• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kızlar ya göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu dışında bir belirtim yok benim ya. 5+2yim şuan. Cuma günü ilk defa doktora gidicem. Geçtiğimiz cuma 2300 çıkmıştı beta. Belirti olmayınca da insan korkuyor ya. Ne bulantı ne bişey Cuma gelseydi de bi görseydim. Beni rahatlatır mısınız 😢
5+2 de çok belirti olmaz canım hiç endişelenme bende göğüs hassasiyeti de çok aşırı yok, 7.haftada geliyor o bulantılar vs :) oğlumda hiç hamile olduğumu anlamamistim ne mide bulantısı ne uyku hali hiçbir şey yaşamadım ama oğlum sağlıcakla doğdu :) 5+2 erken az tadını çıkart bu günleri 7.haftada yanabilirsin 😂😂

Ben yapıyorum ama zorlamadan süpürüyorum dinleniyorum siliyorum dinleniyorum falan😂
Benim ev kocaman ya 200mt ama 2 oda 1 salon temizle temizle bitmiyor dün kız kardeşim geldi bana evi süpürdü diyor abla sen nasıl temizliyosun bu evi 😂 sadece koridorum 4*2,5 bir odam 30mtrkare yavaş yavaş hiç bitmez köyde oturuyorm temizliğe birini arıyorum haftalık 1 defa gelse yeter ama kimsede yanaşmıyor

5+2 de çok belirti olmaz canım hiç endişelenme bende göğüs hassasiyeti de çok aşırı yok, 7.haftada geliyor o bulantılar vs :) oğlumda hiç hamile olduğumu anlamamistim ne mide bulantısı ne uyku hali hiçbir şey yaşamadım ama oğlum sağlıcakla doğdu :) 5+2 erken az tadını çıkart bu günleri 7.haftada yanabilirsin 😂😂
Yaa milleti korkutup durma 😂😂😂 Daha 7. Haftada geliyor o bulantılar diyor 🤣

😂Peki madem şuan böyle şeylere takılmayacak hayatıma devam etme kararı aldım😬Demek bazıları belirti pek yaşamadan da sağlıcakla doğurabiliyor. Hamileliğimin tadını çıkarıyorummmm😂

😂Peki madem şuan böyle şeylere takılmayacak hayatıma devam etme kararı aldım😬Demek bazıları belirti pek yaşamadan da sağlıcakla doğurabiliyor. Hamileliğimin tadını çıkarıyorummmm😂
G Gksu21 senin gözünü korkuyor 😬inanma ona bulantı filan olmucak çok rahat geçicek rahat ol 😂 benim kızımda ne bulantı ne bişe vardı miss gibi yaşıyodum hamileliğimi ama sen benim gibi yapma arada ah uh et 🤣 nazlan biraz üstüne düşsünler prensesler gibi yaşa hamileliğini

G Gksu21 senin gözünü korkuyor 😬inanma ona bulantı filan olmucak çok rahat geçicek rahat ol 😂 benim kızımda ne bulantı ne bişe vardı miss gibi yaşıyodum hamileliğimi ama sen benim gibi yapma arada ah uh et 🤣 nazlan biraz üstüne düşsünler prensesler gibi yaşa hamileliğini
Ahahah tamam tamma taktikler alınmıştır uygulanacaktır 😂😂

Evde kızım ve eşimde var temizlemeden olmuyor mecburen öyle yavaş yavaş yapacağım özellikle süpürüp silerken zorlanıyorum , bişe olacak diye ödüm kopuyor
Geçen hafta ben yaptım temizliği ama bu hafta daha kötüyüm ne sildim ne süpürdüm elimi bişeye sürmedim eşim yaptı hepsini ütüyü çamaşırıda halletti ben yemek yap evi toparla onlarla ilgilendim

Parol iç canım bende içiyorum valla ben kas gevşetici bilmeden sürdüm ama iyi değilmiş tavsiye etmem
Kas gevşetici sakın sürme canım benim boynum omzum sırtım hala çok kötü, kadın doğum acile gittiğimde sormustum kesinlikle hayır kas gevşetici ne krem ne iğne ne ilaç dedi, dün de kendi kadın dogumcuma sordum o da sadece masaj ve sıcak uygulama maalesef ne öneririm ne veririm dedi kas gevşeticinin her türlüsü şu aşamada sıkıntı dedi
Teşekkür ederim kızlar parol da almadım gün için de idare eder gibiydi şimdi tekrar başladı ve ağrı sırtımın geneline belime de yayıldı sıkıntı nedir bilmiyorum endişeleniyorum 😓 G Gksu21 canm senin sırt ağrı neden?

Sizler gibi kaybım olmadı rabbim yaşatmaz inşallah. Bir kimyasalım oldu onun dışında hep çocugum olsun diye çok dua ettim çok üzüldüm. Ama şu an o kadar çok korkuyorum ki. Bu korkularım normal mi onu da bilmiyorm. Iyi bir anne olabilir miyim? Bebeğim sağlıklı doğacak mı? Ona bakabilecek miyim diye o kadar çoooook korkuyorum ki.
İyi ebeveynlerin gerçekten iyi bir ebeveyn miyim korkusuda sorgusuda bitmez bunun sonu yok 🫠
Biz kızımıza mutlu anlar yaşatmayı hedef edindik yaşadığı o anları unutsa bile o hissi unutmayacak kişiliğini birey oluşunu hatta ilerde nasıl bir ebeveyn olacağını tüm hayatını şekillendirecek biliyoruz 🌺

Tek korkumuz bulantı olsun napim belirti istiyor ben de diyorum ki 7.haftada geliyor merak etme 😂
Alemsin 😂😂 bana da sorduğumda 6. Hafta demiştin 😅 bekledim yok 7 olunca 8 diye gider🤣🤣 Belirti olmasın tabi de şimdi okuyup herkes yıkılıyor bende tık yok olunca şüphe duyuyor insan. Annem de eşim de soruyor canın bişey istiyor mu ağrın bulantın var mı iştahın açık mı 😂😂😂

Teşekkür ederim kızlar parol da almadım gün için de idare eder gibiydi şimdi tekrar başladı ve ağrı sırtımın geneline belime de yayıldı sıkıntı nedir bilmiyorum endişeleniyorum 😓 G Gksu21 canm senin sırt ağrı neden?
Bilmiyorum ki boynum tutuldu omzum sırtım, donemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum 🤦🏻‍♀️ ben bu keseyi görene kadar çok stres yaptım dış gebelikse diye ondan stresten kaslarım kasıldı sanırım 😅

Alemsin 😂😂 bana da sorduğumda 6. Hafta demiştin 😅 bekledim yok 7 olunca 8 diye gider🤣🤣 Belirti olmasın tabi de şimdi okuyup herkes yıkılıyor bende tık yok olunca şüphe duyuyor insan. Annem de eşim de soruyor canın bişey istiyor mu ağrın bulantın var mı iştahın açık mı 😂😂😂
Ben hep 7 dedim 😂

Rol yap sende biraz 😂 ben öyle yapıcam valla kimse engel olamaz 😅

Kizlar sol kasigimin alt kısmında ağrı var sürekli olarak ağrı yapiyor çok şiddetli değil ama güzel boyunca dewam etti..bu durumda olan var mı ..
Apandisit mi diye korktum açıkçası

Kizlar sol kasigimin alt kısmında ağrı var sürekli olarak ağrı yapiyor çok şiddetli değil ama güzel boyunca dewam etti..bu durumda olan var mı ..
Apandisit mi diye korktum açıkçası
Kuzum apandisit ağrısı sağ tarafta olur diye biliyorum ama? bu arada benim de kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ama her iki tarafta da oluyor

Kuzum apandisit ağrısı sağ tarafta olur diye biliyorum ama? bu arada benim de kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ama her iki tarafta da oluyor
AA apandisit sağ da ise iyi 😀 bu durumda olmamasi iyi olur ...
Ben sürekli sol da..rahim büyümesi falan da yazıyor ama kasigin alt kısmı ..

Back