- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.941
Kızlar benim fazla oturunca aşırı kalçam ağrıyor aynı hamilelikteki gibi bu durumu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki sünnetten mi başka bişey mi inşallah sünnettendirVllha bizimde 24 kadar güzeldi ama bu beşinci haftaya girdik hersy değişti erim de giriyo sanki uykusuz geceler baslyooo
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kolayca geçsin gitsin doğumunKızlar selamlar , yarın 10:30 da sezaryene giryorum. Sizlerden dua istiyorum güzel anneler bebeğim sağlıklı doğsun en önemlisi bu , ameliyat kolay geçsin dualarınızda beni unutmayın Allah a emanet olun , inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirm tekrar
Evet hala masaj yapıyorum ama erken doğdu ya tam gelişmemiş olabilirmiş zamana bırakıcam masaj yapıyorum devamlı bakalım şaşırıyorum bazen ağlıyor normalde göz yaşı olmaz bu aylarda bebeklerde benim kız ağlıyor bayağı göz yaşı akıyor normal değil akması oğlum 10 aylık falandı belki daha geç yanş göz yaşı ağlarken gelirdiTurnaBulut canım senin bebeğin gözünde enfeksiyon vardı galiba dimi ne durumda şimdi ? Sebebi gözyaşı kanal tıkanıklığı mıymış ?
Kanda idrarda CRP değerine baktırın mutlaka. Protein kaçağı oluyor o idrar yolu enfeksiyonu yani. Ben çektim ama doğumdan sonra oldu ilerleyince feci ağrılara neden oluyo ,erken doğuma da sebep olabiliyor.asla ihmal etmeyin. İlaç kullanılıyor onun için gebeyken de geçmiş olsun.Kızlar dünden beri idrar yaparken sanki idrarım sıcak geliyor enfeksiyon mu oldu acaba yarına hastanede terminim var ama doğum olursa kızıma bir zararı olur mu hemen ilaç başlamam gerek mi acaba
Artık ilk hafta gibi uyku beklememek lazim kuzum. Ilk 3 ay boyle malesef. Cok sansli bir kac kisi disinda genel olarak gaz sorunu oluyor bebeklerin. Uykusuzluk kivranma ayakta gezdirme vs.. ben bunlara cok hazirladim kendimi. Ablam ben uykusuzluk nedir bilmedim der. Hic de kucaginda falan gezdirmemis. Oglu gercekten orda burda her yerde kendi kendine uyuyan bor cocuktu. Herkesin de cocuk buyutmesi ayni olmuyorBebeğim sabah 7:30 dan beri doğru düzgün uyumadı. Dün geceden 2 saatlik uyku üzerine duruyorum bende. 20 günlük oldu bugün ve ben bitik durumdayım. Niye böyle oldu ilk hafta ne güzel uyuyordu hiç anlamadım. Bari bu gece uyusa yavrum. Kendimi geçtim onun için endişeliyim
Suni sancı beni çok korkutuyor doktorum da bu kadar bekledik deneyelim diyecek gibi iş o raddeye gelirse yani napcam bakalım dayanamazsam diye korkuyorumCanım ben şey duydum bazen doğum anında bile kanala iniyormuş her türlü canları nasıl isterse öyle gelicekler
Benimki oyle canimKızlar bebeğinin ayak parmağı ete gömülü olan var mı aranızda
İnşallah cnmn şükür dün gece cik iyidik iki saate bir kalkti emdi uyuduBilmiyorum ki sünnetten mi başka bişey mi inşallah sünnettendir
Cabm bnimki de göz yaşı gliyoEvet hala masaj yapıyorum ama erken doğdu ya tam gelişmemiş olabilirmiş zamana bırakıcam masaj yapıyorum devamlı bakalım şaşırıyorum bazen ağlıyor normalde göz yaşı olmaz bu aylarda bebeklerde benim kız ağlıyor bayağı göz yaşı akıyor normal değil akması oğlum 10 aylık falandı belki daha geç yanş göz yaşı ağlarken gelirdi
O nasıl ya tirnaklarmi cnmKızlar bebeğinin ayak parmağı ete gömülü olan var mı aranızda
Turna buzim ki sese tepki vermiyor hâlâ yaKızlar bebeğinin ayak parmağı ete gömülü olan var mı aranızda
Mamajoo ile sutu icti cnm valla icirirken sana dua ettimValla çok zor ben mahvoldum. Beyfendi de durmuyor mizir mizir
Ben daha önce dört aylık bebeğimi suni sancıyla ölü doğurdum zordu ama bunun sonunda Allahın izniyle sağlıklı doğması kızımın sancıyı kafama taktırmıyor elbet bir şekilde gelicek sezeryan olmaktansa suniyi tercih ederim inşallah ona da gerek kalmaz doğal yoldan başlar sancımSuni sancı beni çok korkutuyor doktorum da bu kadar bekledik deneyelim diyecek gibi iş o raddeye gelirse yani napcam bakalım dayanamazsam diye korkuyorum
Canım dün hastanede idrar testi yaptılar birşey demediler perşembe tekrar gidicem bakalım her gitmem de yapıyorlar zatenKanda idrarda CRP değerine baktırın mutlaka. Protein kaçağı oluyor o idrar yolu enfeksiyonu yani. Ben çektim ama doğumdan sonra oldu ilerleyince feci ağrılara neden oluyo ,erken doğuma da sebep olabiliyor.asla ihmal etmeyin. İlaç kullanılıyor onun için gebeyken de geçmiş olsun.
Benim bebeğimin öyle canım doktora gösterdim batık sanıp uzamamis tırnak uzadıkça düzelir dediKızlar bebeğinin ayak parmağı ete gömülü olan var mı aranızda
Biz bir de bir sürü kan idrar verdik bugün agladi çok yavrum. Kayınvalidem geldi şimdi bir iki saat uyuyacam inşallah valla bende oğlum gibiymisim annem kardeşime hamile kalinca ağlamış hatta o da böyle olursa diye kardeşim çok sakinmis bebekliginde. Bebekten bebeğe değişiyor vallaArtık ilk hafta gibi uyku beklememek lazim kuzum. Ilk 3 ay boyle malesef. Cok sansli bir kac kisi disinda genel olarak gaz sorunu oluyor bebeklerin. Uykusuzluk kivranma ayakta gezdirme vs.. ben bunlara cok hazirladim kendimi. Ablam ben uykusuzluk nedir bilmedim der. Hic de kucaginda falan gezdirmemis. Oglu gercekten orda burda her yerde kendi kendine uyuyan bor cocuktu. Herkesin de cocuk buyutmesi ayni olmuyor
Ah canım çok şükür sevindim aç kalmasın minnoş. Meme ile imtihanı iyi bilirim benimki de almiyor ac diye vicdan azabı sonra da. Silikon uçla devam et ama madem aldı bakalim direkt memeye geçer belkiMamajoo ile sutu icti cnm valla icirirken sana dua ettim