- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım senin kese ve bebek kaç mm dedi ? Ben şimdi buna taktım giden herkese soruyorum2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi belki beni de dahiliye yonlendirecektir endokrinolojiye. Oglumda hic boyle sıkıntılar yaşamamıştım yaş aldıkça bunlarin olmasi normal sanırım ama yinede bi modum düştü tabi Rabbım hepimizin evlatlarini bizlere bağışlasın bu arada beni de guncelleyebilir misin canim 5+2de kese, 6+4te kalp atışı görüldü
Ben de senin gibi sürekli panik halindeyim. Lekelenme olunca insan mide bulantısına şükrediyor belirtiler devam ediyor diye. Benim mide bulantım başladığından beri günün bazı zamanlarında olup geçiyor o yüzden o konu hakkında çok yorum yapamayacağım. Ama evham yapıp moralini bozmaMerhaba arkadaşlar düne kadar mide bulantım vardı ama bugün hiç olmadı sadece bel ve kasık ağrım var hafif bir şekilde kızımda hiç mide bulantısı yasamadigim için bilmiyorum nasıl ilerler bu dönem çok tedirginim bugün kanamam yada lekelenmem yok çok şükür mide bulantısı arada gidip gelen bir seymi
Gebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 ciktiTSH 4.8
T4 1.59
Bunlar üst sınırlar canım gebelikte. Giderek artış olacağı için önlem almak istemiştir. İlerki aylarda da tekrar bakılıyor biliyorsun. Benim geçen ay gebelik öncesi Tsh 2.88 T4 1.21 çıkmıştı normal dediler şimdi artık göstermiştir bile
Nikahtan 15 gün kadar önce hamile kaldım, annem bir ton laf edeceği için maalesef söyleyemedim, aralık sonuna dek de söyleyemiyorum. Keşke bu kadar tutucu olmasaydı da rahatça her şeyimi konuşabilseydim.Kayınvalideniz gelirken annenizin henuz haberi olmaması kötü olmuş. Umarım kırılmaz. Bizde henüz ailelerle paylasmadik ama iki tarafla da yarın paylaşmayı düşünüyoruz.
Evet gittim, kalp atışını duyduk, derinden derinden. Doktor her şey çok düzgün dedi, sadece biraz yaşım fazla olduğu için daha sık kontrol edilecekmiş. Kedi için ekstra test istedim, salı-çarşamba tekrar çağırdı, muhtemelen test sonuçlarını görmek için.L lady_heidi sen naptın canım kayınvalidenle gidiyordun en son muayene olabildin mi
Gebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 cikti
Normal insanlar icin referans araligi bu kuzum. Gebelikte sınır 2.5Eki Görüntüle 3340737
Geçen ayki sonuçlarım canım referans aralıkları yazıyor
Evet sanirim senin dedigin gibi yukselecegi icin şimdiden onlem almak istediTSH 4.8
T4 1.59
Bunlar üst sınırlar canım gebelikte. Giderek artış olacağı için önlem almak istemiştir. İlerki aylarda da tekrar bakılıyor biliyorsun. Benim geçen ay gebelik öncesi Tsh 2.88 T4 1.21 çıkmıştı normal dediler şimdi artık göstermiştir bile
Keseyi bilmiyorum ama bebek 10 mm yaziyor canim kesenin boyutunu yazmamışMaşallah canım senin kese ve bebek kaç mm dedi ? Ben şimdi buna taktım giden herkese soruyorum
Benimde daha once yasadigim birsey degil senin gibi tekrar baktirayim zaten dahiliye tekrar isteyecektir muhtemelenGebelikte sınır 2.5 canim tsh. Benim de 2.8 cikti doktor düşük doz baslayalim ilac dedi. Ama hic tiroid sorunum olmadigi icin laboratuvar sonucuna guvenemeyim tekrar baktirdim. 1.3 cikti
Bu hafta normalde randevım vardı ama lekelenme olunca bi karmaşa oldu dr umda acildeydi falan filan ben daha hiç bi teat vermedim 2 hafta sonra diğer randevum bı gün 7+1 deyim gidip vermeli miyim yoksa 2 hafta beklesem de olur mu hemşiree hanımcımEki Görüntüle 3340737
Geçen ayki sonuçlarım canım referans aralıkları yazıyor
Aynen canim bence de tekrar baktir. Aynısı ciksaydi ben ilac baslayacaktim. Cunku tiroid bebekte dogrudan zeka ile alakali ve cok onemliBenimde daha once yasadigim birsey degil senin gibi tekrar baktirayim zaten dahiliye tekrar isteyecektir muhtemelen
Doktoruma yazdım 2 boş gebelik yaşayınca riske atmayalim yarın sabah gel bakalım dedi inşallah biseyi yokturBen de senin gibi sürekli panik halindeyim. Lekelenme olunca insan mide bulantısına şükrediyor belirtiler devam ediyor diye. Benim mide bulantım başladığından beri günün bazı zamanlarında olup geçiyor o yüzden o konu hakkında çok yorum yapamayacağım. Ama evham yapıp moralini bozma
Canım benim de doktorum randevumu öne alıp aynı gün bakmıştı ama her şey normal iki hafta sonra göreyim seni dedi. Benim iğne ve progestan fitile rağmen tekrar lekelenmem oldu yarın sabaha başka doktora randevu aldım bir de ona gidicem içim rahat etmiyor hiçDoktoruma yazdım 2 boş gebelik yaşayınca riske atmayalim yarın sabah gel bakalım dedi inşallah biseyi yoktur
İnşallah bende yarın güzel haberler duyarım üst üste kayıplar yaşayınca çok tedirgin oluyor insan inşallah boşa evham yapiyorumdur bendeCanım benim de doktorum randevumu öne alıp aynı gün bakmıştı ama her şey normal iki hafta sonra göreyim seni dedi. Benim iğne ve progestan fitile rağmen tekrar lekelenmem oldu yarın sabaha başka doktora randevu aldım bir de ona gidicem içim rahat etmiyor hiç
2 hafta sonra verirsin hepsini hem diğer rubella cmv toxoplazma falan da bakar hepsineBu hafta normalde randevım vardı ama lekelenme olunca bi karmaşa oldu dr umda acildeydi falan filan ben daha hiç bi teat vermedim 2 hafta sonra diğer randevum bı gün 7+1 deyim gidip vermeli miyim yoksa 2 hafta beklesem de olur mu hemşiree hanımcım