2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kan ilacı gibi hemen etkisini gösteriyor mu acaba?
Bu da demir takviyesi doktor önerdi gyno ferrol mu öyle bi şey yazmıştı devletin karşıladığı. O beni mahvetti kabızlık ve o iğrenç tadı. Söyledim bunu tavsiye etti. 1 derede artmıştı benim kan değerim. 11,9 şu an 11 in altında olursa sıkıntı şimdi iyi dedi ama bilemiyorum. Daha yüksek olsa daha iyi olurdu tabii. Ben çünkü gebelik öncesi de kansızlık çekiyodum.

Beni demir hapı mahvediyor da herkese aynı etkileri yaratiyormus. iğne olarak istedim alerjik reaksiyona sebep olur diye onermedi doktorum yediğimiz bir şeyle hemen yükselse keşke 😔
Ignenin alerjik reaksiyona sebep verdigini duymamistim ya arastirayim biraz. Ama mesela romotoloji doktorum demir degerin duusk olmasi ciddi sorun bunu tamamlamaliyiz diyorken kadin dogumcunun normal demesi beni arastirmaya itiyor

Bu da demir takviyesi doktor önerdi gyno ferrol mu öyle bi şey yazmıştı devletin karşıladığı. O beni mahvetti kabızlık ve o iğrenç tadı. Söyledim bunu tavsiye etti. 1 derede artmıştı benim kan değerim. 11,9 şu an 11 in altında olursa sıkıntı şimdi iyi dedi ama bilemiyorum. Daha yüksek olsa daha iyi olurdu tabii. Ben çünkü gebelik öncesi de kansızlık çekiyodum.
Benimki de 11.7 daha birkaç gün önce kan verdim ama kan ilacını düzgün kullandığımı söyleyemem bugüne kadar. Artık kullanmak zorunda gibi bir durumdayım. Hamilelik öncesi iyiydi benim depolar ilk defa bu ay böyle düşük çıktı

Ignenin alerjik reaksiyona sebep verdigini duymamistim ya arastirayim biraz. Ama mesela romotoloji doktorum demir degerin duusk olmasi ciddi sorun bunu tamamlamaliyiz diyorken kadin dogumcunun normal demesi beni arastirmaya itiyor
En son salı gunu kan verdim 11.7 çıkmış biraz düşük demir ilacini kullanman lazim diye yazdı doktorum. Bende tekrar başladım ilaca. Mide bulantisi, kabızlık, ishal ne ararsan var şuan 🙂

Nerde aldın güzelmiş ben de çekmece içi düzenleyici istiyorum
Trendyoldan aldım canım valiz içi düzenleyici ile birlikte. Valiz içindeki her şey ayrı olsa daha iyi olur gibi geldi hatta valiz içi için olanı bebeğin deterjani ile yıkadım bile. linkini atayım

Benimki de 11.7 daha birkaç gün önce kan verdim ama kan ilacını düzgün kullandığımı söyleyemem bugüne kadar. Artık kullanmak zorunda gibi bir durumdayım. Hamilelik öncesi iyiydi benim depolar ilk defa bu ay böyle düşük çıktı
Bir de duymuşsundur C vitamini ile ilacı için diyolar . Limonlu su ile hap içiyorum ben, ya da kivi, bi dilim limon yiyip üstüne ilaç içilebilir o zaman etkisi artıyomuş

O saydıkların bende de oluyor. Ama belli bir düzende olmadığı için umursamıyorum. Bütün rahim kaskatı oluyor, sonra yumuşuyor. Düzenli aralıklarla olursa sıkıntı.
Daha çok bu saatlerde başlıyor gece uyuyana kadar devam ediyor magnezyum içmeye başladım doktora sormuştum zaten ama yinede içim rahatladı bir başkasında olduğunu duymak normal demekki bu durum

Karton gibi sabit durmasını sağlayan yerleri var erir makinada. Ben dolap yaptırmıştım çok hurcluk bir şeyim de yok aslinda. Bebişin beziydi ne bileyim oyuncaklariydi düzgün derli toplu dursun diye almıştım bunları da 🙂
Hee haklısın kuzum o zaman erimese küf bağlar kurusa bile o daha sıkıntı silmek dışında birşey de yapaman ona

İnşallah Herşey yolundadır senin minik kanala girmiştir sadece 🙏🏼

Nouw nouw bana ayın 11ine kadar izin yok 😂
Herşey yolunda giderse 37. Haftamda çıkıcam inşallah 🥳
İnşallah canım benim sağlıklı zamanda en önemlisi zamanında gelir inşallah 😌
Aaa niye çıkmadın temelli mi bırakacaksın yoksa Allahım kolaylık versin inşallah bu zamanlarında rahat geçsin hem çalışmak hem hamilelik zor valla ben evi zor topluyorum 🙏🙏

Bu sabah karnımn alt kısmında bir ağrı geçti hani böyle regl değil de ishal olmadam önce bir kıvrılır ya ağrı tüm karnında o şekilde. 10 saniye falan sürdü. Bir kere daha oldu böyle geçen hafta. Sabah da kalktım sanki akıntım renklenmişti yani beyaz değil bej/ krem gibi. Çok korktum açıkcası. Çünkü sürecin başından beri riskli gebelik diyordu doktor pruluton vuruluyordum, progestan içiyordum lekelerden dolayı. Bilmiyorum ki 30. Haftam daha dolmadı bile sizce normal mi
Bende senin gibi 5 ay iğne progestan hap içtim ya seni anlıyorum bendede akıntı sarıya döndü bende daha gidemedim doktora ama sanırım fitil veriyorlar enfeksiyon olduğunu düşünüp bendede fitil lekelenme yaptı 4. İlaçtan sonra bıraktım bakalım 22 si kontrol ne diyecek o zaman söylicem ama bunun dışında yalancı sancılar normal diye biliyorum sık olmuyorsa korkma

Ahh ah işte bundan korkuyorum :KK43:( kan sulanrıcı iğne de kullanıyorum zaten, fitili kullanırım sorun değil ama böyle bi şey olursa ki renkli akıntı gördüm demiştim , çok kötü oluyorum :KK43: Allah yardımcımız olsun ya sağ salim bi kucağımıza alsak Yarabbim
İnşallah canım korkma kendini strese sokma böyle böyle bitecek günlerimiz inşallah hayırlı vakitte doğsunlar inşallah tam zamanında sağlıklı gelsinler son haftalarımız hepimiz evhamlıyız bu konuda bazı canlarımız da bize destek oluyor burda olsun evde olsun böyle böyle bitecek inşallah

Bende senin gibi 5 ay iğne progestan hap içtim ya seni anlıyorum bendede akıntı sarıya döndü bende daha gidemedim doktora ama sanırım fitil veriyorlar enfeksiyon olduğunu düşünüp bendede fitil lekelenme yaptı 4. İlaçtan sonra bıraktım bakalım 22 si kontrol ne diyecek o zaman söylicem ama bunun dışında yalancı sancılar normal diye biliyorum sık olmuyorsa korkma
Benim fitil koymadan akıntı renklenince korktum ama şimdi ilaçları kullanmasam doktor soracak kullanmadım desem olmayacak. Bugün Allahtan hissettim bebek hareketlerni yoksa hastaneye gitmiştim çoktan

İnşallah canım korkma kendini strese sokma böyle böyle bitecek günlerimiz inşallah hayırlı vakitte doğsunlar inşallah tam zamanında sağlıklı gelsinler son haftalarımız hepimiz evhamlıyız bu konuda bazı canlarımız da bize destek oluyor burda olsun evde olsun böyle böyle bitecek inşallah
İnşallah 40 hafta hayırl sağlıkla taşımak nasip olur 🤲

X