• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Günaydın kızlar gerçekten delilik ya insan herşeyden şüphe duyuyo acaba iyi mi şuan sağlıklı mı falan😀
Evet kesinlikle delilik yani bazen kendimi sadece hasta gibi görüyorum bebek olduğuna halla inanmıyorum kimseye de diyemiyorum kaç kez dr kağıdına baktım 6 w canlı gebelik yazısını görünce içim içime
sığmıyor inşallah hepimizin bebekleri iyidir

B BirNBirE canım nasılsın sen de bulantılar kesilmeden devam ediyor Allh yardımcın olsun 🙏 gerçekten zor . Ben en son dün çıkarttım sabah , genel de aç kaldıkça midem kötü oluyor. Bugün biraz daha iyi olunca bu sefer endişe duyuyorum delimiyim neyim 🫣
Dün gözümü açamayacak kadar kötüydüm çok kustum bi yandan başımın ağrısı nasıl uyudum hatırlamıyorum bile sabah hiç bi şey olmamış gibi uyandım. Gündüzleri çok iyiyim yiyorum az da olsa ama Akşamları işkence 🥺
Sen nasılsın canım inşallah çabucak toparlarız geçer gider kusmalar 🙏🏼

İnşallah mide bulantıları son birkaçgündür beni mahvetti, su bile bulandırıyor. İlk hamileliğim neyin normal neyin anormal olduğunu bilmiyorum daha 😊
Benimde ilk hamileligim, az önce sabahki bulantı ilacını bile çıkardım bir yandan da çalışmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla daha kolay bir duruma gelir gebeliklerimiz 😔

Günaydın herkese, bugün bebeğimin kalp atışlarını duyacağım kısmetse. Yalnız gitmek istemedim, kız kardeşim çalışıyor, izin al diyemedim. Eşim gemide. Annemlerin henüz haberi yok. Kayınvalidemi çağırdım, inşallah hatalı bir karar değildir :)
Kayınvalideniz gelirken annenizin henuz haberi olmaması kötü olmuş. Umarım kırılmaz. Bizde henüz ailelerle paylasmadik ama iki tarafla da yarın paylaşmayı düşünüyoruz.

Dün gözümü açamayacak kadar kötüydüm çok kustum bi yandan başımın ağrısı nasıl uyudum hatırlamıyorum bile sabah hiç bi şey olmamış gibi uyandım. Gündüzleri çok iyiyim yiyorum az da olsa ama Akşamları işkence 🥺
Sen nasılsın canım inşallah çabucak toparlarız geçer gider kusmalar 🙏🏼
Teşekkür ederim canm iyiyim çok şükür 🙏 mesajı yazdıktan sonra lavaboya çıkartmaya koştum :)). Genel de ben de sabah bulantıları şeklin de oluyor herkesin ki çok farklı.

Kızlar dün 8+0 la beraber mide bulantısı baş ağrısı kusma hepsi aynı anda başladı özellikle su içemiyorum 🥹 ne yapıcaz🤷🏻‍♀️
Herkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboş 😔

Herkes aynı seylerden muzdarip ya Allah'tan bebislerin bize çok ihtiyacı yok ilk 3 ay kızlar. Sonrasında zaten geçecek öyle düşünüp rahatlayalim. Öğlen oldu bende çıkardım ne varsa hala midem bomboş 😔
Doktor özellikle su iç demişti bu açığı nasıl kapatıcam bilmiyorum hiç 🥹evet allahtan geçici bir süreç 🙏

Kızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük olunca 🙁Sizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman

Kızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük olunca 🙁Sizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirsin o zaman
Bu duruma göre tahmini doğum tarihi de 31 temmuz oluyor B BirNBirE

Beta baktirmis mıydın canım adet gününde kaçtı, ordan da anlaşılır geç döllenme olup olmadığı

Kızlar merhaba, ben şimdi doktordan çıktım. Sata göre 6+0 olması gerekiyordu ama şuan 4+2ymiş.geç döllenme olabilir dedi doktor.Kese düzenli kanama alanı yok çok şükür dedi. Beklediğimden 2 hafta küçük neredeyse. Hiç belirtim yada bulantım olmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Açıkcası biraz üzüldüm daha küçük olunca 🙁Sizin fikriniz nedir? B BirNBirE canım bana keseye 4+2 yazabilirs

Üzülme sakın canım stres yapma çok şükür iyiymiş son dakka gelmiş tutunmuş annesine demekki sağlıkla büyüsün inşallah canım 🙏🏻🌸

Back