- 7 Kasım 2023
- 233
- 231
- 18
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.361
Biliyorum ama tutamıyorum kendimiBende oyleyim kuzum ya o kadar hafif gelmez herhalde doğum ağrısıkeşke öyle olsaydı ama
Yarına haberleselim belki dogururuzBiliyorum ama tutamıyorum kendimiBugün yeni belirtiler eklendi ama bu sefer umutluyum bakalım salı sabah kontrolüm var benimde
Bende 37 artı bir oldum. Sabah sezeryana alınacağımKızlar 37+3 oldum
Sabaha sezeryana alınacağım
Size de söyleyim dedim
İlk Temmuz bebesi olabilir miyiz
Geldi çattı günü
Hadi hayırla gelsinlerBende 37 artı bir oldum. Sabah sezeryana alınacağım
Kızlar 37+3 oldum
Size de söyleyim dedim
Geldi çattı günü
Hayirla gelsin kizlar, sağlıkla kavuşun. Neden 37+da sezaryen tercih edildi bebekler mi büyük?Bende 37 artı bir oldum. Sabah sezeryana alınacağım
Saglıkla kucagına alırsın inşallahKızlar 37+3 oldum
Size de söyleyim dedim
Geldi çattı günü
Bende 37+2 yim ama 38 e gün aldık.sizler neden erken sezeryan oluyonuz yahuBende 37 artı bir oldum. Sabah sezeryana alınacağım
Seninle aynıyız canım bende 37+5 im cuma günü doğumum. VarBenim de öyle 37+5 olduk bı yerin ağrıması da kötü, her şeyi acaba doğum başlıyor muya bağlıyorum
Sana ne zamana gün verdiler canimBende 37+2 yim ama 38 e gün aldık.sizler neden erken sezeryan oluyonuz yahu
Birde genelmi sipinalmı olacaksınız arkadaşlargizemligunler dimen
Şimdiden güzel bir doğum diliyorum canımSeninle aynıyız canım bende 37+5 im cuma günü doğumum. Var
7-8 tane dikiş var ama acı esigin düşük olduğunu düşünmüyorum bu kadarı çok fazla bir sorun var dikişlerle sanırım biran önce sabah olsun kontrole gideyim istiyorumÇok mu dikişin vR cNım
Normalde olsa
Sezeryanda olsa
Analık zor zanaat
Kolay degil hic biri iste
Normal dogum sonrasí kıyas edince yine de cok konforlu.
Beynimde ödem çıkmıştı biraz nöroloji takipli hastayım. Nöroloji sezeryan önermiş. Ikınmasın demiş. İki gün yatırdılar takip için. O sırada ciğer geliştirici vuruldum iki doz. Birazda şekerim var. 37 de alalım dedi doktor. Çok erken değil demiHayirla gelsin kizlar, sağlıkla kavuşun. Neden 37+da sezaryen tercih edildi bebekler mi büyük?
Benimki için 10 gün önde gidiyor demiştiHayirla gelsin kizlar, sağlıkla kavuşun. Neden 37+da sezaryen tercih edildi bebekler mi büyük?
Bende 37+2 yim ama 38 e gün aldık.sizler neden erken sezeryan oluyonuz yahu
Birde genelmi sipinalmı olacaksınız arkadaşlargizemligunler dimen
Benimki için 10 gün önde gidiyor demişti
İlk gebeliğimde preklampsi nedeniyle erken doğuma alınmıştım
Riske atmak istemiyor sanırım
Canım bana da doktorum 37+1 de demişti ben 2 gün erteledim sınav içinBeynimde ödem çıkmıştı biraz nöroloji takipli hastayım. Nöroloji sezeryan önermiş. Ikınmasın demiş. İki gün yatırdılar takip için. O sırada ciğer geliştirici vuruldum iki doz. Birazda şekerim var. 37 de alalım dedi doktor. Çok erken değil demi
Hayırlı dogumlariniz olsun inşallah. Sağlıkla kavusun bebeklerinizeKızlar 37+3 oldum
Size de söyleyim dedim
Geldi çattı günü
8 i nasipse.Sana ne zamana gün verdiler canim
Özel durumların varmış erken değil canım. Gelişimini zaten tamamladı. Şuan doğsa erken doğum bile sayılmaz içini ferah tut. Genelde 38 de alırlar doktorlar ben ondan merak etttimBeynimde ödem çıkmıştı biraz nöroloji takipli hastayım. Nöroloji sezeryan önermiş. Ikınmasın demiş. İki gün yatırdılar takip için. O sırada ciğer geliştirici vuruldum iki doz. Birazda şekerim var. 37 de alalım dedi doktor. Çok erken değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?