2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Baktım şimdi. İlk muayenede zaten 1 cm açıklık varmış, sonra nstde sancılar çıkmış, sonraki muayenede 4 cm acıklık varmış. Yani zaten doğumu baslamış ama alttan muayeneye bağlamış. Başlamış olan doğum durmaz ki, muayeneyle alakası yok.

Ben bilmem acilden korkuyorum ayyaş 35 haftalık nasl tutuştumm

Günaydın herkese doğumlar yaklaştığı için soruyorum benim gibi epidural normal düşünen var mı? Prenses doğum deniyor

Günaydın herkese doğumlar yaklaştığı için soruyorum benim gibi epidural normal düşünen var mı? Prenses doğum deniyor
Ben ben ben en büyük korkum da epidurale yetisememek. Bir tanıdığım yetisememis hastaneye gittiğinde açılma çok olduğu için direkt doğuma almışlar.

Alttan muayeneyle su gelmez altında başka sebep vardır. Bunu 39+5 açılması varken sancısı 3 dakikaya düşen sayısız tuşe yemiş asla suyu gelmemiş zoraki kesesi patlatılmış biri olarak söylüyorum. (Şiş gibi bişeyle rahim ağzımı tutarak patlattılar) Kendinizi böyle şeylerle korkutmayın canımlar.

Bende en çok ondan korkuyorum hastane uzak bize birde gitmemiz 40 dk
Heh bende korkumdan hastaneyi yakın seçtim normalde gitmek istediğim hastaneyle trafikli zamana denk gelirsem bir de saatler sürerdi belki gitmem, takip edildigim ve doğumu yapacağım hastane ile evimin arası sıfır trafik bir noktada ve en fazla 12 dakika sürüyor. Hatta bugün randevum var tekrar bakarım kaç dakika diye

Açıklık da oluşmaz. Benim 28 haftalıkken mecbur alttan muayene yapıldı. Sancı vardı ama açılma yoktu. Alttan muayeneyle açılmadı yani. Sosyal medya bazen çok tehlikeli, bilinçsizce şeyler yazılıp korku pompalama yapılıyor. Bilgi kirliliğinden baska bir sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…