-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #24.081
Oğlum ve kızımla daha çok evde kalabilmek için canım 5 haftayı doğum sonrasına sarkıtıcam Salı günü 34 oluyorum son 3 haftam diyebilirizİnşallah canım benim sağlıklı zamanda en önemlisi zamanında gelir inşallah
Aaa niye çıkmadın temelli mi bırakacaksın yoksa Allahım kolaylık versin inşallah bu zamanlarında rahat geçsin hem çalışmak hem hamilelik zor valla ben evi zor topluyorum
Daha 30dasın neden kullanmıyorsun canım erken doğumu engellemek için bir nevi o ilaçlar keseyi besliyormuş kullanmalısınBenim fitil koymadan akıntı renklenince korktum ama şimdi ilaçları kullanmasam doktor soracak kullanmadım desem olmayacak. Bugün Allahtan hissettim bebek hareketlerni yoksa hastaneye gitmiştim çoktan
Geçmiş olsun ödem bende son haftalarda yani son 3 haftada olmuştu doğum yapacağım gün şişti her yerim ama sen doktora sor mutlaka için rahat eder en azından geçmiş olsunCanım tansiyonumu ölçtüm şimdi normal.Ama diz kapaklarımın üstü bariz şiş diğer yerlerde belli belirsiz bir ödem var
Rabbim kolaylık versin inşallah rahat bitsin bu döneminOğlum ve kızımla daha çok evde kalabilmek için canım 5 haftayı doğum sonrasına sarkıtıcam Salı günü 34 oluyorum son 3 haftam diyebiliriz
Valla zorlanmıyorum dersem yalan olur da birazcık daha sabredicem
Bu saatler daha çok günün yorgunluğunun çöktüğü saatler de ondan. Sola yatıp dinleneceksin. Ben dikkat ettim ayakta çok durduğum zamanlar çok sıklaşıyor. Ama hergün oluyor net şekilde, belli aralıklarla.Daha çok bu saatlerde başlıyor gece uyuyana kadar devam ediyor magnezyum içmeye başladım doktora sormuştum zaten ama yinede içim rahatladı bir başkasında olduğunu duymak normal demekki bu durum
Ayniyiz kuzum. Ben de yikadim ettim cantaya da yerleştirdim. Ufak tefek eksikler belki olabilir aklima geldikce acar koyarim tabi ama su an bisey olsa alip gidebilcegim bir cantam var artik şükürBizim minnağın tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi yarın bir kısmı çantaya kalanı odasına yerleştirilecek. Üzerimden bir tık yük kalktı
Ama yinede doğmasın tabi 4 hafta daha sıksın dişini
Aa ben de bunlardan aldimTrendyoldan aldım canım valiz içi düzenleyici ile birlikte. Valiz içindeki her şey ayrı olsa daha iyi olur gibi geldi hatta valiz içi için olanı bebeğin deterjani ile yıkadım bile. linkini atayım
ESTİ 6
ESTİ 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ESTİ 4’lü Çekmece Dolap Düzenleyici Kutu Gri Çizligili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ESTİ 4’lü Çekmece Dolap Düzenleyici Kutu Gri Çizligili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaaa kıza bak hepimizden hızlı çıktıAyniyiz kuzum. Ben de yikadim ettim cantaya da yerleştirdim. Ufak tefek eksikler belki olabilir aklima geldikce acar koyarim tabi ama su an bisey olsa alip gidebilcegim bir cantam var artik şükür
Ilk çanta fotografi geldiiAyniyiz kuzum. Ben de yikadim ettim cantaya da yerleştirdim. Ufak tefek eksikler belki olabilir aklima geldikce acar koyarim tabi ama su an bisey olsa alip gidebilcegim bir cantam var artik şükür
Aminnnn inşallah hepimizin kolaylıkla sağlıkla geçsin canımRabbim kolaylık versin inşallah rahat bitsin bu dönemin
Ay bayıldım minnak valizineAyniyiz kuzum. Ben de yikadim ettim cantaya da yerleştirdim. Ufak tefek eksikler belki olabilir aklima geldikce acar koyarim tabi ama su an bisey olsa alip gidebilcegim bir cantam var artik şükür
Aklima bir sey dusmeyegorsun kuzum. Yapip kenara koymadab rahat etmiyor benim kafaAaaa kıza bak hepimizden hızlı çıktı
Sagol canim benim. Bekliyorum sizin valiz fotolarinizi daAy bayıldım minnak valizine
Süpersin motivasyon olsun hepimize
Ben de işte daha 30 dayım, kötü etkiler ya da lekelenmem olur diye korkuyorumDaha 30dasın neden kullanmıyorsun canım erken doğumu engellemek için bir nevi o ilaçlar keseyi besliyormuş kullanmalısın
İnşallah zor kısım yıkanıp ütülenmesiydi kardeşim halletti valizle gidip almak kaldı kocama al dedim üşenmezse yarın üşenirse pazar hazırlarım bendeSagol canim benim. Bekliyorum sizin valiz fotolarinizi da
Yok be kuzum doktor ne verdiyse kullan zararı olsa vermez kadın doğumBen de işte daha 30 dayım, kötü etkiler ya da lekelenmem olur diye korkuyorum
Cok iyi olmus kardes destegi ne guzelİnşallah zor kısım yıkanıp ütülenmesiydi kardeşim halletti valizle gidip almak kaldı kocama al dedim üşenmezse yarın üşenirse pazar hazırlarım bende
Aklina kotu seyler getirme kuzum guzel dusun guzel olsunBen de işte daha 30 dayım, kötü etkiler ya da lekelenmem olur diye korkuyorum
Vaktim de halim de kalmıyor kiCok iyi olmus kardes destegi ne guzelhazirlamasi cok keyifli oluyor canim. Minicik kiyafetler cok tatli duzenli bir sekilde koyup yerlestirdikce de insanin acip acip bakasi geliyor