- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.781
Kuzum sanırım büyüdükçe başlıyor gaz sorunu. Arkadaşımın bebeği çok sakindi 40 i çıkınca sanki kişiliği değişti diyor şimdi hep agliyormuş.Kizlar dogum yapmis arkadaslara sorum.. gaz sorunu baslayan var mi? Bebislerin uyanik kalma süresi ne kadar sizin? Aglama seanslari oluyor mu?
Aynen kuzum.. ben de bu bebis sakin falan diyordum. Sonra ilk kızım icin tuttugum günlüğe baktim. Sakin bir bebeksin hep uyuyorsun yazmisimKuzum sanırım büyüdükçe başlıyor gaz sorunu. Arkadaşımın bebeği çok sakindi 40 i çıkınca sanki kişiliği değişti diyor şimdi hep agliyormuş.
Bizimki de sakin şimdilik ama şimdilikAynen kuzum.. ben de bu bebis sakin falan diyordum. Sonra ilk kızım icin tuttugum günlüğe baktim. Sakin bir bebeksin hep uyuyorsun yazmisimsonra canima okumustu
Ay doğru yavrum o zaman mümkün değilÖyle yapıyoruz uzanıp dene dedi hemşire bugun ama sezaryen sebebi ile yan uzanmak imkansız oturur gibi uyuyorum zira
Canım az önce silikon meme ucu ile tutturdum zorladik da bebisi ama bir şekilde tuttu. Merak eden varsa şöyle yaptım. Silikon meme ucunu takip içine biraz süt sıktım emince süt geldigini anlamasi için. İlk çektiğinde süt gelince çekmeye devam ettiAy doğru yavrum o zaman mümkün değilinşallah erken vakitte tutar bebişin damlanın adını yazmayı unutma yavrum alayım bende
3 aya kadar yolu var bi daha bakarlar inşallah gelişirEvet canım zaten eşimden geçti oğlanada bugün tam 1 aylık olduk çok şükür ama geçemedi 2 damar daha gelişmemiş daha
Henüz doğduklarını bile idrak edemediler 20 günden sonra başlar canım genelde. Bizi bi kere gaz sıkıştırdı damla verdim geçtiKizlar dogum yapmis arkadaslara sorum.. gaz sorunu baslayan var mi? Bebislerin uyanik kalma süresi ne kadar sizin? Aglama seanslari oluyor mu?
Canımıniçi güzel arkadaşım gün senin günün sağlıkla doğsun sağlıkla kucağına al inşallah kızını aklım sende kendini toparlayınca buraya yazmayı unutma bir avazda kurtul inşallahGizemmDY
Canım annelerim hepinize teşekkür ederim , dün 24 saat denenen bir normal doğum macerası sonrası bu sabah sezaryen ile oğlumla kavuştuk , ben iyiyim , kuzumuz da yoğun bakımda tetkikleri yapılıyor , genel durumu iyi
Ayyyy Allah korusun çok korktum bian bişey oldu diye hamd olsunCanım annelerim hepinize teşekkür ederim , dün 24 saat denenen bir normal doğum macerası sonrası bu sabah sezaryen ile oğlumla kavuştuk , ben iyiyim , kuzumuz da yoğun bakımda tetkikleri yapılıyor , genel durumu iyihepinize çok teşekkür ederim , dua ederseniz de çok sevinirim
Çok sevindim sağlıkla büyüsün miniğin inşallah bundan sonra ki süreçte su gibi akıp geçsin canımmCanım annelerim hepinize teşekkür ederim , dün 24 saat denenen bir normal doğum macerası sonrası bu sabah sezaryen ile oğlumla kavuştuk , ben iyiyim , kuzumuz da yoğun bakımda tetkikleri yapılıyor , genel durumu iyihepinize çok teşekkür ederim , dua ederseniz de çok sevinirim
Slm canım sen neyaptin uzun zamandır göremedim seni buralarda doğurdun mu yada ne kadar kaldıAyyyy Allah korusun çok korktum bian bişey oldu diye hamd olsuninşallah hemen kavuşursun yavruna sarıp sarmalarsın
Hastalık olarak aynı eve geldi çok şükür hala ishal en azından sevdiği şeyleri azda olsa tüketiyor kollarını görsen uzun kalmış kolunda damarlar çekilmiş kolunda elinde hep damarları patlamış boğazı hala kötü çok şükür kusması kesildi azar azar yiyor inşallah daha iyi olacak geldi mi Herşey üst üste gelir ya imtihan bu kızımın ciğerindeki enfeksiyon kanda değer olarak yine artmış Tsh 7ye yükselmiş onu pazartesi doktora göstericez dönüşte de aşısı var neyse diyorum hep Allahtan geçecek diye duruyorum bekliyorum sabrediyorum 3 4 ay sonra hepsi geride kalacak unutucam inşallah bir bakıcam ikiside kocaman olmuşTurnaBulut canım naptınız? Nasıl oldu ogluşun?
Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin saglik sihhhatle büyüsün inşallahKizlarr herkese merhaba ben doğum yaptım simsiyah saçlı pamuk gibi bir kızım oldu saat 6 gibi sezaryene aldılar çok korkuyordum ikinci doğumum olduğu halde ama buradan sezaryen yapacak herkese şunu soyleyeyim ki ben bile bunu diyorsam herkes yapar.Dogumum ameliyatim harikaaa ve kolay gectii.Ameliyathane ekibini de çok ilgili ve samimiydi çok şükür atlattım kızım şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor.Rabbim Tum hamilelere hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
Gözünü mahvediyor lar kuzum ya duş aldırdım bugün şişliği öyle indi gözünün3 aya kadar yolu var bi daha bakarlar inşallah gelişir
Canım şükürler olsun. Sevindim güzel haberine yavrucun da hemen çıkar inşallahCanım annelerim hepinize teşekkür ederim , dün 24 saat denenen bir normal doğum macerası sonrası bu sabah sezaryen ile oğlumla kavuştuk , ben iyiyim , kuzumuz da yoğun bakımda tetkikleri yapılıyor , genel durumu iyihepinize çok teşekkür ederim , dua ederseniz de çok sevinirim
Ah canım benim cidden zor. Bugün bebişimin sarılık kontrolü için kan alındı o ağladı ben ağladım. Bana gülmüş bile olabilirler inan. Sende zor bir sınavdan geçiyorsun ki iki çocuk var sende enerjin kaç parçaya bölündü, kolay değil ama geçecek. Her şey geçiyor dediğin gibi bir bakmışsın kocaman olmuşlarHastalık olarak aynı eve geldi çok şükür hala ishal en azından sevdiği şeyleri azda olsa tüketiyor kollarını görsen uzun kalmış kolunda damarlar çekilmiş kolunda elinde hep damarları patlamış boğazı hala kötü çok şükür kusması kesildi azar azar yiyor inşallah daha iyi olacak geldi mi Herşey üst üste gelir ya imtihan bu kızımın ciğerindeki enfeksiyon kanda değer olarak yine artmış Tsh 7ye yükselmiş onu pazartesi doktora göstericez dönüşte de aşısı var neyse diyorum hep Allahtan geçecek diye duruyorum bekliyorum sabrediyorum 3 4 ay sonra hepsi geride kalacak unutucam inşallah bir bakıcam ikiside kocaman olmuş
İyiyim canım seni sormalı daha 34 haftalık olacağım bende temmuz sonu Ağustos başı gibi gelir sanırım prenses hanımSlm canım sen neyaptin uzun zamandır göremedim seni buralarda doğurdun mu yada ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?