- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.181
Canım ne durumdasın, bugün gittim sancı çıkmadı. Doktor son 10 gün dedi. Suni sancı verecek eğer kendi gelmezse, bu arada bebiş kanala girmemiş halen. Suni sancı bebeği kanala indiriyor mu acaba? İnmezse sezeryan mı olacak acaba39+0 selamlar gelen giden yok çevremdekiler arayıp baskı yapıyorlardaha gelmedi mi diye bende arada sırada gelen sancı birde ishal başka belirti yok birde doktorum bir hafta önce gelir demişti bugün tam bir hafta önce hani nerde kızım
Valla pilates topu üstünde bebek kanala insin diye çabalıyorumCanım ne durumdasın, bugün gittim sancı çıkmadı. Doktor son 10 gün dedi. Suni sancı verecek eğer kendi gelmezse, bu arada bebiş kanala girmemiş halen. Suni sancı bebeği kanala indiriyor mu acaba? İnmezse sezeryan mı olacak acaba
Canım çok araştırma yaptım bazen suni sancı verseler bile inmiyor bebek sezaryene dönüyor ama bazen de suni sancının sonu güzel normal bir doğum oluyor inşallah yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alacağımız şekilde doğumlarımız olurCanım ne durumdasın, bugün gittim sancı çıkmadı. Doktor son 10 gün dedi. Suni sancı verecek eğer kendi gelmezse, bu arada bebiş kanala girmemiş halen. Suni sancı bebeği kanala indiriyor mu acaba? İnmezse sezeryan mı olacak acaba
Ay valla ben de merdiven inip çıkıyorum dizlerim çok ağrıyo artık çömelme yapmaktan. İnşallah kendi gelir suni sancıya gerek kalmadan, suni sancıyı alıp sonradan swzeryana dönmesi de en korktuğumCanım çok araştırma yaptım bazen suni sancı verseler bile inmiyor bebek sezaryene dönüyor ama bazen de suni sancının sonu güzel normal bir doğum oluyor inşallah yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alacağımız şekilde doğumlarımız olur
Kuzucum bende aynı durumdaydim ne yaptıysak inmedi bebiş bir de hızlı kilo almaya başladığı için ben sezaryeni tercih ettim suni sancı denemedim bile. İnşallah seninki kanala girer normal normal başlar doğumunAy valla ben de merdiven inip çıkıyorum dizlerim çok ağrıyo artık çömelme yapmaktan. İnşallah kendi gelir suni sancıya gerek kalmadan, suni sancıyı alıp sonradan swzeryana dönmesi de en korktuğumhem sancı çekiyorsun hem de sezeryan oluyorsun. Bakalım hayırlısı artık. Ben doğuracak gibi değilim, kontakta kalalım
Canım hiç beklemediğimiz bir anda gelebilirler dört gözle bekliyom valla Allahım kolay hayırlı doğumlar nasip etsinAy valla ben de merdiven inip çıkıyorum dizlerim çok ağrıyo artık çömelme yapmaktan. İnşallah kendi gelir suni sancıya gerek kalmadan, suni sancıyı alıp sonradan swzeryana dönmesi de en korktuğumhem sancı çekiyorsun hem de sezeryan oluyorsun. Bakalım hayırlısı artık. Ben doğuracak gibi değilim, kontakta kalalım
Emziren annelerim meme sıcaklığına baktınız mı hiç termometre ile. Ben ateşle uğraşıyorum iki gündür ateş ve eklem ağrısı
İnşallah canım inmesi için son 10 gün bakalım. Sana da geçmiş olsun canım, mastit olmuşsun galiba. Ne dedi doktorKuzucum bende aynı durumdaydim ne yaptıysak inmedi bebiş bir de hızlı kilo almaya başladığı için ben sezaryeni tercih ettim suni sancı denemedim bile. İnşallah seninki kanala girer normal normal başlar doğumun
Amiiin inşallah canımCanım hiç beklemediğimiz bir anda gelebilirler dört gözle bekliyom valla Allahım kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
Evet canım ama memedeki düğüm geçti üşüme ateş geçmiyor malesefMastıt mi oldun cnm
Merhaba ben de mastit oldumEvet canım ama memedeki düğüm geçti üşüme ateş geçmiyor malesefantibiyotik ve parol verdi doktor. Eklem ağrım da var
Bende de geçmiyor ateşim 40 a yaklaştı şimdi hastaneye gidiyoruz canımMerhaba ben de mastit oldumhala geçmedi düğümler. Ateş ve sıtma gbi üşüme vardı 2 gün. Ilık soğuğa yakın duşa girin. İlaçlarınızı alın geçecektir
Bnimncok sicak ama ağrı yok cnmEmziren annelerim meme sıcaklığına baktınız mı hiç termometre ile. Ben ateşle uğraşıyorum iki gündür ateş ve eklem ağrısı
Cnm buzluğa marul koy soğuk soğuk göğsüne onu uygula ben 2 gebelikte onu yapmıştım hepEvet canım ama memedeki düğüm geçti üşüme ateş geçmiyor malesefantibiyotik ve parol verdi doktor. Eklem ağrım da var
Canım benim de öyleydi hem de 2 gün bpyunca asl feçmedi. Mutlaka soğupa yakın hafif ılıı duşa gir o esnada prol iç. Ve dinlendir vücudunu.Bende de geçmiyor ateşim 40 a yaklaştı şimdi hastaneye gidiyoruz canım
Marulu denemedim canım suan acile geldim ateşim çok çok yüksek malesef evde tüm yöntemleri denedim mastitim de geçti o düğüm ama ateş geçmiyor sıtma gibi ateş titreme. Göğüslerim 40.6 falan ateşi başımın ateşi de öyle fena durumdayım bakalım ne olacakCnm buzluğa marul koy soğuk soğuk göğsüne onu uygula ben 2 gebelikte onu yapmıştım hep
Kuzum onları denedim düzelmedi valla acile geldim ateşim bayağı yüksek parolla geçmiyorCanım benim de öyleydi hem de 2 gün bpyunca asl feçmedi. Mutlaka soğupa yakın hafif ılıı duşa gir o esnada prol iç. Ve dinlendir vücudunu.
Marulu denemedim canım suan acile geldim ateşim çok çok yüksek malesef evde tüm yöntemleri denedim mastitim de geçti o düğüm ama ateş geçmiyor sıtma gibi ateş titreme. Göğüslerim 40.6 falan ateşi başımın ateşi de öyle fena durumdayım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?