- 11 Mart 2022
- 121
- 153
- 23
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.721
Gözünüz aydın kızlar darısı duymayı bekleyen herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de keseyi 5+1de gördümm :)Gözünaydınn ekliyorum
Evet canim 6+2 de olucam yarin insallah duyabilirizzzYarın sen 6+2 oluyorsun değil mi canm senden sonra ben cuma gidecem ben de cuma günü 6+2 oluyorum duyabiliriz inşşh
Tahmini doğum tarihi kızımla aynı güne geliyor 2019 4 Temmuz bebişi ekledim canım
Çok sevindim bişey yiyebilmene bende dün öğlen bi küçük yoğurt bi iki kuru dolma yiyebildim limon sıktım öyle. Akşamları da kızarmış ekmek yada tost yiyorum oda bi dilim sonra çıkarıyorum ama olsun
Ekliyorum canımben de keseyi 5+1de gördümm :)
Kızlar bizde bugün kalp atışını duyduk ama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Kızlar bugün bende kalbini duydum miniğimin, 9,47 mm rabbim dağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler canım. Ben günde 2den fazla kullanmıyordum zararı olur diye. Lekelenme artarsa progestanı da artırayım o zamanWhite chocolate canım progestan 6 ya bile çıkabiliriz dedi doktorum 2 sabah 2 öğlen 2 akşam yani yatarken toplam 6 ya kadar çıkabiliriz zararı yok dedi
Canımm hastane labaratuar farkindan sonucum dusuk cikmis bugun tekrar yaptirinca 890 olan beta 2200lere cikmiş ayrica bat sat ne anlamadigim icin bisey diyemedimMiniğin seninledir inşallah
Sat ne zamandı ?
Ay şimdi sen böyle yazınca aklıma geldi kızımda lekelendim bende ilki kalbi durduğu için coraspin kullanmıştım doktor ondan kaynaklı olduğunu söylemişti ama 7. Haftada ne kanama ne leke bişey kalmamıştı pembe-kahve akıntı gibiydi. Çok sevindim büyüyor bence miniğinMuayene oldum hanımlar kanama alanı cumartesi günkü ile aynıymis kucucuk bir alan o düşük riski ona göre çok az dedi, progestan iğne yaptırdı bir de hapı vardı ya yumuşak kapsül onu 2 sabah 2 akşam vajinadan ya da rektal dedi, ben vajinadan koymaya devam ederim 4 gün sonra yine kanaman olursa iğneyi tekrarliycaz dedi, kese haftamla uyumlu çıktı çok şükür 5+3 normalde, 5+4 çıktı bu sefer de cumartesi günü 4+6 iken 4+3 demişti neyse ki herşey yolundaymis, kan sulanrici hap kanama yapabilir, iğne yapmaz, kanamanın sebebi kan sulandırıcı hap olabilir ama kesme bakalım şimdi dedi bı böyle devam edelim dedi, benim anladığım kadariyla aslında kanamanin tek sorumlusunun kan sulandırıcı hap olduğunu düşünüyor ama onu kes demek de büyük sorumluluk olarak görüyor ve bu sorumluluğun altına girmek istemiyor konuşmalarından öyle anladım ben
Canım aile hekimine yazdır, ben de ilk hamile olduğumu öğrendim alayım evde dursun demiştim eczaneye sordum 250 lira dedi, yazdirsam daha düşük öder miyim karşılıyor mu dedim sigorta, karşılıyor düşük bir ücret ödersiniz demisti 2 kutuya 70 mi vermistim acaba o civar biseydi, aile hekimine yaz dedim 2 kutu yazıyorum demişti bilgin olsun korkma lekelenme varsa başta benim gibi 2 sabah 2 akşam vajinadan kullan zararı yokmuş, yine devam ederse 2 sabah 2 öğlen sonu gibi 2 de gece 6 ya kadar çık sen de, hiçbir zararı yok onun dediBu arada ben progestanı ücretle aldım ama sgk karşılıyor mu bilginiz var mı?