- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #23.441
Baktım şimdi. İlk muayenede zaten 1 cm açıklık varmış, sonra nstde sancılar çıkmış, sonraki muayenede 4 cm acıklık varmış. Yani zaten doğumu baslamış ama alttan muayeneye bağlamış. Başlamış olan doğum durmaz ki, muayeneyle alakası yok.Haziran annelerinde doğum başlamış 35 haftLikken ultrasonda kıza cüce ihtimalinden bahsetmisler dogums haftası ile uyumlu çihazlar yanıltıcı olabiliyor takılmayın şimdiden kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah dabu arada oda acile gitmiş iki gün öncesine hemen Altan muayene suyu gelmiş sonra acilden çok korkuyorum
Ben bilmem acilden korkuyorumBaktım şimdi. İlk muayenede zaten 1 cm açıklık varmış, sonra nstde sancılar çıkmış, sonraki muayenede 4 cm acıklık varmış. Yani zaten doğumu baslamış ama alttan muayeneye bağlamış. Başlamış olan doğum durmaz ki, muayeneyle alakası yok.
O yüzden 32. haftadan itibaren çantaları hazırlayın diyorlar ya. 32 den sonra heran gelme ihtimali varBen bilmem acilden korkuyorumayyaş 35 haftalık nasl tutuştumm
Bak nasıl tututustmO yüzden 32. haftadan itibaren çantaları hazırlayın diyorlar ya. 32 den sonra heran gelme ihtimali var
Ben ben benGünaydın herkese doğumlar yaklaştığı için soruyorum benim gibi epidural normal düşünen var mı? Prenses doğum deniyor
Ben Jül Sezar'ın doğduğu gibi mecburGünaydın herkese doğumlar yaklaştığı için soruyorum benim gibi epidural normal düşünen var mı? Prenses doğum deniyor
Alttan muayeneyle su gelmez altında başka sebep vardır. Bunu 39+5 açılması varken sancısı 3 dakikaya düşen sayısız tuşe yemiş asla suyu gelmemiş zoraki kesesi patlatılmış biri olarak söylüyorum. (Şiş gibi bişeyle rahim ağzımı tutarak patlattılar) Kendinizi böyle şeylerle korkutmayın canımlar.Haziran annelerinde doğum başlamış 35 haftLikken ultrasonda kıza cüce ihtimalinden bahsetmisler dogums haftası ile uyumlu çihazlar yanıltıcı olabiliyor takılmayın şimdiden kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah dabu arada oda acile gitmiş iki gün öncesine hemen Altan muayene suyu gelmiş sonra acilden çok korkuyorum
Bende en çok ondan korkuyorum hastane uzak bize birde gitmemiz 40 dkBen ben benen büyük korkum da epidurale yetisememek. Bir tanıdığım yetisememis hastaneye gittiğinde açılma çok olduğu için direkt doğuma almışlar.
Heh bende korkumdan hastaneyi yakın seçtim normalde gitmek istediğim hastaneyle trafikli zamana denk gelirsem bir de saatler sürerdi belki gitmem, takip edildigim ve doğumu yapacağım hastane ile evimin arası sıfır trafik bir noktada ve en fazla 12 dakika sürüyor. Hatta bugün randevum var tekrar bakarım kaç dakika diyeBende en çok ondan korkuyorum hastane uzak bize birde gitmemiz 40 dk
Hissetmeden 7 cme kadar gelince gerisinden zaten korkmayın niye korkuyorsunuz keşke o kadar kolay olsa o kadar hızlı ilerlese açılmaBende en çok ondan korkuyorum hastane uzak bize birde gitmemiz 40 dk
Ben de ben deeeGünaydın herkese doğumlar yaklaştığı için soruyorum benim gibi epidural normal düşünen var mı? Prenses doğum deniyor
Sezeryan adını da böyle almış di miBen Jül Sezar'ın doğduğu gibi mecbur
Evet sezaryen aslında doğru yazımı.Sezeryan adını da böyle almış di mi
Kesecekler bizi kafası geldi mi bana dün geldi o kafa ilk çişimi ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdidenEvet sezaryen aslında doğru yazımı.
Amaan yaptık yine yaparız. Hiç düşünme, ertesi günü zımba gibi oluruz evelallah.Kesecekler bizi kafası geldi mi bana dün geldi o kafa ilk çişimi ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden
Bazılarımızın ne olacağı belli değil yaKesecekler bizi kafası geldi mi bana dün geldi o kafa ilk çişimi ilk ayağa kalkışımı düşünmeye başladım şimdiden
Ay yok korkudan değil başıma geleceği bildiğimden o anı atlatmayı hayal ediyorumAmaan yaptık yine yaparız. Hiç düşünme, ertesi günü zımba gibi oluruz evelallah.
Açıklık da oluşmaz. Benim 28 haftalıkken mecbur alttan muayene yapıldı. Sancı vardı ama açılma yoktu. Alttan muayeneyle açılmadı yani. Sosyal medya bazen çok tehlikeli, bilinçsizce şeyler yazılıp korku pompalama yapılıyor. Bilgi kirliliğinden baska bir sey degil.Alttan muayeneyle su gelmez altında başka sebep vardır. Bunu 39+5 açılması varken sancısı 3 dakikaya düşen sayısız tuşe yemiş asla suyu gelmemiş zoraki kesesi patlatılmış biri olarak söylüyorum. (Şiş gibi bişeyle rahim ağzımı tutarak patlattılar) Kendinizi böyle şeylerle korkutmayın canımlar.
O daha güzelBazılarımızın ne olacağı belli değil ya