• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Merhabalar,
8+2yim son 2-3gündür midem kötü ne yediysem çıkarıyorum, şiddetli baş ağrım var ve ateşim bazen var bazen yok yani bazen gözlerimin içi yanıyomuş çok ateşim var gibi hissediyorum 1saat sonra normale dönüyorum baş ağrısu mide bulantısı devam ediyor. Bu durum normalmi? Yardımcı olur musunuz?
Bende 8+0 dayım. Mide bulantıları beni de mahvetmis durumda. İki ilaç verdi doktor sadece bir tanesini kullanıyorum diğerini kullanınca saatlerce uyuyorum çünkü. Valla bu duruma geçici gözüyle bakmak ise yariyor. Geçecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Çok şükür ilk zamanlar baş agrim oldu ama şuan yok onun içinde migren patchler var rossmanda nette falan ilaçsız başı soğutuyor hem ağrıyı alıyor hem ateşe iyi geliyor. İlaç yerine böyle şeylerden destek alabilirsin. İnşallah şu 2 haftayı da geçirir prenses prenses devam ettiririz gebeliklerimizi 🙏🙏

Kaç mm dedi bebik 😍 maşallah 🧿 ben 6+3 te gittim o kadar net duymadık. Bende şişkinlik gaz var ondan mı acaba
Canım rahmin yapısı öne dönük arkaya dönüklüğü, bebeğin yerlestigi yer ön duvarı mi seçti arka duvarı mi, ultrason makinesinin kalitesi hepsi etkiliyor bebişleri duymamizi gormemizi, endişe etme özele gittiysen 10 gün içinde kontrol muayenesi hakkını kullan :)

Hemen ilaç vermek istememiştir sen beslenmene dikkat edip c vitamini al toparlasın biraz.

5.8 mm dedi bana. Haftasına göre küçük mü ki 😳
Bir de adet günü senin kaçtı beta, gizemin yüksekti yani onunki erken döllenme seninki geç döllenme ise onda da bu farklılıklar oluşabilir

Canım rahmin yapısı öne dönük arkaya dönüklüğü, bebeğin yerlestigi yer ön duvarı mi seçti arka duvarı mi, ultrason makinesinin kalitesi hepsi etkiliyor bebişleri duymamizi gormemizi, endişe etme özele gittiysen 10 gün içinde kontrol muayenesi hakkını kullan :)
Gittiğim hastanenin makineleri çok iyi derinde biraz dedi haftaya yine çarşamba gitcez inşallah bende daha iyi duyarım 🙌🏻 ama kaç mm olması kafamı karıştırdı 🥺

Bende buna benzer skntilar vardı gittm enfeksiyon çıktı
Aaaa çok geçmiş olsun olabilir tabiki. Hormonel durumlar havanın garipliği dikkat edemiyoruz. Parol bile içmeye çok korkuyorum. Enfeksiyon durumunda doktorun birşey vermemesine şaşırdım doğrusu demekki vücudu kendi haline bırakmak.

Bende 8+0 dayım. Mide bulantıları beni de mahvetmis durumda. İki ilaç verdi doktor sadece bir tanesini kullanıyorum diğerini kullanınca saatlerce uyuyorum çünkü. Valla bu duruma geçici gözüyle bakmak ise yariyor. Geçecek diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Çok şükür ilk zamanlar baş agrim oldu ama şuan yok onun içinde migren patchler var rossmanda nette falan ilaçsız başı soğutuyor hem ağrıyı alıyor hem ateşe iyi geliyor. İlaç yerine böyle şeylerden destek alabilirsin. İnşallah şu 2 haftayı da geçirir prenses prenses devam ettiririz gebeliklerimizi 🙏🙏
İnşallah mide bulantıları son birkaçgündür beni mahvetti, su bile bulandırıyor. İlk hamileliğim neyin normal neyin anormal olduğunu bilmiyorum daha 😊

Evin derecesi nasıl yüksek mi? Özellikle kış geldi sıcak olsun demeyin evin derecesi hamilelikte ve bebek doğduktan sonra da 24 dereceyi geçmemesi gerekiyor. Sıcağın soğuktan daha çok zararı var. Senin vücut yanman normal olabilir iki kat çalışıyor vücudunda kan oranlarında artış oluyor kalbin daha hızlı pompalıyor kanı. Mide bulantısı da kişiden kişiye çok değişiyor bende henüz yok ama akşam bulantıları çekenler var. Ters bi durum gibi görünmüyor
Bilmiyordum, 24derece benim için çok düşük donarım. Normalde çok üşüyen birisiyim, bu dönemler sıcaklama olduğundan biraz daha soğuğa dayanıklı oldum değişiyor tabi, mide bulantım olunca yine çok üşüyorum

Sürekli mide bulantısından sonra bir kaç gün bulanmayınca endişe edip doktorun yolunu tuttum. Doktora durumu anlatınca güldü, daha ne istiyorsun dedi😄🙈 ısrarım üzerine ultrasonla baktı her şey yolundaydı miniğimde. Ama bir dahaki randevuya kadar seni burda görmicem dedi😄🙈🙈 annelik delilik gerçekten. Bulansa dert bulanmasa dert 🤷🏻‍♀️

Aaaa çok geçmiş olsun olabilir tabiki. Hormonel durumlar havanın garipliği dikkat edemiyoruz. Parol bile içmeye çok korkuyorum. Enfeksiyon durumunda doktorun birşey vermemesine şaşırdım doğrusu demekki vücudu kendi haline bırakmak.
Enfeksiyon Dr şuanda ciddi şikayetin yok dedi çok rahatsız olursan acile gl dedi ama gerçekten de ciddi şikayetim yoktu ateş çıkıyor du 37 /9 birde arada baş ağrısı kusma ağrı onları gebeliğe bağladım birde hazımsızlık vardı mide çok ağrıyor du

B BirNBirE canım nasılsın sen de bulantılar kesilmeden devam ediyor Allh yardımcın olsun 🙏 gerçekten zor . Ben en son dün çıkarttım sabah , genel de aç kaldıkça midem kötü oluyor. Bugün biraz daha iyi olunca bu sefer endişe duyuyorum delimiyim neyim 🫣
Topluca delirdik 😂 Allah'a emanet edip beklemekten başka çaremiz yok 😊

Back