide bulantısı sabah beşte uyandryo geçmeyen mide ağrısı bunlar sizde de devam ediyorumu kızlar
Sabah midem ağrıyordu progestan içtim içer içmez kustum ilk oldu inşallah son olur ama bendede o ağrılar hep var geçmiş olsun canım 8. Ayda genelde bitiyor bunlar inşallah çabuk geçer bu hallerimiz

Yaaa ne güzel bir haber
Grubun ilk ikiz haberi geldi çok sevindim

Sabah midem ağrıyordu progestan içtim içer içmez kustum ilk oldu inşallah son olur ama bendede o ağrılar hep var geçmiş olsun canım 8. Ayda genelde bitiyor bunlar inşallah çabuk geçer bu hallerimiz
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hemencik temuza girer alırız bebeklerimizi kucağımza ilkinde bu sıkıntıları yaşadım ama uyuma imkanım çoktu şimdi bir tane olunca onla doğru düzgün ilgilenmemiyorum üzülüyorum

Benim kusacak kadar değil ama karnım açken hafif bir bulantım oluyor, geceleri uyuyamıyorum sanırım bebeğimi yine kaybedicem diye çok stresliyim

Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber maşallah inşallah sağlıkla doğarlar ikizlere bayılıyorum

Kızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm

Kızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
Canım çok geçmis olsun hayırdır ben kaçırdım sanırım tiroid fonksiyonlarınmı yüksek çıktı çok dikkat et kendine umarım hemen toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…