- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.341
Bakalım süt tam insin inşaallah sürücem ben deAh çok geçmiş olsun bnim bile hala dikişlerim var aciyo ama aradsa meme ucuda sütümü cok sürüyorm sabah tabağa sagdim sütü sürekli vuruyom akşama kadar
Benim de iki kere dolanmıs dedi ama sıkı değil sanırım kan akısı vs her seyi normal. Bakalım yarın günü doluyor insallah gelir. Bu ikinci normal dogumum olacak nasipse. Tesekkür ederimMerhaba. Ben iki gün önce doğum yaptım. Hem kanala yanlış açıyla girmiş kızım hem kordonu kısaymış hem de eli yüzünde geldi. Bütün olumsuzluklara rağmen normal doğdu hamd olsun. Bazı bebeklerin iki kere bile dolanmış oluyor ama yine de doğuma mani olmuyor. İnşaallah sizin de bir sorun olmadan kolayca sağlıkla doğar
Ben ocean marka alıyorum canım , doktorun verdiği devit-3 ilaç gibi tadıyor sevmiyorum açıkcasıHepinize teşekkür ediyorum kızlar öle yapyom
Kızlar siz d vit kullanıyormusinz saglk ocağının verdginimi kullanıyorsunuz
İnşaallah su gibi akıp geçerBenim de iki kere dolanmıs dedi ama sıkı değil sanırım kan akısı vs her seyi normal. Bakalım yarın günü doluyor insallah gelir. Bu ikinci normal dogumum olacak nasipse. Tesekkür ederim
Sür cnm iyi gliyo cnmBakalım süt tam insin inşaallah sürücem ben de
Canım ne durumdasın? Var mı ağrınCanım benim adetim ağrılı olmazdı anlam vermek biraz zorlaşıyor. Kasılma gibi değil doktorum da tarif etti aslında da tarife uymuyor arada gelen ağrılar
Bebiş kanala mi girdi acaba canım?Hayırlı akşamlar kızlar ya dün baya iyiydi kızımın hareketleri bugün azaldı baya sebebi ne acaba birde bugün aşağı tarafta çok baskı hissettim ilk defa popom bile baya ağrıdı bu arada 37+2 yiz
Yok canim bugün de geçti sanırımCanım ne durumdasın? Var mı ağrın
Hayırlısı diyelim kuzum, doğum şeklini biraz da bebişler kendi belirliyorYok canim bugün de geçti sanırımyarın 1 de kontrolüm var
Kendisine ve doktorumuza bıraktım. Son günlerimiz iç içe hareketlerinin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bu zamanlarını da özleyeceğimHayırlısı diyelim kuzum, doğum şeklini biraz da bebişler kendi belirliyor
Bizde iyiyiz yavrum çok şükür sadece dikislerim çok acıyor normal doğumu böyle hayal etmemiştim gerçekten oturamiyorum bir hafta oldu çok yorucu sürekli gerilip batıyor sızlıyor sabah kontrol var benimde bakalım kilolar ne durumdaBende şaşırdım canım ya 3. Gün düştü kurudu bile dibi. Bebikto iyi merak ediyorum kilo alıyo mu diye yarın kontrol günü bende toparlanmaya çalışıyorum
Sen nasılsın canım?
En güzeli sürecin tadını çıkarmakKendisine ve doktorumuza bıraktım. Son günlerimiz iç içe hareketlerinin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bu zamanlarını da özleyeceğim
Çok mu dikişin vR cNımBizde iyiyiz yavrum çok şükür sadece dikislerim çok acıyor normal doğumu böyle hayal etmemiştim gerçekten oturamiyorum bir hafta oldu çok yorucu sürekli gerilip batıyor sızlıyor sabah kontrol var benimde bakalım kilolar ne durumda
Aynen bol bol yat uyuKendisine ve doktorumuza bıraktım. Son günlerimiz iç içe hareketlerinin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Bu zamanlarını da özleyeceğim
Bazen oluyor yerleri daraldı artıkHayırlı akşamlar kızlar ya dün baya iyiydi kızımın hareketleri bugün azaldı baya sebebi ne acaba birde bugün aşağı tarafta çok baskı hissettim ilk defa popom bile baya ağrıdı bu arada 37+2 yiz
Benim de öyle 37+5 olduk bı yerin ağrıması da kötü, her şeyi acaba doğum başlıyor muya bağlıyorumBazen oluyor yerleri daraldı artık
Hareket ediyorsa arada sorun yoktur canım
Amaaan ben bi baslasam agrimadik yerim yok
Eşimde yalnız son haftasonumuz dedi bugünAynen bol bol yat uyu
Keyfine bak kuzu
Ben yapamiyorum cocuklarla sen yap
Her firsatta yatiyorum yine de
Bende oyleyim kuzum ya o kadar hafif gelmez herhalde doğum ağrısıBenim de öyle 37+5 olduk bı yerin ağrıması da kötü, her şeyi acaba doğum başlıyor muya bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?