- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.381
Yok cnm erken degil bnde sağlık sorunları nedeniyle 37+1 de doğum yaptm bna ciğer geliştirici igne fln vurulmdiBeynimde ödem çıkmıştı biraz nöroloji takipli hastayım. Nöroloji sezeryan önermiş. Ikınmasın demiş. İki gün yatırdılar takip için. O sırada ciğer geliştirici vuruldum iki doz. Birazda şekerim var. 37 de alalım dedi doktor. Çok erken değil demi
Yok yahu prematüre degil zaten artik. Bende de riskli bir kist var ama doktor 38i bekleyebiliriz dedi 38+3te alinacak ama ciddi rahatsızlık vermeye basladi. Saglikla gelmesi cok onemli.Beynimde ödem çıkmıştı biraz nöroloji takipli hastayım. Nöroloji sezeryan önermiş. Ikınmasın demiş. İki gün yatırdılar takip için. O sırada ciğer geliştirici vuruldum iki doz. Birazda şekerim var. 37 de alalım dedi doktor. Çok erken değil demi
Ben de miyom var o alacak tabi çok kanama olmasa dedi.Senin kistini alacak mı kesin doktorYok yahu prematüre degil zaten artik. Bende de riskli bir kist var ama doktor 38i bekleyebiliriz dedi 38+3te alinacak ama ciddi rahatsızlık vermeye basladi. Saglikla gelmesi cok onemli.
Evet kesin alinacak zaten 8 aydir bekliyor. Kötü huylu olma ihtimali yüksek dendi. Miyom ameliyati ile birlikte ucret ne dediler sanaBen de miyom var o alacak tabi çok kanama olmasa dedi.Senin kistini alacak mı kesin doktor
Canım benim özel sağlık sigortası var ondan düşüyor muayene ücretim Medical Park batıkentte Tülay Özkılıça gidiyorum ben çok memnunumSenin doktorun adi ne ve muayene ucretini biliyo musun bir arkadasima doktor ariyoruz dasacibelinde
Tibbi açıdan imkansız, kardeşler normal birbirlerine benziyorlarGünaydın kızlar size birşey sorucam ilk oğlum tüp bebek ardından dan 5sene sonra dondurulmuş embriyo transferi oldum simdiki dogurdugum kızım dondurulmuş embriyo tıpa tıp abisine benziyor acaba ikizi olabilir mi yani bebeklikleri klonlanmış gibiresimleri kiyasliyorum kıyafet renginden fark ediliyor kız oluşu sanki oğlumun bebekligine pembe kıyafet giydirilmiş gibi
Dr un ne dedi kuzumCanım benim özel sağlık sigortası var ondan düşüyor muayene ücretim Medical Park batıkentte Tülay Özkılıça gidiyorum ben çok memnunum
Tibbi açıdan neden imkansız acabaTibbi açıdan imkansız, kardeşler normal birbirlerine benziyorlar
Canım hicbir emare yok sancı cikmadi yarın 2 de sezaryen ile kavusuyoruz oglusumla.Dr un ne dedi kuzum
Nst ye filan girdin mi?
İki ayrı yumurta iki ayrı sperm çünkü, iki ayrı cinsiyet de varTibbi açıdan neden imkansız acaba
Bende şöyle düşündüm ozaman oğlum olan embriyo ile kızım ile olan embriyo yu transfer etseydiler ikiside tutsaidi zaten çift yumurta ikizi olmazlar miydiİki ayrı yumurta iki ayrı sperm çünkü, iki ayrı cinsiyet de var
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşaCanım hicbir emare yok sancı cikmadi yarın 2 de sezaryen ile kavusuyoruz oglusumla.
Normal ucretini biliyo musunCanım benim özel sağlık sigortası var ondan düşüyor muayene ücretim Medical Park batıkentte Tülay Özkılıça gidiyorum ben çok memnunum
Canım merhaba ben Ağustos anneleri grubundan geliyorum bu grubunda takip ediyorum canım bende ilk gebelikte 37 de alındım doğuma acil olarak preklampsi nedeninden senin şuan tansiyonun varmı merak ettim devlete mi doğumun ozeldemi ben şuan tansiyon takibi yapıyorum benim bebeğimde bir hafta önde gidiyorBenimki için 10 gün önde gidiyor demişti
İlk gebeliğimde preklampsi nedeniyle erken doğuma alınmıştım
Riske atmak istemiyor sanırım
Şimdiden hayırlı olsun canım, sanki 5 temmuz demiştinCanım hicbir emare yok sancı cikmadi yarın 2 de sezaryen ile kavusuyoruz oglusumla.
Peş peşe olacak hayırlısıyla dogumlarimiz8 i nasipse.
Sağlıkla al inşallah kucağına canimCanım hicbir emare yok sancı cikmadi yarın 2 de sezaryen ile kavusuyoruz oglusumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?