- 5 Aralık 2011
- 900
- 663
- 358
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.161
Çok geçmiş olsun. Emzirme isi gerçekten çok zor. Hem emsin diye gözünün icine bakıyorsun. Hem canin yanıyor hic emsin istemiyorsun. En kisa zamanda geçer umarımSağol kuzum valla doğum bile daha rahattı neymiş bu meme ağrısı. Doktor masaj önermedi bu arada bana şuan başlangıç sürekli olarak sıcak kompres ve sağım önerdi. 3 ay sonra da koltuk altımdaki aksesuar meme alınacak. Neler çıktı ya doktor da bende aksesuar memeyi önemsememistik geçer diye, ona bile süt dolmuş
Evet canim. Dun 37+1'de dogum yaptim. Bi kordonu kisaymis cidden. Benim bir seferlik yüksek cikmadi. Dört kontrolumde de oyleydi. Bi de ameliyat esnasinda rahmimin cok inceldigini gordu. iyi ki de almisiz, biraz daha kalsa yirtabilirdi dedi. Var herseyde bi hayir. Simdi ikimiz de iyiyiz cok şükür.Canım bilmiyorum doğum yaptın mı ama benimde geçen yüksek çıktı ikinci nst sorunsuz çıktı ama yinede doppler ile bakalım dediler. Boynundan 1 tur kordon varmış. Perinatoloji baktı daha sonra şükür sorun teşkil etmiyor dedi
Evet ya nerelerde
Çok sevindim canım sağlıcakla al kucağına inşallahSelam kızlar 39+5 teyim hala doğurmadımbu gece hastaneye yatış yapcam
Gözün aydın canımm çok şükür sağlıcakla büyüsünEvet canim. Dun 37+1'de dogum yaptim. Bi kordonu kisaymis cidden. Benim bir seferlik yüksek cikmadi. Dört kontrolumde de oyleydi. Bi de ameliyat esnasinda rahmimin cok inceldigini gordu. iyi ki de almisiz, biraz daha kalsa yirtabilirdi dedi. Var herseyde bi hayir. Simdi ikimiz de iyiyiz cok şükür.
Hayırlısıyla gelsin inşallahSelam kızlar 39+5 teyim hala doğurmadımbu gece hastaneye yatış yapcam
Cok teşekkür ederim. Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallahGözün aydın canımm çok şükür sağlıcakla büyüsün
Çok geçmiş olsun. Emzirme isi gerçekten çok zor. Hem emsin diye gözünün icine bakıyorsun. Hem canin yanıyor hic emsin istemiyorsun. En kisa zamanda geçer umarım
Evet canim. Dun 37+1'de dogum yaptim. Bi kordonu kisaymis cidden. Benim bir seferlik yüksek cikmadi. Dört kontrolumde de oyleydi. Bi de ameliyat esnasinda rahmimin cok inceldigini gordu. iyi ki de almisiz, biraz daha kalsa yirtabilirdi dedi. Var herseyde bi hayir. Simdi ikimiz de iyiyiz cok şükür.
Hadi kolaylıkla al bebisini kucağına canım sağlıkla gelsinSelam kızlar 39+5 teyim hala doğurmadımbu gece hastaneye yatış yapcam
Hiç duymadım canım. Bir açıklama yapmadı mı doktorKızlar hastaneden çıktım sırtın da aşağıda poposunun ustinde kuyruk sokumunda gamze var dedi yüzeysel dokuda diye acil ultrason istedi ama ultrason da bir ay sonra gün verdi varmı şimdiye kadar böle birsy duyan
Sakral Gamze deniyor canım oğlumda vardı bizde çektirmiştik ultrason sorun çıkmadı korkma eğer delik yoksa sorun çıkmıyorKızlar hastaneden çıktım sırtın da aşağıda poposunun ustinde kuyruk sokumunda gamze var dedi yüzeysel dokuda diye acil ultrason istedi ama ultrason da bir ay sonra gün verdi varmı şimdiye kadar böle birsy duyan
Delik mi ya bn sana özelden atsam orayı olurmuSakral Gamze deniyor canım oğlumda vardı bizde çektirmiştik ultrason sorun çıkmadı korkma eğer delik yoksa sorun çıkmıyor
Sadece olabiliyo dedi ama önemli birşey mi değilmi bu ultrason ile bli olur doğuştan olsn birsy dedi panik yaptm söz konusu evlat oluncaHiç duymadım canım. Bir açıklama yapmadı mı doktor
Bizde nerde diyorduk hadi sağlıkla al inşallah kucağına canmSelam kızlar 39+5 teyim hala doğurmadımbu gece hastaneye yatış yapcam
Atabilirsin ama fotodan belli olur mu bilmiyorum doktor delik var dedi mi ? Demediyse yoktur at sen yinedeDelik mi ya bn sana özelden atsam orayı olurmu
Delik demedi canm sadece gamze dedi ciddi bir şeymi değilmi o sadece ultrason da bli olur dedi ay birde orda olunca korktum teşekkür ederim cnmAtabilirsin ama fotodan belli olur mu bilmiyorum doktor delik var dedi mi ? Demediyse yoktur at sen yinede
Amin inşallah çok sağol.Çok sevindim cnm sorunsuz kucağına almana Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun geçmişler olsun canım hosgeldi bebisinMerhaba kızlar Ağustos annelerinden temmuz annesi olacağım muhtemelen diye hep buraya yazardım ve dün bende aranıza katıldımminik kızım dün merhaba dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?